He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Így választunk majd ahogy sorsolunk?

2021.06.30. 05:15 guma

Lehet, hogy pont Szijjártó fiait sorsolta ki a gép focistakísérőnek?

Micsoda szerencse, ha igen.

Aki néz focit, az tudja, hogy a fontosabb meccseken a pályára bevonuló játékosokat 8-10 év körüli gyerekek szokták kísérni. Kele János blogger, a Spíler TV volt szakértője ugyanakkor kiszúrta, hogy

a vasárnapi holland-cseh nyolcaddöntőn a Puskás Arénában történetesen egy Szijjártó Péter és egy Szijjártó Patrik is a kísérőgyerekek között volt. 

Egész véletlenül pont így hívják Szijjártó Péter külügyminiszter gyerekeit is. 

Kele azt is hozzátette, a kísérőgyerekeket általában sorsolni szokták. 

https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/lehet-hogy-pont-szijjarto-fiait-sorsolta-ki-a-gep-focistakiseronek-239676

Fotó:nlc.hu

Ritka pillanat: megmutatta cuki kisfiait Szijjártó Péter, sőt Dzsudzsák Balázs is velük szelfizett

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a gyerekei és Dzsudzsák Balázs társaságában élvezi a mai magyar-francia EB-meccset – derült ki a 42 éves politikus közösségi oldalán megosztott szelfijéből.

“Gyerünk! Hajrá, fiúk!” – írta a fotóhoz Szijjártó, aki most a kisfiait is megmutatta: a 2014-ben született Patrikot és a 2011-ben született Pétert. A kisebbik gyerkőc úgy tűnik, nagy Dzsudzsi-rajongó, ugyanis a jelenleg a DVSC-ben focizó, olykor botrányosan parkoló labdarúgó egykori válogatott mezébe bújt a mai meccsre, annak ellenére, hogy Dzsudzsák nem kapott behívót a jelenlegi válogatottba.

https://nlc.hu/tv_sztarok/20210619/szijjarto-peter-gyerekei-szelfi-dzsudzsak-balazs/

Épp úgy hívták a Hollandia–Csehország-meccs két fiatal játékoskísérőjét, mint Szijjártó Péter gyerekeit

A nagy labdarúgó-mérkőzések előtt általában sorsolják a szövetségek, mely szerencsés fiatal sportolók kísérhetik ki a világ legnagyobb sztárjait a pályára. Magyarországon úgy alakult, hogy két Szijjártó is közéjük került.

A nagyobb nemzetközi futballeseményeken rendszeresen kísérik gyerekek pályára a focistákat, úgyhogy természetesen a Puskás Arénában játszott meccseken is feltűntek player escortok. Ők mindenhol fiatal sportolók, főleg focisták, akiknek nyilván hatalmas élmény világsztárokkal pózolni egy óriási stadionban. Ennek megfelelően általában sorsolás útján kapják meg a lehetőséget.

Elvileg nálunk is így kellett volna lennie, ám a Kele János sportelemző egyik követője által készített kép alapján a vasárnapi Hollandia–Csehország-meccsen több egymásra gyanúsan hasonító vezetéknév is feltűnt, többek közt Szijjártó Patrik és Szijjártó Péter neve. Ez azért érdekes egybeesés, mert véletlenül pont így hívják Magyarország külgazdasági és külügyminiszterének, Szijjártó Péternek a vagyonnyilatkozatában is megemlített két gyermekét, akik amúgy kétségtelenül nagyon szeretik a focit, és rendszeresen járnak apjukkal meccsre.

Ha már úgy esett, hogy két ugyanolyan nevű gyermek is kikísérte a játékosokat, megkérdeztük a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, a miniszter gyermekeiről van-e szó. Ők nem tagadtak, de nem is erősítették meg az információt.

“Az Európa-bajnokság szervezési kérdései semmilyen szempontból sem tartoznak a KKM hatáskörébe” – írták tömör válaszukat.

Az UEFA-nak és a Magyar Labdarúgó-szövetségnek is feltettük a kérdést, milyen módszerrel kell kiválasztani, illetve lettek kiválasztva a kísérő gyerekek. Az UEFA az MLSZ-hez irányított minket minden kérdésünkkel. Az MLSZ viszont azt állítja válaszában, "a bekísérőgyerekek kiválasztásának folyamata az MLSZ-től függetlenül zajlott", azt pedig az esemény egyik főszponzora, a Takeaway bonyolította le.

Kérdéseinket így feltettük az összesen 15 országban, de Magyarországon pont nem jelenlévő, ételkiszállítással foglalkozó főszponzornak is arról, milyen módszerrel sorsolták ki a magyar ifisportolókat, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

https://hvg.hu/itthon/20210629_szijjarto_jatekoskisero_hollandia_csehorszag

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9416608608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2021.06.30. 05:58:48

A szerencse vak. Szokják mondani. A nép meg hülye?

guma 2021.06.30. 06:56:57

@látjátok feleim szümtükkel:

bővítve a téma - választ vár pl hvg.

ezt a szégyent! már gyerekekkel is tudatosan kibasznak?

nem bírnak leállni?

habakuk000 2021.06.30. 07:07:17

@guma: @látjátok feleim szümtükkel: Szerényen megjegyezném, hogy a halálcsoport továbbjutóit úgy vágták ki az első komolyabb tétmeccsen, hogy öröm volt nézni.

A sok, magyarfociújracsúcson-ozók talán elgondolkodhatnának - nem fognak -, hogy a három, nagyképű, enervált, még a focira nem koncentráló brigád elleni eredmény papíron szép ugyan, de komoly előrelépést nem jelent.

Ettől függetlenül a focisták magukhoz képest csúcsteljesítményt vittek véghez.

gazoló 2021.06.30. 08:16:45

@guma:

jóreggeltcsókolom,segítek))

nincs itt semmi látnivaló. a kalapba csak a kísérő gyerekek nevei voltak belerakva köztük a szíjjas gyerekek és mit ad isten ki is húzták őket)

a sorsolást vmi gyakorlott fideszes szavazatszámláló bigottság rendezte,istenáldásával.

gazoló 2021.06.30. 08:30:12

@habakuk000:

a horvátok,csehek,osztrákok,svájciak töredékét kúrják bele a focijukba mint mi,mégis azon a színvonalon teljesítenek,sőt jobban.
nem stadionfüggő a dolog,de az édesbeteg csak tolja bele a plusszokat a nagy birkabégetés közepette.

rosszul vagyok a meccs előtti, reklámok közötti,nemzeti,pátoszos felszopóklipektől.

"mi egy csapat vagyunk,mert összeköt a ...stb.

lófasz köt ezekkel a rablókkal össze nem a nemzeti színek!

habakuk000 2021.06.30. 09:25:40

@gazoló: ja, mi nem csapat vagyunk hanem nagylófasz együtt ja, undorító egészen egyszerűen
Mint ahogyan az is, hogy a hazudós egy csapással járatta le a szamizdatot, a korábbi korszak valódi - nem az orbán féle operett- ellenállását.

Sebaj, most jön 15 intézkedés és olyan világ jön, amilyen még nem volt.
Egy klassz hatósági árasdi jól mutatna még a Fideszes ládafiában az építőanyaggyártól einstandjával együtt.
Mondjuk a cementipar privatizációja Matolcsy kezében volt annak idején.
Baj lesz ebből is.

gazoló 2021.06.30. 10:03:55

@habakuk000:

szójjá má a nedves vendégnek,hogy sem mandinert,sem bájernt az itteniek nem nyitnak meg,az átlagbérnövekedésről pedig a boltban tájékozódunk.

amúgy meg takarodhatna innem a kurva annyába!

guma 2021.06.30. 11:08:34

@gazoló:

ráadásul hazudik az önálló gondolat nélküli féreg.
szerinted kibe szerelmes, hogy ilyen sűrűn idejár szopni?

Csökkent az euróban számolt minimálbér, az utolsó helyre került Magyarország a V4-ek között

www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/minimalber-euroban-csokkent-v4-magyarorszagutolso-hely-ado-mazars-regio.731866.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
süti beállítások módosítása