He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Rezeda vélemény Schmidt Mária angolok elleni kirohanására + a heti lapszemle

2021.09.04. 07:55 guma

Rezeda: Európa barbárai – második felvonás

Schmidt Mária elküldte az anyjába Boris Johnsont, az angolok miniszterelnökét, mert neki sem tetszettek a magyar fasiszták hőbörgései, amit a magyar-angol futballmeccsen előadtak, ahogyan azt tegnap megbeszéltük. Schmidt Mária nem magától lett bátor, előtte megszabta az irányt Szijjártó külügyminiszter, aki ahelyett, hogy elnézést kért volna állampolgárainak tarthatatlan viselkedése miatt, nekilátott mutogatni visszafelé, hogy az angol szurkolók meg kifütyülték az olaszokat az Eb döntőn. Szijjártó szintje a dedó szintje, amikor a kis pisisek azzal magyarázkodnak az óvónéninek, azért gáncsolták el az Eszterkét, mert tegnap a Pityu meghúzta a copfját.

Hogy Szijjártó alkalmatlan külügyminiszternek, azt tudjuk, és már nem is szégyenkezünk miatta. Ami az igazi aggodalomra okot ad, az az, hogy Szijjártó szerint ami a magyar-angolon történt, az rendben volna, ha alkalmatlankodó alakok föl nem fújnák az egészet. És még ez sem az igazi baj, hanem az, hogy ha a rasszizmus, homofóbia és idegengyűlölet a magyar külügyminiszter szerint rendben van, akkor ezek szerint ez a hivatalos irány, mondhatni, nemzeti. Szijjártónak valaki fölüthetné a szótárt, ás megmutathatná neki az elnézést szót a jelentésével együtt, mert a jelek szerint ilyet ő nem ismer. Ezért szokott általában tutulni.

És még csak az sem baj, hogy Szijjártó alkalmatlan arra, ami munkát végez, mert Orbán kormányának minden tagja, de maga Orbán is így van ezzel, azt is mondhatnánk, azt sem tudják, mit csinálnak, holott nagyon is. Amikor a futball Eb müncheni meccse előtt a náci karlendítések és más hasonló, Európában egyáltalán nem illendő cselekedetek miatt a magyar szurkolókat a bajor rendőrök fogdára vitték, Szijjártó szerint a rendőrök provokálták a jámbor magyarokat. Mint ahogyan a térdepléssel is, ami azt váltotta ki belőlük, hogy a fél világ rólunk cikkezik, hogy miféle hordák vagyunk mi, és hát, ilyenek. Ahol a külügyminiszter szerint ez megfelelő.

Vehetjük ezt hivatalos állásfoglalásnak tehát, hogy a magyar kormány egyetért és támogatja a magyar hordák homofóbiáját és rasszizmusát, és ez így is van. Csak ahhoz sincs gerincük, hogy ezt bevallják, viszont ez folyik a szócsöveikből, a bayerjaikból, a Kossuthjukból és az M1-ükből, a békemenetükből, az origójukból és a pesti srácaikból. Ezek mind a trágyaszagú fasizmus harsonái, és az irányvonalat nem az ujjukból szopják. Sőt, mint egyre-másra tapasztalhatjuk, kitüntetéseket kapnak érte és gazdag apanázst. Ők végzik az agyakban azt a mocskos munkát, amitől a nemzeti magyar ilyen vadbarom lesz, mint ami miatt most tátott szájjal, de leginkább megvetően néz ránk a világ.

Valami nem komilfó történhetett azonban, nem a kislányos angolok fúják fel a sérelmeiket, mert az MLSZ, amely szervezet meg akar őrizni valamit ezek szerint európai arcából, kijelentette, hogy a beazonosított, szurkolónak nevezett barmokat kitiltja a stadionokból. És, ami a legszebb, kormányzati körökből még most sem hangzott, el, bocs, de mi nem ilyenek vagyunk, hanem akkor ezek szerint nagyon is, sőt, a kedves vezetőnek tetszőn. Voltaképp mindez egy vallomás a Fidesz részéről, hogy mit értenek őt kereszténydemokrácia és keresztény értékek alatt, és hát, ezt, amitől elhányja magát a nagyvilág. Viszont erre volt képes rápakolni Schmidt Mária még pár lapáttal.

Hogy ő magától ilyen, vagy azért, mert megfizetik, a végeredmény szempontjából édesmindegy. Viszont tudjuk, hogy teljesen egyedi módon közelíti meg a történelmet, amiről Dózsa László 1942- tudna mesélni nekünk, és ez a sajátos zamatú világlátás most is kiviláglik, amikor azzal inti Boris Johnsont a pofa befogására, hogy ők gyarmatosítók voltak és éheztették az indiaiakat. De mindez semmi ahhoz képest, hogy Trianonért is az angolok a felelősök, és a rendszerváltásig nálunk tomboló szovjet elnyomásért szintén. Két vesztes háborút varr Schmidt az angol miniszterelnök nyakába, holott az egyikért a keresztény nemesi, a másikért a keresztény fasiszta Magyarország volt a felelős.

Megemlíthetnénk Horthy vagy Tisza nevét, akik sokkal inkább tehetnek a magyarság nyomoráról mint az angolok. Ők Schmidt logikáját követve Mohácsnál is cserben hagytak minket. A legdelikátabb azonban az az önkéntelen vallomás, ami úgy csúszott ki Schmidt száján, hogy észre sem vette, mikor is sérelmei közt megemlítette: „Soha nem fogjuk megbocsátani, hogy „1944 őszén egy sajtpapíron osztották fel Sztálinnal térségünket és toltak át minket Ázsiába!” És íme, felkerültünk a térképre, most is ott vagyunk, hordáink a stadionban éppen ilyen sztyeppei legények. De a történelemről, a Schmidt-féléről ennyi épp elég, illetve sok is.

És bár nem tudni, milyen jogon, de leordítja Schmidt Johnson fejét azzal is, hogy: „olyan országban térdelgessenek, ahol erre igény van”. Ázsiában tényleg nincs, ott másképp intéződnek a dolgok. Aztán mintegy mellékes gesztusként lebunkózza még Johnsont és Vilmos herceget is, amivel már tényleg nem lehet mit kezdeni. De ez az egész nem ér meg, illetve önmagában nem érne meg ennyit, ha mindebből nem az világlana ki, hogy a mai hivatalos Magyarország gőgösségében a homofób, rasszista, idegengyűlölő fasiszta hordáival azonosul, akik – szerinte – kifejezik a magyar nemzeti öntudatot és önazonosságot. Nos, innentől nem igazán vagyok magyar.

Szerző: Rezeda
Forrás: Rezeda világa

Kifütyülés, majomhuhogás: megmutattuk Európának, mi a magyar virtus – lapszemle

A FIFA-hoz fordul az angol szövetség a rasszista magyar drukkerek miatt

Amúgy négy-nullás zakó volt.

Karácsony és Fekete-Győr is a Puskás Arénában szurkolt

Budai gyula felkészül.

Cristiano Ronaldo nem megy Debrecenbe

Van neki már pulykakakasa…

Bekúszott az iskolába a NER

Miközben hivatalosan nem akar politizáló tanárokat…

Nyolc pasi beszél majd arról Budapesten, hogy miért nem szülnek eleget a nők

Név szerint: Orbán Viktor, Mike Pence volt amerikai alelnök, Aleksandar Vucic szerb elnök, Janez Jansa szlovén, Mateusz Morawiecki lengyel, Andrej Babis cseh és Eduard Heger szlovák miniszterelnök, valamint Milorad Dodik. (Béláim az úrban…)

A miniszterelnök-jelölti vita után nehéz lesz Orbánnak nemet mondania a kihívójának

De kemény lesz: megteszi.

Az Emmi szerint a kifogásoltak megérdemelték a lovagkeresztet

A kamugyógyszert reklámozó orvos és a Szent Koronát gondolati úton auratisztító magyarságkutató is.

Közpénzből vett falubusszal utaznak a tengerpartra helyi potentátok

Az Adriánál látták a nyáron Szentistván közpénzből vett járművét. Más falvakban is támadt már kétség, hogy arra használják-e a kocsit, mint amire közpénzből vásárolták. A kisbuszok ellenőrzésére máskor oly kényes államkincstár most hallgat.

Elios-akták – „Ez volt a célunk, hogy bolygassunk”

Gyálon egy közmeghallgatáson szóvá tették a városvezetésnek azt is, hogy nem került ki a honlapra az Eliosszal kötött szerződés. Később kikerült, csak épp a fontos részletek és a mellékletek hiányoztak belőle. Ezután a kormányhivatalhoz és a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz fordultak – ám hiába. Végül a Transparency International segítségével pereskedni is kezdtek.

Nagy a baj: senki nem akarja megépíteni a kisvárdai lówellnesst

Egyetlen ajánlat sem érkezett be.

Magyarországi román vezetők asszisztálnak a nemzetiségi államtitkár őket érintő csúsztatásához

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi ügyekért felelős államtitkára nemrégiben – igen sajátos számítás alapján, a 2011-es népszámlálásra hivatkozva – arról beszélt, a hazai románság lélekszáma 35 ezer fő. Azt is mondta, nagy többségük nem ortodox, hanem katolikus, valamint református és evangélikus vallású.

Átalakul az Index.hu lapvezetése

Jelentős átszervezés veszi kezdetét az Indamedia háza táján: a változások érintik az Index mellett a Díványt és a Napi.hu portált is.

Fotó: MTI

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5516679464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2021.09.04. 08:04:28

Én értem, hogy milyen fontos és büszkeség, hogy nekünk sohasem volt gyarmatunk - ez is hazugság, mert volt, a ner szereplői még véletlenül sem képesek igazat mondani - de orbán új játéka a 4ig részvényei egy hét alatt 38%-ot emelkedtek.

(A mariskás történetből számomra csak az az érdekes, micsoda erőfeszítés kell ahhoz, hogy a ner szolgák lépést tudjanak tartani főnökük leépülésével, s napról napra nagyobb baromságokat találjanak ki, hogy benne maradjanak a leghülyébbek nemes halmazában. Nem egyszerű a ner elit élete sem. )
süti beállítások módosítása