He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mi épül Hatvanpusztán, és mennyiért? – Videó az "Orbán-majorság" meglepő fejlődéséről

2021.07.10. 05:15 guma

A HVG és a hvg360.hu az elmúlt hetekben több cikkben, illetve egy közel félórás dokumentumfilmben mutatta be az Orbán-család hatvanpusztai építkezéseit, egy uradalom kialakulását. Közben mind több új információ fut be a szerkesztőségbe az olcsónak semmiképpen sem tűnő fejlesztésekről, és kiderült az is, miként reagált oknyomozásunkra a kormány. Ezekkel frissítettük a hvg360.hu e cikkből is elérhető dokumentumfilmjét, amelyből most egy hosszabb előzetest mutatunk a hvg.hu olvasóinak.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8216618024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2021.07.10. 08:01:25

Lassan eljön az ideje, hogy összehasonlíthatóvá válik Kádár és orbán rendszere.
Sokan komcsizzák őket jóízűen, de nem összehasonlíthatóak.
Kádáréknak volt egy szép, ám működésképtelen, fenntarthatatlan kisérleti modelljük, megjegyzem meglehetősen kegyetlen sok-sok szereplőjének.

Az orbáné egyetlen dologról szól, a hatalom - politikai, gazdasági - az orbán család mocskos markába szorításáról.

habakuk000 2021.07.10. 08:42:52

@taga20: megvan a napsugár, munka már nem lesz, mert hazaküldtem a legényt, egy óra 25 perc késés után nem értette, mi a problem.

Nem nézem, az életemben épp elég sokszor találkozom a sok kakával, nem hiányzik még egyéb vérnyomás növelő. Pont elég azt megpróbálni feldolgozni amit látok saját két szép szememmel, bár most lehet csipás.

www.youtube.com/watch?v=VuktJ8mppE0
süti beállítások módosítása