He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Oszko véleménye Márki-Zayról a majd egy órás interjujáról és erről a videó

2021.10.09. 15:15 guma

Oszkó Péter futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert

A korábbi pénzügyminiszter alaposan kiosztotta Márki-Zay Pétert.

Márki-Zay Juhász Péternek beszélt többek között arról, hogy a fél kormány meleg, az erről szóló párbeszédet a 444 szúrta ki. Oszkó Péter nem hagyta szó nélkül az interjút, és egy Facebook-poszthoz írt kommentet. Előbb arról írt, hogy nem kell Márki-Zay Péter gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél, mert azzal önmagát járatja le. 

Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé, majd 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészség vegzálásait, hogy nincs mivel támadniuk, felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek, és azoknak még bárki nyilvánosságot ad

írja Oszkó Péter a közösségi médiában, hozzátéve, hogy az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy Márki-Zay Péter ilyen interjúkat adhat, és versenghet a miniszterelnök-jelöltségért.

Ezzel az erővel Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának, nem lenne nagy különbség, ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni

– fűzi hozzá a korábbi pénzügyminiszter.

https://index.hu/belfold/2021/10/09/oszko-peter-futobolondnak-nevezte-marky-zay-petert/

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1616715778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2021.10.09. 21:37:20

Hmmm az egyik agyoncsap mindenkit, a másik karokat vagdos le, aztán valahogyan mégsem látunk túl sok kéz nélküli kollégát szaladgálni, sem agyoncsapott holtak tömkelegét, oszt mégis mi vagyunk a második legkorruptabbak ebben az unióban.

látjátok feleim szümtükkel 2021.10.10. 11:36:58

hvg.hu/itthon/20211010_Tudta_MarkiZay_Peter_a_hazassaga_utan_egy_evig_meg_nem_elt_hazaseletet?s=hk

Van itt annyi gógyi, mint a nerben, meg Oszkó Péterben. Fel tud más is ülni a propaganda vonatra, csak meg kell azt egy pillanatra állítani. Márki-Zay meg is állította.;D

habakuk000 2021.10.10. 12:17:53

@látjátok feleim szümtükkel: Meg vannak ijedve a fideszesek is, a régi szocik is.
Lesz itt olyan össztűz balról Márkira, hogy öröm lesz nézni.
Öt percenként jönnek a fészbuk posztok a régi rendszer haszonélvezőitől a dobrevre szavazástól.

Összenő, ami összetartozik, jobbik, szocik, dk, lmp, akik a kondérból ki tudtak venni eddig, mind ott tolongnak Klára asszony szoknyájának hátsó fertálya körül.

látjátok feleim szümtükkel 2021.10.11. 18:29:54

@guma:

Fel is ült azonnal arra a vonatra. Állítása pont olyan, mint az öszödi beszéd kiszivárogtatója. Ma sem tudjuk ki volt, és azt sem tudni kiket, és mivel zsarolnak azért, hogy Dobrevre szavazzon, sőt zsarolnak-e egyáltalán. Kár MZP-nek ennyire beindulni.
süti beállítások módosítása