He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Szijjártó a április 3.-i választásra edzi a világot ezzel a szöveggel?

2022.01.12. 04:15 guma

Szijjártó Péter szerint a jogvédőknek nincs helyük Kazahsztánban

Az európai uniós vezetők eddigi állásfoglalásaival szembehelyezkedve Kaszim-Zsomart Tokajev oldalára állt a magyar kormány a kazahsztáni konfliktusban. Szijjártó Péter már tegnap is a kazah állam állítólagos megtámadásáról beszélt, ma pedig államcsínyt említett, és kijelentette, hogy nincs helyük a jogvédő szervezetek kritikáinak. Úgy tűnik, a kérdésben a V4-tagállamok között sincs egyetértés.

Nyíltan állást foglalt a Kaszim-Zsomart Tokajev-rezsim mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Türk Államok Szervezetének külügyminiszteri tanácsának virtuális ülésén, amelyen a politikus megfigyelőként vett részt. Ezzel a magyar kormány ismét szembehelyezkedett az európai uniós vezetők eddigi nyilatkozataival.

Kapcsolódó
Parancsot adott a kazah elnök, hogy figyelmeztetés nélkül nyissanak tüzet

Parancsot adott a kazah elnök, hogy figyelmeztetés nélkül nyissanak tüzet

Beszédet mondott Kaszim-Zsomart Tokajev, nem tárgyal a terroristákkal.

Szijjártó Péter a kazah és az orosz elnök véleményét magáévá téve már tegnap is azt állította, hogy „Kazahsztánban megpróbálták megdönteni az alkotmányos rendet, és egy jól koordinált akció keretében támadták meg magát a kazah államot”. Beszámolója szerint a kazah elnökkel Orbán Viktor miniszterelnök is tárgyalt telefonon, illetve segítséget ajánlott neki, miután Kaszim-Zsomart Tokajev pénteken arra adott parancsot, hogy a rendvédelmi szervek figyelmeztetés nélkül nyissanak tüzet a tüntetőkre.

„Nincs helyük a jogvédőknek”

Kapcsolódó

A mai virtuális ülésen Szijjártó Péter azt mondta, Magyarországnak nemzetbiztonsági érdeke Közép-Ázsia stabilitása, ezért a kormány támogatja a „béke és rend” helyreállítását célzó erőfeszítéseket Kazahsztánban. Ezt követően destabilizációs kísérletről és államcsínyről beszélt. Tájékoztatása szerint közös nyilatkozatot fogadtak el a délelőtti virtuális tanácsülésen, amelyben elítélték az erőszakot, a „vandál cselekedeteket”, valamint kinyilvánították szolidaritásukat a kazah emberekkel, és részvétüket fejezték ki a halálos áldozatok miatt. Az erőszakhullámba torkolló tüntetésekről – amelyek következtében vasárnapig mintegy 164 ember halt meg – azt mondta: 

Pontosan tudjuk tapasztalatból, hogy mi szokott ilyenkor történni a nemzetközi politikai színtéren: általában jönnek az úgynevezett emberi jogvédő szervezetek, jönnek bizonyos országok, jönnek a nemzetközi szervezetek, akik majd mindenfajta kritikákat akarnak megfogalmazni, meg el akarnak fogadni elítélő nyilatkozatokat. Én azt gondolom, hogy ennek most elejét kell venni, ennek itt nincsen helye.

Közölte, szerinte inkább azt kell biztosítani, hogy a jövőben megelőzhetők legyenek az elmúlt napokban látott erőszakos cselekmények.

Nem szabad felmentést adni semmilyen erőszakos esemény kapcsán az elkövetőknek, és nem szabad teret engedni a terrorista vagy szélsőséges ideológiát terjesztő szervezeteknek

 – mondta a miniszter, hozzátéve: szerinte a hatóságoknak lassan sikerül „úrrá lenni az erőszakos eseményeken”. A Szabad Európa szeretett volna a végére járni Szijjártó Péter kijelentéseinek, például hogy a magyar kormány milyen szervezeteket sejt a kazah alkotmányos rend ellen indított „jól koordinált akció” mögött, de sem a külügytől, sem Orbán Viktor kabinetjétől nem kaptak választ. 

Arról is kérdezték, hogy a miniszter szavai azt jelentik-e, hogy Magyarország automatikusan megvétóz minden, a külső beavatkozást esetleg elítélő vagy emberi jogokért kiálló nyilatkozatot, de egyelőre erre sem érkezett semmilyen reakció.

Az uniós vezetők és a V4-ek álláspontja

Az eddigi, vezető uniós politikusoktól érkező állásfoglalások ugyanis ezúttal sem azonosak Orbán Viktor és Szijjártó Péter véleményével. Josep Borell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai képviselője közleményében például arra sürgette a hatóságokat, hogy 

ebben a nehéz időszakban is tartsák be kötelezettségvállalásaikat, beleértve a polgárok emberi jogainak és alapvető szabadságjogainak tiszteletben tartását, különös tekintettel a gyülekezési szabadságra, a véleménynyilvánítás szabadságára és a média szabadságára.

Kaszim-Zsomart Tokajevvel Charles Michel, az Európai Tanács elnöke beszélt hétfőn telefonon, ő ugyancsak amiatt fejezte ki aggályait, hogy Tokajev figyelmeztetés nélküli tűzparancsot adott ki a rendvédelmi szerveknek. Erre a kazah elnök állítólag úgy reagált, hogy eddig nem vetették be a fegyveres erőket békés tüntetők ellen, és ezután sem teszik.

Egyetértés a V4-ek között sincs, Jan Lipavský cseh külügyminiszter például azt írta a Twitteren:

Egy olyan elnöknek, aki parancsot ad civilek figyelmeztetés nélküli lelövésére, nincs szüksége szolidaritásra. A mi szolidaritásunk a kazah népé.

Zbigniew Rau lengyel és Ivan Korčok szlovák külügyminiszter egyelőre kevésbé nyílt állásfoglalásokat tettek: mindketten párbeszédet és az erőszak befejezését sürgették. Zbigniew Rau az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kötelezettségvállalásainak betartatására emlékeztette Mukhtar Tleuberdi kazah külügyért.

(via Szabad Európa, MTI)

(Borítókép: Szijjártó Péter a V4+Törökország külügyminiszteri találkozó után tartott sajtótájékztatón a Puskás Arénában 2021. ddecember 21-én. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

https://index.hu/belfold/2022/01/11/szijjarto-peter-emberi-jogvedok-kazahsztan-kaszim-zsomart-tokajev-eu-v4/

251 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3816810596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2022.01.12. 17:18:41

@gazoló: ja, kapja az ívet rendesen:)))

"Mindegykivagyok O1G • 21 órája • edited

Azért én megnézném azt a jelenetet, mikor Petike az ítélet után hangosan kiabálva követeli az emberi jogvédelmet, de a bíró csak annyit mond neki, hogy ennek most nincs helye itt.

Ártatlan embereket öltek, Péter, bazdmeg azt a retardált k.rva anyádat, te meg azt mondod, hogy nincs itt semmi látnivaló????"

gazoló 2022.01.12. 17:35:04

@taga20: DDD

azt is ízlelgetni kell tesso,hogy a türk tanáccsal beszéli meg a csirkefej nem az unióval(

hová tolták ezek ezt az országot könyörgöm?

habakuk000 2022.01.12. 17:50:44

@gazoló: Képzelj el egy karrierdiplomatát vagy egy karrier-titkosszolgát (olyan nem nagyon van persze) mit összeszégyenkezheti magát egy konferencián vagy megbeszélésen?

Mikor korrekten tudja, hogy egy nyomorult áruló.

habakuk000 2022.01.12. 18:25:13

@taga20: @gazoló: Helyes. Januárban teljesen befagyott a piac, vevői oldalról abszolút nincs kereslet, a belföld nagyjából kitart aratásig, ha az export nem fog megindulni nagy ütemben, akkor a búzáért 110, napraforgóért 230-250 forintot remélő paraszt 20-30-50 forinttal kevesebb pénzért értékesítheti a készletét.

Ők ezt veszteségnek tartják a sajátos gondolatvilágukban, s nyilván nem saját magukat fogják okolni, hanem a befagyasztott árakat.
Sebaj, be fognak hozni mindenféle szemetet, lisztből is van takarmányliszt is, olajat is lehet finomítani sokféleképpen, aztán majd jöhet a vizsgálat a nyugati és magyar piacokra értékesített termékek minőségéről.

Ez a bagázs valami egészen színvonaltalan és vállalhatatlan. Nincs olyan jelző, amit le tudnék írni róluk, annyira mély szintre jutottak.

habakuk000 2022.01.12. 18:57:29

Gondolkodtam ezen egy kicsit. Ez valami egészen elképesztően átgondolatlan, kapkodást és dermesztő rémületet bizonyító döntés.
A kereskedő nem veszít, egy picit megemeli a helyettesítő termékeinek az árát és kész, pl sertéscombon van mínusza, az olcsóbb termékek árát megemeli és kész.
Csirkénél, tejnél ugyanez a helyzet, cukor simán lehet gyengébb minőségű.
A malmok értékesítésének csak csekély része a zacskós liszt, főleg zsákos illetve ömlesztett lisztet értékesítenek a pékeknek, tésztaüzemeknek, ételgyártóknak, ott nyugodtan emelhetik az árakat megkeresendő a boltoknak eladott kilós lisztek veszteségét.
Szóval intézkedtünk, de a vásárló ebből az égadta világon semmit nem fog észrevenni, legfeljebb a minőség csökkenését.
De a fészbukon egy napig lehet örömködni.

habakuk000 2022.01.12. 19:04:15

Az pedig valami egészen elképesztő cinizmusról és valóságtól való távolságról tanúskodik, hogy nem a szegények kosarának termékeit maximálta.

jaegtoer 2022.01.12. 19:35:56

Ne háborogjatok. Közös kockázat vállalás lett meghirdetve. Viktoromék vállalják a közöst, mienk a kockázat.
Máris összeáll a közös kockázat vállalás kvintesszenciája.

habakuk000 2022.01.12. 19:50:23

@jaegtoer: :) Hol van még a kampány? Minél hülyébb és kétségbeesettebb "ajándékosztásba" kezdenek annál egyértelműbbnek tűnik számomra, hogy nagy lehet a baj a közös vállalásában.

gazoló 2022.01.12. 20:38:22

@jaegtoer:

"Közös kockázat vállalás"

az utolsó fillérig(

gazoló 2022.01.12. 20:40:07

@habakuk000:

ma éjjel fagynak el a fügék és egyéb melegkedvelő ritkaságok(

habakuk000 2022.01.12. 21:09:03

@gazoló: Fátyolfóliád nincs? Jó cucc ilyenkorra is.

gazoló 2022.01.13. 03:30:53

@habakuk000:

macerás lenne mindent becsomagolni ősszel,így marad a természetes szelekció és a jószetencse. tartós mínusz húszak nagyon ritkán vannak manapság,de most lehet, hogy érdemes lesz elővenni a korikat esetleg a Duna is befagy a kolostor alatt. szakanna be,meg))

gazoló 2022.01.13. 13:19:49

"miva,mindenki elrohant farhátat venni?

:-) :-(

habakuk000 2022.01.13. 15:06:15

@gazoló: Lefagyott a fügéd? Holnap hajnalban már csak -4 fokot mond az időkép.
Nem tudom mi lesz a csirkefarháttal, ahogyan hallom a kollégáktól, egy paraszt sem értette magára a "gazdasági szereplőknek szolidaritásból le kell nyelni azt a csekély 20 milliárdot".

habakuk000 2022.01.13. 16:41:11

Ti értitek a kézilabdát, kik rendezik ezt a jól szervezett bajnokságot?
Már a montenegróiak is pampognak.

taga20 2022.01.13. 18:02:07

@gazoló: @habakuk000:

"Orbán Viktor: Az elmúlt száz év legsikeresebb tíz éve van mögöttünk"

bazdmeg, és a végére eljutott ez a nyomorult barom, hogy hatósági árassá tetette a farhátat is!:)))))))))))

uploads.disquscdn.com/images/2754820580c62aa478d316ec717eb61d14d4dfc4cc43c1ec7e2d3442171a515d.gif

gazoló 2022.01.13. 18:30:20

@habakuk000:

nem fagyott le semmi)
-15 fok tartósan a kritikus,amit már nem viselnek el.
tegnap csak -10 volt,bár sok helyen voltak hidegebb helyek!

ez a farhát történet már kabaréba kívánkozik,de a kézit
vb-t nem kívánnám véleményezni,a kovid miatti bonyodalmak és a játék iránti szerelem miatt.
az tény,hogy semmiféle politikust nem kellene a közelébe engedni,még radiátornembuzi hugyoskát sem!

gazoló 2022.01.13. 18:33:27

@taga20:

ugyanitt. erősen legarikcsált farház van eladó)))
....

youtu.be/V2bOblKkeU0

ez jutott ecembe

Van egy ország
Ahol lakom
Semmi ágán
Lógó flakon
Van egy város
Ahol élek
Ahány test épp
Annyi lélek
Ahány lélek
Annyi lom is
Utcára tett
Fájdalom is
Itt egy kiságy
Ja de édi
Ott egy ülve
Alvó déd
Kibelezett öreg szekrény
Arcokat befutó repkény
Bontott ajtó kilincs nélkül
Földönfutók bilincs nélkül
áll a posztos mint a nádszál
Bokáig lerohadt lábszár
Itt egy szép könyv ott egy labda
Ez még bor de ez már abda
Nem az összes csak a nagyja
Aki tűri aki hagyja
Aki tűrte aki hagyta
Nem az összes csak a nagyja
Vasárnap volt ahogy mindig
Felöltöztek ahogy illik
Csupa dolgos derék polgár
Egy se ruszin egy se bolgár
Olyan szépek hogy az csuhaj
Egyik bérlő
Másik tulaj
Kitűnőre szerepeltek
álmukban sem szemeteltek
Nem engedték hosszú lére
Elindultak a mi- sére
Kukákat se borogattak
Kutyákat se kurogattak
Mise után leszavaztak
Bezabáltak be is basztak
Pöri volt tán isler is
Jóllakott az isten is
Nem az összes csak a nagyja
Aki tűrte aki hagyta aki tűri aki hagyja nem az összes csak a nagyja
Rajtam is múlt
Rajtam múlt
Tegnap kezdő-
Dött a múlt
Elkezdődött
Vége van
Borzalom és
Béke van
Semmi ágán
Lógó flakon
Van egy ország
Ahol lakom
Nevezd nevén
Szolgáld vakon
Ma még bölcső
Ma már vagon

gazoló 2022.01.13. 18:35:59

@taga20:

"lefarikcsált farhát" akart lenni csak kicsi a telóbillentyűzet.

haba biztos örülne neki és venne a kuttyoknak)))

taga20 2022.01.13. 18:53:14

@gazoló: nem akarom megakasztani a szeretetedet, de eb az a vb;)

habakuk000 2022.01.13. 18:56:03

@gazoló: Tegnap délelőtt közel egy órát beszélgettem - ez túlzás, csak hallgattam a panaszait és sérelmeit- egy sertés és tejtermelő cég ügyvezetőjével.
Be fognak zárni, ha így marad, nem fogják túlélni az idei évet.
Ott kezdődött, hogy elvették a földjeiket, folytatódott a kötelező béremelésekkel, aztán duplázódtak a takarmányárak, remélem nem kapott agyvérzést tegnap délután a befagyasztott árak híreit hallgatva.
A piacom kb negyedét jelentő csirkegyár tavaly zárt be, nem is nyit újra, bérbe adta jó ütemérzékkel a tök új beruházással épített telepeit.
Nekem ne mondja senki, hogy nem ezeknek a kis cégeknek a kivéreztetésére megy ez az egész folyamat. A neresek üzemei 40-60%-on mennek, így lehet a versenyt kizárni, mert ezek aztán állami csecs nélkül képtelenek megélni. Lásd Ménesbirtok.
@taga20: Az már szent igaz, cigányember ennyit nem lopott háromezer év alatt sem, mint a felcsúti sudribunkó tíz év alatt.

gazoló 2022.01.13. 19:04:29

@taga20:

bocs elírtam,nyelvtan küszbnáci))

gazoló 2022.01.13. 19:09:00

@habakuk000:

kérdés,mit talál az új kormány a romok alatt,az időzített bombákon állva?

habakuk000 2022.01.13. 19:47:13

@taga20: Ez a legmodernebb tűzhelygyárunk a Wamsler Salgótarján, szerencsés új tulajdonosa a gázos zseniember.

"A salgótarjáni kandalló- és tűzhelygyár modernizációjához 1,8 milliárd forinttal járult hozzá a magyar kormány Nagyvállalati Beruházási Programja."
(tényleg volt fejlesztés amúgy, tettek le robotokat, az ott dolgozók egészen különlegesen barom társaságként emlegetik az új vezetést.
( ugyanez volt a Mátraaljai erőműnél is abban a pár hónapban, amíg a gázosember volt a tulaj, volt tankortársam azzal köszönt be egy találkozónkra, ő harminc éve dolgozik a külfejtésnél, látott már sok mindent, de ilyen dilettáns, vadmarha vezetést még nem tapasztalt)

gazoló 2022.01.13. 19:48:04

@taga20:

előre megy nem hátra de ez legalább igazi tarjáni fíling)

van a főtér mellett egy régimódi cukrászda igazi habokkal,mint régen a cocban. ha arra járok mindig betérek néhány"habossságra))
bánnám,ha azt is szétcsesznék.
egyébként is olyan a város,itt ott,mint a hetvenesekben)

youtu.be/Lc_2kKQYS2o

gazoló 2022.01.13. 19:55:23

@habakuk000: @taga20:

néztétek a táguló löltségvetésű nyitóünnepséget a kovidmutánskeltetőből?

édesfszm))

de azért hajrámagyarok!

taga20 2022.01.13. 20:00:25

@gazoló: hol? hol lehet nézni eszt a gyönyörűséget?!:)))

habakuk000 2022.01.13. 20:03:27

@gazoló: Most itt szórakozom sajnos, de minden egyes napon rácsodálkozom, milyen gyorsan gettósodik. A 70-es években egy pezsgő munkásváros volt, 6-12 ezres Stécé-meccsre járó közönséggel, most öregem a karácsonyi vásáruk olyan volt, mint egy verpeléti búcsú, lényegesen levesebb standdal.
Egy Dobó-téren téblábolás után egészen számottevő a különbség.
Melyik cukrászdára gondolsz?

taga20 2022.01.13. 20:15:38

@habakuk000: a 70-es években minden jobb volt, és még kádárapánk is élt még!

ja és akkor még detroit is virágzott ezerrel, erre ma meg egy szellem város lett.

ilyen az élet! egyszer fent, egyszer lent. evan!

gazoló 2022.01.13. 20:21:25

@habakuk000:

a környékét szeretem,a legjobb adottságú magyar város.

a cuki a főtér oldalán lefele pár méter.

kepkuldes.com/images/72183be87cd64c8655ce3b8e5d44695b.png

gazoló 2022.01.13. 20:25:01

@taga20:

m4-en nézheted))
a lényeg,hogy rögtön félidő után kapcsolj el,hogy a szemüveges picsa nehogy meglepjen egy ötperces híradóval,bár azt is öccör kifizetted küszöb)

gazoló 2022.01.13. 20:25:42

@taga20:

igen a hetvenesben minden jobb vót))

taga20 2022.01.13. 20:40:08

@gazoló: te kinek drukkolsz? én még nem döntöttem el, de az a köpcösnorvég a vippáholyban nagyon szimpatikusak tűnik:)))

habakuk000 2022.01.13. 20:40:34

@gazoló: tagára ráfér egy kis ötperces híradó, még jobban ráférne egy kis délutáni m1 tévézés ezzel az undorítóan tenyérbemászó lófaszsetudjahogyhívják képmagyarázó faszival és a kövér majdénmindentmegmondokmitörténikavilágban bunyevárival.

Olyan vacak heteim vannak, hogy egy alkalommal véletlenül odakapcsoltam, s elkapcsolni sem volt kedvem, de istenbizonymondom, kifejezetten élmény, ha nem nézed egyszer végig, nem hiszed el, hogy létezik még 2022-ben nálunk.
Paródiának is kínos lenne, de komolyan gondolt műsornak? Nem nagy dicsőség a célközönségnek, ilyen fokú alacsony értelmi színvonalat feltételezni a szerkesztőktől komoly becsmérlés.

gazoló 2022.01.13. 20:50:36

@taga20: DDD

ott van a beás is,hogy szakadna be alatta a lelátó?))

eddig hosszúcsöcsön édesmagyarvéreink(

gazoló 2022.01.13. 20:56:34

@habakuk000: :-)

kepkuldes.com/images/a854803fcb396180038afa949c83717f.gif

abba az agyhalálba én is belehallgattam.
nem hiszem el,hogy több száz milliárdból ezt tudják alkotni.

habakuk000 2022.01.13. 21:00:06

@gazoló: A magyar legények adtak 5 fa előnyt vendégszeretetből?

Vagy a hollandok értenek ehhez a sportnak nevezett unalomhoz?

habakuk000 2022.01.13. 21:15:02

@habakuk000: Nem is volt unalmas, az a holland kínai kifejezetten pazar volt.
A hollandok nem futottak még kategória?

Aki nálunk játszik nem a szlovákoknál komoly hátrányba kerülhet a vírus miatt.

habakuk000 2022.01.13. 21:34:13

@gazoló: @taga20: nem baj, ha mégsem nézem? uncsi..

gazoló 2022.01.13. 22:13:44

@habakuk000:

szépen megnyitottuk ezt a tízezres csarnokot.
a hollandokat ebben sportban inkább a női ágon jegyzik.
a férfiak abszolut a középmezőnyhöz tartozik!
védekezésünk szinte nem is volt.
most majd jön a "sok volt a tészta',kovid miatt,csarnokavatás feszültsége miatt,a tulipánosok különben is szívtak előző este,hajuk is milyen(

habakuk000 2022.01.13. 22:17:33

@gazoló: Nem értem a kézilabdát, nem is követem egyáltalán, de nekem kívülállóként úgy tűnt, hogy elemi hibákat vétettek az utolsó 5 percben ( mindkét félidő végét láttam)

habakuk000 2022.01.13. 22:32:48

@gazoló: asszonta a kocsismáté, (nem tudtam, hogy ő a főnök) hogy a brutális szó fejezi ki azt az atmoszférát, ami ma várható, ez tényleg így van, brutálisan tudott örülni az a pár holland a csarnokban.

Nem kell csodálkozni, ha a kézit is szétbarmolják. Azon sem, ha nem szervezkedtek hanem gyarmatosítóztak, bunkó bagázs ez egytől egyig.

gazoló 2022.01.13. 22:34:23

@habakuk000:

felejtsük el,lapozzunk,tipikus magyar sportolói mentalitásunkat is. pszihológust nekik!
....

jó éjt

taga20 2022.01.14. 16:22:30

@gazoló: szerintem az lehetett a baj, hogy kevés kézilabdastadion épült eddig.

de azért szép volt fijuk, csak így tovább!:)))

gazoló 2022.01.14. 16:54:56

@taga20: DDD

azt ne mondd,hogy nem érte meg minden fillért,amit fizettél azért,hogy én sörrel a kezemben végigrágjam a körmeimet infarktusgyanús tünetekkel és az,hogy kitenyésszék a stadioni magyarmutánst a helyszínen))
dicsértessék

habakuk000 2022.01.14. 17:16:04

@gazoló: Éreztem én, hogy a szurkolással van a baj, mondta is valamelyik hős, hogy nem volt meg a kellő tűz.
persze, hogy nem amikor eloltjátok sörrel.
Amúgy sem értem ezt a sörös szurkolást, vagy szurkolok vagy sörözök kellő odafigyeléssel.
Az infarktusgyanúságot sem értem, amit láttam belőle az arról szólt, hogy a lassan forduló mamutok között simán átszaladgáltak a csöppek, nem volt ott izgalom a kispadon pedig a Nagy László olyan kétségbeesett tanácstalansággal keresett valamit az égben, mint a rezsiszilárd, amikor kiürül a bogrács.

Mondjuk a végén az a fantasztikus csere talán megér ha nem is infarktust, talán egy sörkiloccsintást a hülyéjére.

taga20 2022.01.14. 17:30:47

@gazoló: küszöb, viccet félre téve, ha izlandtól is kikapunk mi lesz? géjmover?

ja és csokismáté lemond?

gazoló 2022.01.14. 18:03:19

@taga20:

a hátralevő mindkét meccset nyernünk kell,nem holland kvalitású válogatottak ellen!
a portugálok nagy játékerőt képviselő technikás,gyors dinamikus válogatott,a vikingek pedig ha jó napot fognak ki bárkit képesek megütni(
de láttam már karon varnyút))
...
youtu.be/cuIRE38lMWk

gazoló 2022.01.14. 18:04:12

@taga20:

ezt a klippppet nézd meg..kész vagyok

gazoló 2022.01.14. 18:05:39

@habakuk000:

haba te remekül átlátod a kézit,akár szerethetnéd is))

taga20 2022.01.14. 18:24:42

@gazoló: ez nagyon odabasz, köszi:)))

habakuk000 2022.01.14. 18:40:40

@gazoló: Nekem nem érdekes, persze az is igaz, hogy már nagyon régen néztem, amikor még álltak a falak és passzolgattak körbe-körbe.
De ez a holland játék érdekes volt, mondjuk csak max 15-20 percet láthattam a két félidő végéből.
Nem tudom milyen lehet a többi válogatott, milyen a mai kézilabda, most rákapcsoltam a német meccsre.
A kis holland irányító tetszett, azt mondjuk nem értem, ha valaki ennyire villog, akkor miért nem tesznek ki rá valakit? Messit is csak úgy lehet megfogni, ha folyamatosan ott liheg rajta valaki.

Tényleg nem értek hozzá, de nekem mint kívülről okoskodónak az is érdekes volt, hogy az edző miért nem nyúlt bele a meccsbe? Itt van egy nagy csomó időkérés ha jól gondolom, azt mondta a riporter, hogy nem is kértük ki.
Miért nem tett be gyors legényeket? Nincsenek? Nem tudom, csak ezek fogalmazódtak meg bennem.
Szóval laikusként, csak időnként odapillantgatva nekem úgy tűnt, hogy a ner szervezés mintapéldája az egész, a sok pénz miatt szar lehet az utánpótlás és a szakmai vezetés csapnivaló. A magyarok mintha azt a kézit akarták volna játszani amit még én is láttam kb 10 évvel ezelőtt, a hollandok pedig valami egészen mást.

De ismétlem, ezek csak benyomásaim, nyilván elfogult is vagyok, egészen máshogyan is lehet, nem láttam az erős csapatokat gyakorlatilag sohasem játszani.

taga20 2022.01.14. 18:47:15

@habakuk000: látod haba, te egy igazi madzsarvagy!

saját bevallásod szerint is, fingod nincs a kézilabdáról, de képes vagy 20 mondatot írni, és okoskodni róla;)

ez az ország a 10misi szövetségikapitány országa, asztán meg pislogunk, mint ponty a szatyorban, ha beüt a jegyrendszer:)))

habakuk000 2022.01.14. 18:57:12

@taga20: Azért nem vagyok igazi madzsar, mert én ezzel nem akarom megmondani a tutit, csak felsorolom a számomra érthetetlen dolgokat és várom az okosoktól a válaszokat.
Persze, ha az a jó szakmai irányítás, aki remegő szájjal imádkozik a pályára rá sem merve nézni, elfogadom, csak más sportoknál ez azért máshogyan szokott kinézni.

habakuk000 2022.01.14. 18:59:12

@taga20: De azt se tudom, ki a szövetségi kapitány, csak a Nagy Lászlót ismerem fel.:)

gazoló 2022.01.14. 19:00:28

@habakuk000:

sajnos mindenféle nerpatkányok is belemásznak a sportágba,ha pénzt szagolnak(

nemzetközi mércével mérve kevés a fiatal tehetség!
nézd meg majd a dánok atomkézijet vagy a franciák,spanyolok,svédek játékát!

én a dánok végső győzelmére fogadtam.
.......
m.hvg.hu/itthon/20220114_Kalomista_Gabor_Gyurcsany_Ferenc_Budapest_Film

kézihez is ért )

gazoló 2022.01.14. 19:01:47

@habakuk000:
Gulyás az,de mindenféle címeken vannak még ott néhányan.

taga20 2022.01.14. 19:03:42

@habakuk000: azé a kérdéseidben mindig belecsempészed a véleményedet is;)

"tényleg nem értek hozzá, de nekem mint kívülről okoskodónak az is érdekes volt, hogy az edző miért nem nyúlt bele a meccsbe?"

egyébként, egy gyékényen árulunk:)))

taga20 2022.01.14. 19:08:05

MARGARITA!

milyen választás lesz március 3.-án?:)))

taga20 2022.01.14. 19:14:08

@habakuk000: haba, aszt látom, hogy a kézilabdát ugatod, de mit szósz djokó féle szappanoperához?

szerintem a csávónak sikerült lenulláznia a minimális respektjét.

taga20 2022.01.14. 19:18:40

@gazoló: én? én csak kérdezek!

küszöb, te fityeszes vagy? má kérdezni sem szabad?:)))

habakuk000 2022.01.14. 19:46:25

@taga20: semmit, az sem érdekel. Ha hazudott, remélem hazazavarják.
Viszont láttam ma a Dűnét, tök korrekt filmet csináltak a könyvből.
A decemberi infláció is 7% fölötti, ehhez hozzárakva a sok osztogatást kb el is égett a béremelés.
Netflixen van két ausztrál sorozat is, az egyik a Pine Gap, a másiknak nem jut eszembe a neve, az is jó.
Az oroszoknál is nagyon nagy lehet a baj, ha megkockáztatják a nyílt háborút, bár mintha Lavrov a maga vörös vonalaival engedett volna.
Nem lesz egyszerű évünk.

habakuk000 2022.01.14. 19:49:56

@taga20: @gazoló: Nagyon príma a csarnok kihasználása, minden szektorban ülnek páran, biztosan jövedelmező lesz és öregbíti hazánk hírnevét.

taga20 2022.01.14. 19:58:19

@habakuk000: a seregben olvastam a dűnét, és kurvára teccett.

a gimiben meg a madárkát olvastam, odabaszott rám.

szerintem, van ami jó filmen, és van ami csak könyvben jó.

habakuk000 2022.01.14. 20:22:35

@taga20: A fiamnak pl nem tetszik az Alapítvány, én szívesen néztem.
Általában ha jó könyvet filmesítenek meg, s először olvasod utána nézed, csalódás lesz a film, mert nem felel meg az általad elképzelt képeknek.

Fordítva jobb szokott lenni, kivéve a gyevi bíró helyett a Gyűrűk ura, mert ritka unalmas történet. Plusz a többi hobbit könyv.

gazoló 2022.01.14. 21:08:55

@taga20:
a dűne első eresztése egy ócska,ez a mostani elmegy.
a madárka film a 'bociképűvel határozottan kedvenc..rendezője is.

vikingek a portugálok ellen félidőben 4 gólos izlandi vezetéssel..nézzétek skacok!
most nézem az egyperces híradót..örkényegyperc

taga20 2022.01.14. 21:44:51

@habakuk000: szójj a fiadnak, hogy inkább olvassa az alapítványt!;)

habakuk000 2022.01.14. 22:35:21

@taga20: Olvasta. Karácsonyra a Három királyság történetét kaptam tőle (a legkínaibb kínai nagykönyv), hála istennek sokat olvas mindegyik.

Az emberiség egyik legjobb találmánya a kindli, azért a Háború és béke I és II-vel a kézben sorakozni pl az Uffizi előtt sokkal kényelmetlenebb, mint kindlivel.

habakuk000 2022.01.14. 22:38:33

@gazoló: Összesen nincs annyi lakos, ahány jó csapatuk van ezeknek az izlandiaknak.
Ezt most végignéztem, a magyaroknak van esélyük az izlandiak ellen?
Elég éretten hajigálták azt a vaxos golyót.

gazoló 2022.01.14. 23:13:54

@habakuk000:

esély az van,de azt realizálni kellene keményen.
érdés,a tegnapi zavarodottságunkkal lépünk-e pályára vagy magyarian tökösen,mint jurop csillagai)

gazoló 2022.01.14. 23:15:13

@habakuk000:
emberiség egyik legjobb találmánya a kindli, azért a Háború és béke I és II-vel a kézben sorakozni pl az Uffizi előtt sokkal kényelmetlenebb, mint kindlivel."
"

gazoló 2022.01.14. 23:22:01

@gazoló: ))

ezekből a találmányokból van néhány,youtube,spotify,ncore,google ,online színházak,koncertek..
jó korban élünk.

irigykedve figyelem a kindlihasználókat,de a tableteket hasonló tudással felruházó könyvolvasó progikat is csodálom.

habakuk000 2022.01.15. 07:37:58

@gazoló: Ez igaz. De hiába, ha ebből a sok mindenből taga csak egy depesmodos szemcsés videót tud virítani, na jó ne legyek igazságtalan tud betenni még gusztustalan képet szisziről is.:(

gazoló 2022.01.15. 08:54:27

@habakuk000: :-)

jó reggelt!

megint jól felhúzod oszt leoszt este rendesen bennünket,ha beüt a borsodi))

habakuk000 2022.01.15. 10:36:49

@gazoló: Szia, francokat. Küld majd egy VW bogár képet bizonyítandó, hogy képes ő remekművekre is. :)

www.youtube.com/watch?v=iJxbkN4hvqU

gazoló 2022.01.15. 11:24:49

@habakuk000: DDD. kösz

végre vmi normális zene,mielőtt indulok korizni))

de miért kell előtte mádoki,karigeri v márkigyurcsányi bejátszásokat elkattintanom?
van pénz lóvéra(

telex.hu/belfold/2022/01/15/megafon-per-telex-kozpenz

habakuk000 2022.01.15. 18:10:28

@taga20: A cselló tényleg klassz hangszer.

habakuk000 2022.01.15. 18:38:27

Ez viccesebb, mint az a hír, hogy a svédek mozgósítanak az oroszok elleni védelemre készülve.

telex.hu/kulfold/2022/01/15/egyesult-kiralysag-london-boris-johnson-munkahelyi-buli-rave-tuntetes-maszk

taga20 2022.01.15. 18:41:38

@habakuk000: mondjuk a furulya se rossz;)

na nem úgy:))))

www.youtube.com/watch?v=enuOArEfqGo

u.i.: a vak tyúk is talál szemet alapon, tényleg nem rossz a zenéd, amit délelőtt raktál be. mentettem, me hétköznap reggelenként nincs mit hallgatnom, ugyanis a jazzy 5 és 6 között elkezdtek pofázni és nem csak zenélni.
így lesz mit hallgatnom, kösz;)

taga20 2022.01.15. 18:51:24

@habakuk000: putlerék azt fogják elérni az izmozásukkal, hogy finnország és svédország is csatlakozni fog a nátohoz, meg még azok az országok is, akik nem kérnek a kágébés ruszki szutyokból!

habakuk000 2022.01.15. 19:08:12

@taga20: Dánia kívülről tök jó országnak tűnik, élni nem éltem ott az igaz.
www.youtube.com/watch?v=VtIyAcP1Zx4

Furulya is jó, igaz.

taga20 2022.01.15. 20:23:54

@gazoló: teso, ha ránézek erre a dagattdisznó bendebalázsra, akkor ez a szám jut eszembe. legalább is a címe;)

www.youtube.com/watch?v=6Dnv5L59eSo&list=RD6Dnv5L59eSo&start_radio=1&rv=6Dnv5L59eSo

vagy bródy.

www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0

habakuk000 2022.01.15. 20:38:09

@taga20: Nekik drukkoltam anno.

@gazoló: Az most jó vagy rossz, hogy koronás lett a magyar irányító?

Amúgy vacsoráztunk :)
www.youtube.com/watch?v=64CACoHNBEI

gazoló 2022.01.15. 20:39:15

@taga20:

disznó lesz az nem kismalac

ennyire stupidnak nézik az állampolgárokat!
.......
Szegeden szerb-horvát kéziháború. már a himnuszok alatt kifütyülték egymást!

taga20 2022.01.15. 20:43:47

@habakuk000: azé az ilyen arcoknál szerintem csúszik az ékszíj.

ezek képesek összepázlizni még ádámot is a csontokból!:))

uploads.disquscdn.com/images/5cde68f94713a558c81c1950c9df2643d2c26d42d0ea7259b3f7e05b70933f50.jpg

gazoló 2022.01.15. 20:57:38

@habakuk000:

holnap kiderül,jó vagy rossz.

....
azok az arcok,azok a szenvedélyek ott Szegeden..közönségben is.

érdemes nézni

gazoló 2022.01.15. 21:16:25

Eszt? találtam

Nemes Nagy Ágnes:

Jég

Belémfagy lassan a világ,
mint téli tóba nádbugák,
kis torlaszokban ott ragad
egy kép, egy ág, egy égdarab –
ha hinnék benned, hallgatag
széttárnád meleg tenyered,
s az két kis Napként sütne fönn
a tél felett, a tó felett,
hasadna jég, mozdulna hab,
s a tárgyak felszökellve mind
csillognának, mint a halak.

habakuk000 2022.01.15. 21:16:45

@gazoló: Nagyon vicces, ahogyan ordibálnak minden egyes labdaérintés után.

Nagyon nem vicces, ha az egyik Hary Hole könyvet olvasva látod a magukból teljesen kivetkőzötteket.

gazoló 2022.01.15. 21:55:32

@habakuk000:

valahol tanulni valóak,ugyanakkor félelmetesek ezek a szenvedélyek!
így kellene hozzáállni nekünk is.
ezek mind vért ittak.
a mieink halak ehhez képest(
a mimikák (ebben a maszkos világban)a közönségen is szinte élvezetesebbek,mint a meccs!

gazoló 2022.01.15. 22:15:31

hejj,ha Mariann idetévedne,tudnánk erről beszélni naphosszat))

szerbeknek szurkoltam,de nekem így is jó,"meleg a sör de nekem így is jó"

habakuk000 2022.01.15. 22:17:33

@gazoló: Ha megnézted a végét, ahogyan néhányan összeölelkeztek, barátságosan beszéltek, csak az jut az ilyen hozzá nem értő eszébe, hogy a közönség kiszolgálása jó néhány óbégatás.

Ez nem azt jelenti, hogy nem koncentráltak szinte tökéletesen, és nem hajtották ki magukat teljesen, csak a sport mellett van egy hollywood-i cirkuszi része is a dolognak.
Nem baj az, ha a két csapat tudja, nem itt kell bosszút állni a múltért.

taga20 2022.01.15. 22:17:57

@gazoló: én a magyaroknak drukkolok, bár kurvára nem tudom mijért. semmi közöm hozzájuk:)))

ja és, csak így tovább, nagyon szép játék!:)))

uploads.disquscdn.com/images/e22ac158a8ea388334fda406b77666352c9d963fa313896b8c0f3c1cd81036a0.png

gazoló 2022.01.15. 22:32:49

@taga20: DDD

a fogalmatlan buzija

gazoló 2022.01.15. 22:34:52

@habakuk000:

sztem is van benne némi teátralitás.
Jugoszlávia,én így szeretlek))

habakuk000 2022.01.15. 22:37:45

@taga20: melyik magyaroknak? Mert vannak sokfélék...

gazoló 2022.01.15. 22:49:00

@habakuk000:

az uralontúlról japánból,az indiából érkezett és az izraeli diaszpóraából szlovák vérrel frissült vérvonalnak)))

gazoló 2022.01.15. 22:51:18

@habakuk000:

City-Chelsea viafal volt Manchesterből..telt ház,maszk szinte senkin.
rokonok a kékvérű brittek is))

habakuk000 2022.01.16. 09:55:24

@gazoló: Nem tudom, nekem nem egyformának tűnik, az szabad levegőn volt, (jó volt a meccs, láttam), de 20 kilo ember zárt térben, majd 10-15 kilo ember a ruhatárban összezsúfolódva nem ugyanaz a terjedési valószínűség, főleg úgy, hogy olvastam valahol, nagyon gyorsan hígul az "omikron".
A magyar egészségügy egészen kilátástalan amúgy, ezek megérdemelnék, hogy megkóstolják amit főztek.

gazoló 2022.01.16. 10:32:13

@habakuk000:

mondjuk,szabadtéren tényleg el kell osztani öttel a fertőzőképességet.
jó meccs volt.
a City soxor balszerencsés(nemzetközi meccseken),most nem volt az)
De Bruyne kb akkora zseni,mint Messi.
aranylabda kinézne neki)

habakuk000 2022.01.16. 11:44:12

@taga20: Ez nagyon jó zene, nem ismertem.

@gazoló: Olvasgattam népsportot, szerintem nem sok olyan szurkolótábor van, ahol ennyire "nemzeti" kérdés egy nemzeti válogatott.

Ok, braziloknál gyász van, ha nem ők a világbajnokok, de ettől függetlenül a hétköznapi élet nem változik, nincs átpolitizálva ennyire a sport.
Ez a diktatúrák jellemzője, a sikertelenségre ítélt népeké.

gazoló 2022.01.16. 11:50:08

@habakuk000: DDD

tajga ezért jó,ha van)

hoz zenéket és némelyik beüt,de nagyon))

.....m.facebook.com/groups/artisfunreactivation/permalink/653081352803662/

habakuk000 2022.01.16. 11:53:18

@taga20: Azért szeretem ezt a telefont, mert a te zenéd után ilyen soha nem hallott, jó zenéket keres.

www.youtube.com/watch?v=3Rdm8LItAHs

habakuk000 2022.01.16. 12:01:41

@gazoló: Nem szabad ennyi pozitívumot írni, mert elbízza magát rögvest aztán leshetünk hetekig. :(

Hol korcsolyáztál? Nem az Ipolyon?

habakuk000 2022.01.16. 12:22:46

@gazoló: Valahogy ilyen a szurkolásunk is, ahelyett, hogy örülnénk, ha jól megy és legyintenénk, "majd legközelebb" ha nem sikerül...

telex.hu/foto/2022/01/15/gog-emese-tobbet-vartam-nagykep-fortepan-google-review

gazoló 2022.01.16. 13:07:47

@habakuk000:

ez baromi jó
..

egyébként,imádom a mindeféle,fortepan,pesti,váci,stb. régi képoldalakat,blogokat egy élmény mind!
....
dunai hokltágon..a legjobb amikor egyedül siklasz a tükörjégen)

kepkuldes.com/images/f00ce6c2d8ff11211bb953aacbdf917c.jpg

habakuk000 2022.01.16. 13:49:38

@gazoló: Azért az bátorság. Elég vastag a jég?

gazoló 2022.01.16. 14:04:27

@habakuk000:

5-6 centi,határeseten picit innen.
a tegnapi melegben necces volt,vizes volt a széle.
mára bereccsent az idő újra.
gyerekkorunkban tavasz közeledtével,február,márciusban volt,hogy a partszéli 50 centit át kellett ugorni,hogy rákerülj a téli vastag jégre)
néha ha félreugrottunk derékig a vízben,hazafele fagyottan.
otthon előkerült a fakanyál)))

taga20 2022.01.16. 14:29:18

@gazoló: @habakuk000: :))))))

jut eszembe kipcsak tezsvéreim, zenét szoktatok?:)))

www.youtube.com/watch?v=s6gAmC-fTTc

taga20 2022.01.16. 14:37:11

@gazoló: küszöb, szerinted ma behúzzuk, vagy elhúzunk, mint djokó ausztráliából?;)

gazoló 2022.01.16. 14:40:34

@taga20:

szasz tesso
tippmixen a luzitánokra fogadtam)))
vagyok ilyen genya néha,így mindenképpen örülni fogok))

gazoló 2022.01.16. 14:43:03

@taga20:

'eszt honnan túrtad,olyan,mint a 'sedóz,amikor margóval fiatalok voltunk)

taga20 2022.01.16. 14:55:46

@gazoló: csákány bro!

látom az én mócceremet alkalmazod, hogy akinek drukkolok, az biztos veszt:)))
cseles vagy;)

taga20 2022.01.16. 15:03:57

@gazoló: a hávégén rakta be valamelyik kommenttárs, talán a szabadosgábor. egyből mentettem el:)))

u.i.: szerintem margarita egy kicsit még nálad is idősebb:))

gazoló 2022.01.16. 15:11:22

@taga20:

udvariatlan vagy,nők korával nem foglalkozunk)

u.i vénfasz

gazoló 2022.01.16. 20:22:36

@taga20:

mit szólsz,mennyire vagy ambivalens?
külön kell választani a fiúkat az extrém sportbakúrt milliárdoktól.
fideszfan gyanús baráttal néztük együtt,az utolsópillanatos győztes góltól együtt lendült magasba a kezünk és ordítottunk))

elment a mixem ( hálistennek))

habakuk000 2022.01.16. 20:39:12

@gazoló: Az x igazságosabb lett volna, akkor is, ha a portugálok úgy ténferegtek, mintha most jöttek volna ki kórházi baktériumfertőzésből.
Hollandok elég dinamikusnak tűnnek, ha nem fáradnak el, a portugálokat is megfoghatják.

Akkor pedig eljön az igazság pillanata, Izland.

gazoló 2022.01.16. 21:56:16

@habakuk000:

számunkra a lényeg Izlandot legyőzni bármi áron.
akkor igazán bebizonyíthatjuk,hogy nem a véletlen és nem a hazai pálya ami segít!

habakuk000 2022.01.16. 22:39:43

@gazoló: Értem én. De számomra, aki nem értek a kézihez, Izland, Holland, Magyar, Portugál(kifejezetten gyengus volt mindkét meccsen) a sorrend, mondjuk a holland-magyar meccset nem végig láttam, viszont a mai Holland-Izland kifejezetten érdekes volt, nekem a magyar-portugál olyan volt, mint amire régről emlékeztem, nem jó.
A 3,5 látott meccs alapján nem túl sok sansz van, de ettől még teljesen mások lehetnek az erőviszonyok, csak én nem tudok róla.

habakuk000 2022.01.17. 16:51:40

@gazoló: Kíváncsi vagyok, fog-e kijönni orbánról is valami klassz igazmondó mese.
Március második felében lenne esedékes.

gazoló 2022.01.17. 17:35:39

@habakuk000:

az amcsik biztos tudnak pár storyt,pár bankszámlaszámot,na és a pegazus meg vlagyimirovics.
ezek a a mai diplomaszerzős történetek különösen gyomorforgatóak.
tulajdonképpen az egyik csávó huga is(aki szerintük is bevallottan hülye)is kamuvizsgázhatott.
de,hogy maga völner telefonálgat ez ügyben( lejáratják a pécsi egyetemet,a nemzethy pázmányt és a közszolgálatit..na az utóbbit nem nagyon kell.

habakuk000 2022.01.17. 17:56:52

@gazoló: Minden így működik, önkormányzatokok, hivatalok, állami cégek, minden minden.
A mészáros-féle viresolnál is legfontosabb a lojalitás.
És ez tényleg így van, a szakértelem afféle kapitalista trükk azon a vidéken (is).

Hogy látod az izlandi esélyeket?

taga20 2022.01.17. 17:58:07

@gazoló: "külön kell választani a fiúkat az extrém sportbakúrt milliárdoktól."

nem tudom, ahogy a focinál sem tudom. nem megy.

gondolom ha 36-ban német lettem volna, akkor se tudtam volna hitlerrel együtt örülni.

ha meglátom a csutigecit a vip páholyban a sleppjével, elmegy még attól is a kedvem, hogy szimpla magyar legyek. egyszerűen hányingerem van az egésztől.

természetesen, te drukkolhatsz tiszta szívből a magyarcsapatnak, én nem fogok addig, míg ez a bűnözőcsapat rajta van a magyar sporton.

u.i.: vigasz képen küldök egy új kukázásomat:)))

www.youtube.com/watch?v=1q_qrobPmKE

habakuk000 2022.01.17. 18:04:46

@taga20: Tán beléd csapott a megveszekedett istennyila?
Jó zenéket mutatsz és maximálisan egyetértek a mondókáddal, én is simán írhattam volna. (csak nem akartam megsérteni gazolót:) )

taga20 2022.01.17. 18:14:49

@habakuk000: talán érek, vagy csak öregszem, esetleg most vagyok a zeniten;)

innen má csak lefelé megyek:))

neked is találtam egy zenét a hétvégén, talán tecceni fog:)))

www.youtube.com/watch?v=ux_ryz97Ruk

gazoló 2022.01.17. 18:59:58

@habakuk000:

az esélyeket?
mixen Izlandra teszek,mert szerintem elvernek,jöhet eső,jöhet hó.

telex.hu/sport/2022/01/17/ferfi-kezilabda-eb-2022-korbeveres-magyar-tovabbjutas

gazoló 2022.01.17. 19:05:05

@taga20:

"természetesen, te drukkolhatsz tiszta szívből a magyarcsapatnak, én nem fogok addig, míg ez a bűnözőcsapat rajta van a magyar sporton."

nem igazán tudok úgy azonosulni,mint régen,érezve,hogy a játékosok,edzők között is egyre több a megalkuvó szopper.
pénzértkorpás ,mit a rockzenészeknél(
....
a csajok milyen elementárisan csinosak és kedvesek)) kösz

taga20 2022.01.17. 19:06:56

@gazoló: "mixen Izlandra teszek"

szerintem mégegyszer nem fog bejönni a cseled teso!;)

ja én meg összeszedem magam, és a magyarcsapatnak fogok drukkolni, hátha behúzzák a vikingek:)))

uploads.disquscdn.com/images/8b03460f71af61fe15773a4e3c30636b0a4e45d0a1b526d9516b9ad7df7e55a9.jpg

gazoló 2022.01.17. 19:11:21

@taga20:

degenya,mintha magamat látnám))

gazoló 2022.01.18. 08:58:37

@taga20:

telex.hu/belfold/2022/01/18/ezermilliardokat-pakolt-at-a-kormany-a-rendeletekkel-nyolcvanotszor-modositott-tavalyi-koltsegvetesben

kérdésem volna?
azt aki azt a szájbatekert sámándobot még mindig támogatja nem lehetne a dobban meg ba@atni egy kankós elefánttal?

taga20 2022.01.18. 19:45:27

@gazoló: kérdésem volna?

most ako elbontják a mvmdomot? me így, hogy kiestünk, semmi értelme!:)))

uploads.disquscdn.com/images/ff369a4e77d9131927d6c259ada5fff48795e2df5204633584534d633159eefd.gif

gazoló 2022.01.18. 21:10:06

@taga20:

balsors..megint a balsors)

nem tetszik,hogy épül,szépül az ország küszöb?)
........
ja,tippmixen szóltak,hogy fáradjak a pénztárhoz.

gazoló 2022.01.19. 17:41:44

@habakuk000:

pár mai komment egy orwelli,mikszáthi napon,keresetlenül.

"Más gyereke meg vért izzadva, komoly tanulással szerez diplomát, majd kiszúrják a szemét egy szarul fizető állással, és élete végéig csesztetik még úgy is, hogy esetleg 50 éves korára valami kisfőnökféle lesz a szakmájában. Ezek meg huszonévesen úgy kapnak jogi diplomát, úgy lesz doktori címük, hogy azt se tudják, hol az egyetem, de közben már be is ülnek vállalatok igazgató tanácsába havi fél millákért, meg gyorsan szupervállalkozók lesznek, aki ennek a szerencsétlen balek, igazi diplomásnak mondja meg naponta, hogy sajtból van a Hold, és tényleg el is hiszik magukról, hogy parancsolásra születtek. Hát baszódjatok meg, hogy rohadna rátok egy kőbány acélajtaja! És az ilyen ghuszárokra hájpolnak az ajlavjús nagymamák. Őrültek háza ez, nem egy normális ország."
.......

"Nagyon derék dolog kiadni egy közleményt, de tudod, Judit, egy jogállamban a miniszter az emberekért van (ezért is szolga a jelentése), egy jogállamban egy miniszternek kötelező válaszolni a sajtó kérdéseire, mert azok a mi kérdéseink is, egy jogállamban egy miniszternek pedig illő lemondania, ha a jobbkezéről kiderül, hogy egy korrupt görény.

Illetve, hogy a kommentemet átszövő baráti jellegű hangvétel is megmaradjon, baszd telibe a k.rva anyádat, te nagyképű buzik.rva."

taga20 2022.01.19. 17:45:42

@gazoló:

"Az utóbbi vereség azt jelentette, hogy a csapat kiesett a kontinenstornáról, és története legrosszabb szereplését produkálva a 15. helyen zárt."

legalább te nyertél, teso:)))

taga20 2022.01.19. 17:51:22

@gazoló: mindegykivagyok O1G kommenttárs kommentjeit majdnem annyira bírom, mint vajákosbirinénéit:)))

jaegtoer 2022.01.19. 18:31:47

@taga20:

Mindig ezek a negatív hozzáállások.Nem bírom, hiába no, egyszerűen nem bírom elviselni.
A helyes megközelítés az, hogy a fiúk hősies helytállással kiküzdötték maguknak a 15. helyet a világ ~200 országa között. Azt meg teljesen felesleges és megátalkodott rosszindulat fölhánytorgatni, hogy mennyi induló volt, és mennyi meccsből sikerült megkaparintani a megtisztelő 15. helyet.Képzeljétek el: játszanak még két meccset, és akár a 16. helyet is sikerülhetett volna megszerezni.

taga20 2022.01.19. 18:42:07

@jaegtoer: nagyon szép és jó, amiket leírtál, de ott a bibi, hogy ez ebé, és nem vébé:)))

gazoló 2022.01.19. 19:05:20

@taga20:

nemradiátor miépes hugyoskának a szélbeszórt csiliárdok ellenére sikerült ezt a szép sportot is a békasegge alá navigálni (

habakuk000 2022.01.19. 19:27:58

@gazoló: Ó, úgy érzem, lesz itt még érdekesség áprilisig, egyetértek a Márky-féle szókimondással...ha nagyon őszinte akarok lenni, már a miniszterelnök úr kifejezéstől agyhúgybergést kapok, mert ez, ezek nem miniszterelnök, miniszterek, hanem hazudós, tolvaj brigantik, akik bitorolják ezeket a pozíciókat.

Nem tudom milyen volt régebben a kézilabda, nyilatkozatokban, nagyképűségben egy szinten állnak a focistákkal, a tao áldott hatása itt is jelentkezik, ahogy olvasgattam a megnyilvánulásokat.

gazoló 2022.01.19. 20:42:32

@habakuk000: szasz

az utóbbi napoktól sokkot kaptam,na nem a mocsokságoktól,mert az permanens 12 éve,hanem a cinizmistól ami a válaszreakciókat jellemzi))
....
inkább koriztam ma))

kepkuldes.com/images/e9bef788329ee37de63731e15dee38c9.jpg

gazoló 2022.01.19. 20:44:07

@taga20: DDD

mosmá várjuk az ollózós vidijót a lobogóhajúlobonctól))

jaegtoer 2022.01.20. 03:08:41

@taga20: Úgy van fiatal testvérem és felebarátom. Az zavart össze, hogy olyan várakozások előzték meg, illetőleg kísérték magyar meccseket, mintha a világ sorsa múlna rajta, ezért az összevisszaság.
Mindazonáltal bizakodom, hogy a lóról történő hátrafelé nyilazásban nincsen, nem lehet a magyaroknál jobb sem Európában, sem a világon, bár most előre menni trendi nem hátra, bár nyilazásban most már nem tudom mi lehet a stájsz, hacsaknem magunkat nyilazzuk le.
Végre ki kellene mondani, hogy merünk mi kicsik lenni, még ha ordas nagy tolvajokat adtunk is a világnak.

gazoló 2022.01.20. 07:32:02

@habakuk000:

kósza reggeli komment vhonnan a netről,"Béláim.

"Vannak kétségeim, főleg ezzel az üggyel "szoros összefüggésben". Amennyiben befolyás, előny elfogadása, felajánlása, vagy későbbi előny kilátásba helyezésével jogi diplomát lehet szerezni, akkor úgy gondolom, hogy a jogállamiság alapjait verte szét látványosan ez az ügy. Az ellenzéki pártok figyelmébe ajánlom, hogy az Igazságügy Miniszter Asszonyt kérdezzék már meg, hogy mi ezzel a kapcsolatos álláspontja? Nem érzi e magáénak a problémát? Mellesleg az utolsó szögeket ütik - az egyébként is megtépázott - igazságszolgáltatás koporsójába.
Az hogy van, hogy veszek magamnak egy jogi diplomát, bekeretezve kirakom egy irodának látszó helyiség falára, kibiggyesztem a nevem elé a dr. előtagot és holnaptól praktizálok?
Azt hiszem, részemről megszűnt a közbizalom béláim!

habakuk000 2022.01.20. 14:51:50

@gazoló: Kép ma, ellenzékiek állnak a kordon előtt.

Kérdem én: mi a nagy büdös lópikuláért nem döntik le és állnak a kolostor ajtajába?

@jaegtoer: Kedves Kollega, óvatosan a hátranyilazással, amikor olyan országok is vannak a nevezettek között, mint pl Mongólia vagy a kipcsak törzsek...aztán azon vesszük észre magunkat, hogy magyarázzuk a bizonyítványt, hogy egyáltalán nem szégyen az a rengeteg lenyilazott harcos Muhinál.

gazoló 2022.01.20. 19:27:20

@habakuk000:

lenne is nagy sivalkodás, a soros által felbújtott szánkóégető barbár baloldal miatt.

megjegyzem ha gyurcsány v bárki alatt völneréhez hasonló kaliberű bűntény történt volna,égne a város(

gazoló 2022.01.20. 19:29:39

@habakuk000:

szümtü vajon merre?
rég láttam erre,csak nem beteg?

Neytiri??

taga20 2022.01.20. 19:42:07

@gazoló: szümtük a varánusz blogban bujdosik, mint a kincs ami nincsben kamasuka:)))

a kékcsaj meg egy másik blogban éli életét 0-24-ben.

ne aggódj tesó, nem veszett el senki:)))

habakuk000 2022.01.20. 20:23:35

@gazoló: Kellene pedig egy kis erőt mutatni picsogás helyett.

Hogyan képzelje el az egyszerű földi halandó, hogy képesek lesznek kormányozni, ha egy kis kerítés is megállítja őket?

Ezért jók a Márky féle mondások.

Szümtük nem tudom miért tűnt el, Neytiri megsértődött, amikor az oltásokról beszélgettünk.

Ma be lehet talán árazni a magyar kézisek tevékenységét? Vagy a dánok más kategória?

gazoló 2022.01.20. 20:43:33

@habakuk000:

Márki,Karácsony is jól teszi ha kemény velük..cinikus,hazug,paraszt rablóbanda.

gazoló 2022.01.20. 20:45:59

@taga20:

kékcsajnak add át üdvözletem)

taga20 2022.01.20. 21:02:27

@gazoló: bottal se piszkálom a csajt.
idióta oltásellenes a lelkem:)))

gazoló 2022.01.20. 21:10:04

@taga20:

van nekem is az ismerőseim között jónéhány hasonló.
nem vitatkozom velük,elfogadom..az is csak egy hit.
akkor akadok ki,mikor bilgétszezni kezdenek,)) "megmondta nincs ennyi emberre szükség,kiirtana"))

nabazmeg,nem ezt és nem így mondta!

szóval Neytiri nem szereti az oltást?)

pedig kapott tőled rendesen)

gazoló 2022.01.21. 13:26:24

@habakuk000: DDD

nagyon jó és igaz cikket találtál,habám, a két Vass hárommal felettem járt abban a pirostéglás újpesti szakközépben ahol a kézi egy szentség volt.
az izzadtságuk még érződött az alagsori öltözőben.

...

a tegnapiakkal kapcsolatban..gondolom láttad a dánokat..rosszul játszottak magukhoz képest,mert még nincsenek üzemi hőfokon..ennek ellenére bukni fogom a mixet,mert a gallok fenomenálisak.
egyszerűen nem tudom elképzelni,jogy bárki legyőzi őket!
26-án dán-flanszia))
ennek az eredményétől függetlenül még találkozhatunk velük a döntőben.

hajrámagyarik

gazoló 2022.01.21. 13:28:45

@habakuk000:

44 cikkeit olvasod?

mint egy folytatásos Mikszáth regény.

mi van itt? dzsézaz

taga20 2022.01.21. 16:33:26

@degenerált lavóros:

erdész tezsvérem má hiányoztál! má aszt hittem, hogy elvitt a kovid.

egyébként, itt van neked a kánaán, me hatósági áras lett a farhát:))))))))))))))))

habakuk000 2022.01.21. 17:22:52

@gazoló: Ugyanez van kicsiben is, nagyban is, ez az egész egy gyalázat.

Havel milyen jól kiismerte ezt a gyávát, ezen sokan csodálkoznak, én nem.

taga20 2022.01.21. 17:39:01

@habakuk000: kik azok a sokak?

aki normális, és van egy kis józanparasztiesze, az vágja, hogy mi folyik ebben az országban.

www.youtube.com/watch?v=lQXRFYRJY78

habakuk000 2022.01.21. 17:51:22

@taga20: Most. Régebben -amikor Havel elmondta az ominózus mondatát - sokan nem gondolták még, mekkora görény ez a gyáva purdé.

taga20 2022.01.21. 18:04:26

@habakuk000: azé régen még az amcsik is jobbak votak:)))

www.youtube.com/watch?v=Z9DLFi85B34

habakuk000 2022.01.21. 18:12:38

@taga20: Ez jó volt. :)

Egyébként a mi gyáva mocskunk is bemutatja régi énjét, hunnan is gyütt, csak ő döglött disznót éget és pálinkázik, oboázni majd Moszkvában fog február elején.

taga20 2022.01.21. 18:22:26

@habakuk000: :))) a kis ippon bajnok:)))

jut eszembe fotelforradalmárok(haba, gazoló), jelentkeztetek már szavazó biztosnak?

me én és az oldalbordám(remélem nem olvassa eszt, me lesz nekem ne mulass:))), már igen, és vállaltuk, hogy érd(ami a föld közepe:) 200km-es környékén megtesszük, hogy elvigyük a fényt a falusiaknak április 3.-án:)))

gazoló 2022.01.21. 18:38:07

@taga20:

ezé imádlak baromállat,remélem eljössz március idusán pestre..páleszt viszek.hu

taga20 2022.01.21. 18:43:10

@gazoló: mosmá ideje lesz fésztufész, me addig húzzuk, míg mind megnem halunk:)))

habakuk000 2022.01.21. 18:48:07

@taga20: Nem. Nem vagyok odavaló sajnos.
@gazoló: Nézem én ezt a sok mecset, de hiába, unalmasak ezek nekem. A dánok csak annyit játszottak, amennyit okvetlenül kell, pont úgy, mint az izlandiak az aranykezű magyari ifjak ellen. De továbbra sem értem, mitől is volt a magyar csoport a legerősebb, viszont az teljesen egyértelmű, hogy a tao látványsportokra fordított összes forintja fölösleges pénzkidobás, s pár szurkoló hétvégi szórakozásán kívül magának a sportnak kifejezetten árt.

gazoló 2022.01.21. 18:48:22

@habakuk000: DDD

doktorböllérminisztárelnökünkről Hofi,Esterházy,Popper,Ranschburg is megmondta a tuttit,mégsem értik a birkanépek :-(

taga20 2022.01.21. 18:53:13

@habakuk000: én se, de próbálok erőt venni magamon.

asztán lehet, hogy azt látjátok a hírekben, hogy bivalybasznákon egy lipsi(én) elvert egy kibaszott fityeszescsirát.

félek magamtól:)))

taga20 2022.01.21. 18:57:57

@gazoló: cigány, ako miért mész szurkolni a fityeszessel a kocsmába?:)))

gazoló 2022.01.21. 19:05:12

@taga20:

én a kézit minden felhang nélkül szeretem.
de lehet,hogy màr ezt is ellopta ezt a tolvajbanda :-(

gazoló 2022.01.21. 19:08:05

@taga20:

annyira utálok telefonon nyomogatni a vastag ujjaimmal
,,,,

taga20 2022.01.21. 19:13:28

@gazoló: örülök, hogy van miért drukkolnod. semmi gondom evvel, de nekem nem megy.

azé tavasszal toljunk má egy kőrózsát. megígérem, hogy mekse szólalok:)))

gazoló 2022.01.21. 21:14:13

@taga20: DDD

nebaccá ez óriás,mint ahogy Marci is.

taga20 2022.01.21. 21:20:53

@gazoló: nebasz cigány teszvérem!

ha kéne választanom, ako marci, mint az ilyász, de a végén még magyar is vagyok:)))

www.youtube.com/watch?v=v-YzdvmD2aQ&list=RDux_ryz97Ruk&index=9

habakuk000 2022.01.23. 08:16:35

@gazoló: Van Leeuwen felidézte, hogy pénteken 11 órakor éppen a munkahelyén volt, amikor felhívták a válogatottól.
„Az edző mondta, hogy pakoljak és utazzak Budapestre. Egyből az ugrott be, hogy gyorsan szólnom kell a főnökömnek – folytatta a Belgiumban légióskodó játékos. – Nagyon sok a munka, úgyhogy elhoztam magammal a laptopomat, két meccs között majd befejezem, amit elkezdtem. Az egészségügyben dolgozom, koponyaimplantátumokat tervezek.”

„A klubom belga, de a bajnokságban a legjobb holland együttesek is indulnak. A Bajnokok Ligájába már belekóstoltam, igaz, csak a selejtezőig jutottunk. Nem hinném, hogy ezután bárki is felfedezne, már 34 éves vagyok, de ki tudja, jó lenne! Soha nem voltam még profi, eddig a munka mellett játszottam. Volt, hogy 36 órát dolgoztam és hatszor edzettem egy héten. Nálunk, hollandoknál nincs ebben semmi különös, a tanulást sem adjuk fel a sportért. A mostani keretben is többen rendelkeznek diplomával.”

Éljen a tao, itt szerencsére özönlenek a tehetségek a sportba, nem kell tanulni, dolgozni, robotolni fölöslegesen.
Az összes szélhámos, senkiházi ingyenélőnek biztosított a karrierje.

habakuk000 2022.01.23. 08:41:11

@taga20: pedig drukkolhatnál a világbajnok covid-védekezésünknek, az izlandi kapitány sem érti, hogyan csinálhatjuk ennyire jól:

"Nagyon nyugtalan vagyok a kialakult helyzettel kapcsolatban, ha ilyen ütemben esnek ki a játékosaim a Covid miatt, előbb-utóbb elfogyunk. A torna előtt nagyon óvatosak voltunk, buborékban éltünk, nem tudom, mi történik, de itt sorra jönnek a pozitív esetek. Muszáj valahogyan megállítanunk ezt a folyamatot. "

habakuk000 2022.01.23. 08:44:21

@taga20: A francia kapitány egyenesem isten áldását kéri a magyarok nagyszerű járványkezelésére:

"Fogalmam sincs, mit tehetnénk még, hogy megakadályozzuk a vírus terjedését a csapaton belül, talán templomba kellene mennünk. "

taga20 2022.01.23. 11:43:17

@habakuk000: nagyon rákattintott gazoló a kéziebére:)))

inkább nézd meg ezt, én is ezt nézem!

www.youtube.com/watch?v=SRwqxeio_cY&list=RDCMUCRJovKcgUL7QumDE1YsLqzg&start_radio=1&rv=SRwqxeio_cY

gazoló 2022.01.23. 14:40:47

@taga20:

itt vok küszöb

félidőben a fradi csajok akik többnyire magyariak döntetlenre állnak az öt norvég válogatottal felálló dán Esberggel.
nem tucc lebeszélni,ha már mindenki megszivat bennünket,akkor a csajok combjainak látványát fogom élvezni)))

gazoló 2022.01.23. 14:43:39

@habakuk000:

így megy ez a rothadó nyugaton és még lelki problémáik sincsenek,tésztát sem esznek )

csirkét))
......
kepkuldes.com/images/95b5f8062275dd2604415c4fcaf45ac8.png

gazoló 2022.01.23. 14:55:30

@habakuk000:

kicserélted a fagyos vizeket a madaraidnak?

itt pancsiznak a rigók a másik welnessben zöldik,cinegék és tengelicek iszogatnak.
voltak ma meggyvágók és vörösbegyek is))
...
a fapapucsosokon rommá nyerem magam a mixen..tegnap is négyszeres pénz jött a Montenegróiak elleni győzelmekre,bár Montenegró és környéke második hazám és fájt((

taga20 2022.01.23. 17:43:14

@gazoló: nem rossz, csak a csajnak elég moslék a szája, és néha olyan érzésem van, hogy mintha az ékszíj is csúszna nála:)))

gazoló 2022.01.23. 18:35:57

@taga20:

bátor csaj lehet,halkítsd le nézd úgy,húzzál bugyit a fejére)

taga20 2022.01.28. 18:22:52

@gazoló: ehhez mit szólsz?

hvg.hu/kultura/20220128_Schilling_Arpad_Rakay_Philip_Petofi_Sandor

nagyon bírom árpit, me tű pontosan fogalmaz.

" Egy szerencsétlen, törtető paprikajancsi maradsz, akkor is, ha Londonban veszed a zakódat, ha az összes hasonló gyökér haverod előtt te lehetsz a sztár, akkor se leszel senki más, mint egy megafon valaki más kezében. Egyedül habkönnyű vagy, ha mögötted nem állnának, elfújna a szél.”"

gazoló 2022.01.28. 19:05:46

@taga20:

a poén,hogy első filmje lesz a művészúrnak!
.....
mit szólok?
az esetkocsiban intubálás közben is ütném a gennyes radiátort!
..
nézem az izladiakat,norvégokat,dánokat,svédeket a végjátékban és rájöttem,mi soha a büdös életben nem fogunk így kézizni :-(

habakuk000 2022.01.28. 19:26:20

@gazoló: Tök sárga emberek nézelődtek Ferihegyen. :) Nem túl sokan, az igaz.

Nem tudom, mi a francért vagyunk olyan büszkék a reptéri beruházásokra, nekem kifejezetten rendezetlennek tűnik, a parkoló a világ végén, olyan fideszes az egész.

Más: nektek nem fogyaszt mostanában többet az autó? Nekem feltűnően nőtt az elmúlt hetekben a fogyasztás, nem tudom a hideg vagy az árstop miatt.

taga20 2022.01.28. 19:33:13

@gazoló: te viking vagy niggertezsvérem?:)))

a spanyolok és a gallok is ott vannak, és valószínű ők nyerik:)))

u.i.: ha meghal a ner és a csutigeci, lesz remény.

taga20 2022.01.28. 19:40:02

@habakuk000: a mazdahatosom ma is annyit fogyaszt, mint amikor hatévvel ezelőtt kitoltam a szalonból:)))

bakker vidéki, nem volgát kellett volna venned:)))

www.youtube.com/watch?v=rk0k-D9G2OE

habakuk000 2022.01.28. 19:46:32

@taga20: Hibrid, benzines. Pontos elszámolás és km van egy mobilos appon, így viszonylag egyszerűen felismerhető, hogy december óta majdnem egy literrel többet fogyaszt, nem tudom, hogy a fűtés vagy a benzin minőségének csökkentése miatt. Mol-nál tankolok, az a kényelmes.

taga20 2022.01.28. 19:54:01

@habakuk000: szerintem a csutiék vizezik a benzint felétek.

más magyarázat nincsen!:)))

"Mol-nál tankolok, az a kényelmes."

a végén még kiderül, hogy a az 1%-at felcsútra utalod!:)))

habakuk000 2022.01.28. 19:59:20

@gazoló: Megérdemelték a dánok, kiejtették az izlandiakat.

taga20 2022.01.28. 20:12:45

@habakuk000: szerintem ez viking belharc volt.

szeretném aszt látni, hogy a négy között a magyarok a székelyek és a hunok osztják egymást a 2222 ebén:))

gazoló 2022.01.28. 20:20:11

@habakuk000:

erre rengeteg sárga van,a samsung gyáróriás miatt.
tegnap negyedik oltásnál egy hadosztálynyival várakoztam)
.....
putler biztos kever valamit az alapanyagba.
kisfogyasztású benzineseinken nem vettem észre fogyasztásnövekedést,bár sosem tankolok molnál.

gazoló 2022.01.28. 20:22:34

@habakuk000:

a dánok ezt rendesen elkúrták a legjobbjaik előző meccses pihentetésével.
ilyet nem szabad csinálni,teljesen kijöttek a formából!

habakuk000 2022.01.28. 20:24:25

@gazoló: Nem fekete hajúak hanem szőkék voltak. :) Zázszlókkal. :)
Meccsre jöttek.

gazoló 2022.01.28. 20:24:57

@taga20:

a halálom ha a hispánok vagy a gallok nyernek és a "pocakos tábornokok is."
.
már svéd drukker vagyok!

taga20 2022.01.28. 20:40:47

@habakuk000: min szórakoztok juditkáddal?

érdekelne, mert amit toltál az nem szórakoztató, hanem tanulságos.

habakuk000 2022.01.28. 20:46:12

@taga20: Szoktam nyomtatni, így aztán tanuljuk a postások és a plakátragasztók mesterségét is.
( le szokták tépni )

habakuk000 2022.01.28. 20:49:39

@habakuk000: Kedden lesz a következő akciónk, ha már a boltoknak kötelező kitenni a rogán féle táblákat, hordjuk mi is az összes kisboltba a krumpli árát és a bolgár versenyt leíró újságocskát.

gazoló 2022.01.28. 21:06:15

@habakuk000:

állati hosszú ez a január..sosem lesz tavasz(
veszegetem a magokat,nézem a szemzős oltós és a csemegeszőlős és metszős videókat a youtubeon és álmodom.
te is biztos agyalsz már ilyeneken)

hülyeangolok20 2022.01.28. 22:15:45

@gazoló: mindig vége lesz a januárnak!

aki a tavaszt várja az egy fasz, mert a február a legszebb hónap.

nem árulom el miért!:))

gazoló 2022.01.28. 23:01:43

@hülyeangolok20:

a február és március nekem két barna hónap,áprilisban indul útjára a gyönyör)

habakuk000 2022.01.29. 12:10:44

@gazoló: februárban már jönnek a hóvirágok, krókuszok :)
Valamint már vethetők a paprikák, paradicsomok, karfiolok, karalábék.
Nézegetem az időképet én is, mikor kezdhetek metszeni. :)

taga20 2022.01.29. 12:42:04

@habakuk000: "Nézegetem az időképet én is,"

aszt vágod haver, hogy az időkép is mészaroslölöéké, vagyis a csutigecié!

gondolom szólok:)))

coub.com/view/1ibsch

gazoló 2022.01.29. 16:23:46

@taga20:

wazz,te még dzsézaszban is meglátod a fideszt))

gazoló 2022.01.29. 16:29:21

@habakuk000:

metszéssel mindig megvárom a februárt. nem szeretek vacogva szélben légtornászni.
fal tövében már nyílnak a hóvirágok.
neten láttam egy fazont aki rossz hűtőládában infrafűtéssel,spécilámpával neveli elő a parikat.
szép nagyok már neki)

gazoló 2022.01.29. 16:39:29

@hülyeangolok20:

azért mert biztos akkor van a szülinapod peni))

gazoló 2022.01.29. 17:15:42

@taga20:

hol vagy küszöb?

ezz egy nagyon durva krúbi repp..csak most csak neked.

m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/108417/krubi/orban-verd-ki-a-ferinek-zeneszoveg.html

mostani klipjében Bödőcs,mint orbán jelenik meg.

oltáriszentséggyalázás))

gazoló 2022.01.29. 17:19:38

@taga20:

ki ki peni vagy hülyeangolok?

"ki kezd ki? ki ki))

taga20 2022.01.29. 20:22:32

@gazoló: ez a kemény nem a faszom!:)))

gazoló 2022.01.29. 20:40:59

@taga20:

költői az biztos,de a repp az már csak ilyen.

azért az áthallásai megállnak.

taga20 2022.01.30. 17:58:58

@gazoló: végre egy jó elgété szám;)

ja és a moszkvaicsomag.
a jövő héten megy átvenni a csutigecipincsi!:)))

www.youtube.com/watch?v=S7RpZ5ObrfQ&list=PLWjHQMCRuKT_DeMVqWVt2XeZRLsN6n0mu&index=1

taga20 2022.01.30. 20:27:06

@gazoló: ako örülünk tezsvérem, nem?:)))

ja és nadal is behúzta. gondolom holnap megy djoko beoltatni magát, hogy ne hogy kibasszák a rolandgároszról is:)))

gazoló 2022.01.31. 18:58:59

@taga20:

szerinted vitt elég vazelint moszkvába a geci?

nagyon gáz ez a szeansz!

jaegtoer 2022.02.01. 05:38:14

@gazoló:

"_nagyon gáz ez a szeansz!_"

gázügyben fején találtad a szöget.

Másrészt Putyin nagyon is jól ismeri a tégláját. Az eskü szövege minden alkalommal bővül.

gazoló 2022.02.01. 19:19:17

@jaegtoer:

"De a medveszag olyan, mint a lángossütőkből áradó égett olajszag: a bőrbe ivódik és nem illan el egyik napról a másikra nyomtalanul. " (Fabius)

varanus.blog.hu/2014/12/02/felesleges_volt_a_nyalhabzas_putyin_slicce_korul

nekem mindenféle szagoktól függetlenül is penetráns ez a f@ss@opás ami történik a nyájak bégetése közepette.
ha az akták miatt szorítva a bránert azért,ha önként akkor azért (
süti beállítások módosítása