He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Tudd meg, melyik kínai büfés fogás a te csillagjegyed kedvence...és főzd meg!

2021.08.23. 07:25 guma

Mi úgy vagyunk vele, hogy az olcsó kínai büféket inkább hanyagoljuk, hiszen otthon néhány alap hozzávaló beszerzése után istenien elkészíthetjük kedvenceinket magunk is - és legalább tudjuk, mi kerül a tányérunkra pontosan. Higgyétek el, szuper lesz házilag! Ezúttal a csillagjegyetekhez passzintjuk a kínai finomságokat:

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Na meg a szezámmagos csirkegolyókat!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Kedveli a különleges salátákat, így a büfékben is gyakran választ belőlük az illatos csirke mellé:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Minden, ami szójaszószos, az jöhet, hiszen csodás ízfokozó!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. A nyilasok megnyerték maguknak a legfinomabb csirkét...illatos-omlós-citromosat!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Ha egy skorpió kínai büfébe megy, ez a leves nem maradhat el!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ezt a rántotthús-variációt tutira ki kell próbálnotok, mérlegek!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A szüzek kedvence a pirított tészta...ezúttal csirkével!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Hát ez szépséges sült, serpenyős tészta, azaz stir fry kötelező darab, próbáljátok ki, oroszlánok:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A rákokat ezekkel a mézes-szezámos falatkákkal csábítjuk:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A saláta elkel a menüjükbe, mert néha a nagy rohanásban elfelejtenek zöldséget enni!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Szereti az édes és savanyú ízek kavarodását:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ez a tavaszi tekercs egyszerűen isteni, csak úgy haraptatja magát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4616648010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása