He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Orbán Viktor a pápától vár választ a kínai keresztényüldözésről – lapszemle

2021.06.12. 07:25 guma

Megvárja, hogy mit mond a szentatya…

A Magyar Hang felvetette, hogy az elmúlt években Kínában üldözik a keresztényeket, a kínai hatóságok több keresztény templomot romboltak le és több mint ötszáz keresztet távolítottak el meghagyott templomok tornyairól, helyükre sok esetben vörös csillagot rakatott ki a Kínai Kommunista Párt…

Van ebben a mondatban némi szándék (aljasság? fenyegetés? fricska?), erre ma még visszatérünk.

Hiába mondja Orbán, hogy nem kampányhúzás az szja visszaosztása

Semmi más értelme nincs.

Orbán Viktort tényleg brutálisan megviselhette a járvány

Az Mfor a tegnapi Kormányinfón, ahol ezúttal Orbán Viktor is részt vett, megkérdezte,  személy szerint Orbán Viktor jogosult lesz-e visszatérítésre. Válasza szerint igen, van olyan korú gyermeke, aki után jogosult erre. Ez pedig apropót adott a portálnak arra, hogy megnézzék, mennyire járnak jól ezzel az ötlettel a kormánytagok.

(F)osztogat

“…Ezt hívják helikopterpénznek – amikor az állam ész nélkül szórja a pénzt az emberek közé. Ezt tette Trump, Biden, Merkel és egy csomó más európai kormány. Tavaly, a válság idején. Egy kormány volt csak, amelyik egy fillért sem áldozott a polgáraira: Orbáné. Mert a segély az egy kommunista dolog – mondta a magyar miniszterelnök.

Orbán délelőtt népszavazást ígért a Fudanról, délután a fideszesek átnyomtak két, a Fudant bebiztosító javaslatot

A Rodolfo-effektus.

A kínai és magyar népességpolitikának ugyanazok a mozgatórugói és a korlátai is

Amikor a magyar kormány három gyermek vállalására ösztönzi a magyar családokat, ugyanaz a logika vezérli, mint a kínai kormányt: a munkaerő-kínálat mesterséges serkentése, a piaci igényekhez való hozzáigazítása. Csak míg a magyar kormány soft powerrel dolgozik, addig a kínai kormány kemény kézzel kikényszeríti azt, amit a munkaerőpiaci igények diktálnak.

Kásler Miklós készíti elő az új pécsi futballstadiont

Most akkor olvassuk el újra ezt a mondatot… (12–18 milliárd szor X)

ITM: Egyetlen fillért sem vontak el az egyetemektől

Csak a fel nem használt pluszpénz került vissza a járványalapba… (Nincs erre valami jobb szövegük?)

Megint rekordbírságot kapott Magyarország a csalások miatt

Az uniós csalás elleni hivatalának (OLAF) éves jelentése szerint Magyarországra szabták ki a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történt csalások miatt 2016 és 2020 között. Nem is hisszük…

Vidnyánszky nem javasolta Berettyán Nándort

Az egyetemen történt felmondásokkal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy nem ő küldte el a tanárokat, ők álltak fel.

Legyen maszk a drukkereken

Maszkviselést javasol a pénteken rajtoló labdarúgó-Európa-bajnokság azon mérkőzésein az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), amelyeken a stadion kapacitásának legalább felét feltöltik a nézők. Mi ugyan teljes kapacitást vállaltunk be, de a budapesti szervezők vagy a magyar kormány nem követeli meg a maszkviselést az Eb-hez kapcsolódó eseményeken.

Nem menti meg a budapesti turizmust az EB

Sokan abban bíztak, hogy az itthon rendezett EB-mérkőzések másfél év után feltámasztják hamvaiból a budapesti turizmust, de az UEFA adatai szerint a Puskás Aréna lelátóin főleg magyar szurkolók fognak ülni.

Miniszterelnökség: három nagy autóverseny látogatói oltás nélkül is bejöhetnek Magyarországra

A Rendkívüli Jogrendi Szabályozásért Felelős Akciócsoport javaslatára…

A bolgár oligarchák kitiltása ismét ráirányítja a figyelmet Orbánék amerikai szankcionálására

Trump éveit Orbánék megúszták, Orbánt megvédte a csúfosan megbukott előző amerikai elnöknek tetsző populizmusa és demagógiája, ám Joe Biden alatt ebben nem bízhat. Kérdés, mikor kerül elő a magyar kormányfő ügye Washingtonban.

Felmondott a kormányhirdetésekkel kitömött Computerworld főszerkesztője

Mind kevésbé éreztem magam motiváltnak, és véltem egyre inkább úgy, hogy a körvonalazódó szakmai, lapkiadói elképzelésekkel nem tudok azonosulni, azok megvalósításában nem szeretnék részt venni” – mondta a Média1-nek Kelenhegyi Péter.

Gyűlöletpolitika

“A vétókra még csak-csak lehetett azt mondani, hogy a kormány lépéseivel szíveskedjenek ne azonosítani a magyarság egészét. (…) A lelátókon azonban jellemzően nem politikusok, hanem az emberek ülnek – bár nálunk ez is némiképp másképp van.”

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4116589724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása