He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jellemző rád, hogy mit látsz meg először

2021.05.05. 06:23 guma

Személyiségelemzés: ezt árulja el rólad, mit láttál először a képen

Bizony, nem is kell olyan nagyon megfigyelni valakit, hogy néhány tulajdonsága nyilvánossá váljon.

Galamb

Ha a galambot vetted észre elsőként, az azt jelenti, hogy fontos emlékeztetened magad: a legjobb megoldás mindig az, ha békés úton rendezed a problémáidat másokkal. Ez lehet egy munkahelyi félreértés vagy párkapcsolati konfliktus is, a lényeg, hogy mindig ez a helyes út. Egyébként nagyon kedves vagy és jóhiszemű, ami csak úgy vonzza köréd az embereket – sajnos néha olyanokat is, akik csak kihasználnak téged. Figyelned kell arra, hogy kiben bízol meg maradéktalanul!

Rák


Ha ezt az állatot láttad meg elsőként, az arra utal, hogy visszahúzódó típus vagy, és mindemellett kimondottan érzékeny is. Könnyen elpityeredsz a filmeken, sőt, néha még egy reklám is elég ahhoz, hogy elérzékenyülj. Ugyanakkor viszont szereted az újdonságokat, és nem félsz az izgalmaktól; mindössze arról van szó, hogy megválogatod, mivel (és kivel) töltöd az idődet. A rák képe egyébként arra is utal, hogy nem mindig történnek a dolgaid az életben úgy, ahogyan szeretnéd, de nem szabad elkeresedned. Próbáld meg más szögből nézni a helyzetet, mert lehet, hogy ez lesz a megoldás!

Kutya



Ha a kutyát láttad meg először, az arra utal, hogy nem szabad megfeledkezned saját magadról. Valószínűleg az elmúlt időszakban belementél olyan helyzetekbe, amelyek nem tettek boldoggá, csak mert nem akartál másokat megbántani. Erről az tehet, hogy hatalmas szíved van, és mindig lelkesen segítesz másoknak; ezért a családod és a barátaid prioritást élveznek az életedben. Ne feledkezz meg időnként úgy cselekedni, hogy azzal magadat is boldoggá tedd!

Sas



Te egy igazán sokoldalú személyiség vagy. Általában mindig sikerül megtalálnod a lelki egyensúlyt, miközben nem hanyagolod el a napi kötelezettségeidet sem. Ha a sast láttad meg először, az arra is utal, hogy mostanában erre nem fordítottál elég figyelmet, és emiatt nem érzed magad lelkileg boldognak sem. Ne felejts el időt szakítani arra, hogy egyedül legyél egy kicsit!

Kakas



Ha a kakast láttad meg elsőként, az arra utal, hogy szereted, ha mások csodálnak téged. Emiatt időnként az emberek kissé önteltnek tarthatnak, de valójában hatalmas szíved van: csak megválogatod, kiknek nyílsz meg igazán. A magabiztosságodat sokan irigylik, ehhez pedig bátorság és kedvesség is társul, így a karrieredben szinte legyőzhetetlen vagy!





Ha a lovat láttad meg a képen elsőként, az arra utal, hogy egyensúlyban van az életed: képes vagy követni a megérzéseidet, de közben mégis két lábbal a földön jársz. Nagyon motivált vagy, és megvan benned az az energia, ami arra késztet, hogy igenis teljesítsd be a saját álmaidat. Talán nem is tudtad, de az emberek kimondottan érdekes személyiségnek tartanak téged.

Imádkozó sáska



Ha az imádkozó sáskát szúrtad ki elsőként, az arra utal, hogy neked kimondottan fontos a béke és a nyugalom az életedben. Az állandó nyüzsgés és hangzavar teljesen kimerít téged, ezért már megtanultad, hogy szükséged van egyedül töltött időre is ahhoz, hogy képes legyél feltöltődni. Nem szereted elsietni a dolgaidat, így ha döntést kell hoznod, biztos, hogy sokáig gondolkodsz azon, mi lenne a helyes választás.

Pillangó



Ha a pillangót vetted észre, az arra utal, hogy nagyon jól viseled a változásokat. Nem szereted feleslegesen stresszelni magad, így ha valamilyen változásra kerül sor az életedben, képes vagy az árral sodródni, és észrevenni mindenben a pozitívumot. Ugyanakkor van egy kimondottan érzékeny oldalad is, és amikor minden igyekezeted ellenére sem tudsz optimista maradni, könnyen felhúzod magad. Szerencsére ez csak rövid ideig tart, és képes vagy hamar visszatérni a jókedvedhez, amiért mindenki nagyon imád téged.

Farkas



Ha a farkast vetted észre először, az azt jelenti, hogy nagyon jó megérzéseid vannak, és ezekre hagyatkozva képes vagy kiismerni az embereket is. Hamar rájössz, ha a környezetedben valaki megpróbál manipulálni téged! Kimondottan intelligens vagy, a barátaid pedig biztosan hűséges típusként jellemeznének téged. Időnként viszont hajlamos vagy kissé merevvé válni, és jellemző rád a nagyfokú versenyszellem is.

https://www.joy.hu/galeria/134992/12893/9

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9316319542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neytiri1 2021.05.05. 10:35:03

@habakuk000: annyira fiatal vagyok, hogy kellett idő ahhoz, hogy megtaláljam az idős asszonyt, s miután megtaláltam sem állt rá a szemem, csak ha erőltettem.

habakuk000 2021.05.05. 10:40:06

@Neytiri1: De jó neked. :)
Sajnos én az idős asszonyt láttam először, aztán bölényt kerestem, s a végére maradt a fiatal nő. :( Francba...
lehet a formás fehér fenék is idősebb kor jele?

Neytiri1 2021.05.05. 10:46:21

@habakuk000: én sem vagyok annyira fiatal, de a szemem/agyam úgy látszik leragadt valahol abban a korban, amikor ezt látják meg először :)

habakuk000 2021.05.05. 11:14:25

@Neytiri1: Érdekes ez. Én fiatalnak érzem magam, de a szemem ezek szerint tudja, hová tartozom.
Az agyam is, volt húsz évvel fiatalabb barátnőm, s hiába volt jó, mégsem volt jó, mivel mindig eszembe jutott, milyen vén, hülye bakkecskének nézhetek is ki. :)

Neytiri1 2021.05.05. 11:31:24

@habakuk000: a nagy korkülönbség szerintem ideig-óriáig jó. Amíg tart a rózsaszín köd.
Mert aztán beszélgetni kell tovább is, és ha magyarázni kell, hogy kicsoda Moha és páfrány, és nem érthető, hogy miért kellemes emlék, akkor előbb-utóbb nagyobb hézagok is támadnak a két fél között, és a szem és a test öröme mellett az agynak is szüksége van a szerelemre :)
(ez most eléggé leegyszerűsített volt, de talán így is érezhető, hogy mire gondoltam)

habakuk000 2021.05.05. 11:46:08

@Neytiri1: Igen. Nyilván mindenféle kapcsolat sok kompromisszummal jár együtt, és az értékrendek sem egyformák.
Magánéletbeli kérdésekben abszolút tiszteletben tartom a privátszférát, nem szoktam beállni a sopánkodók és megbotránkozók közé, a gázos ember szerelme sem magánoldalról foglalkoztat, inkább a folyamat oldaláról.

Neytiri1 2021.05.05. 12:02:47

@habakuk000: ez a nő nálam eddig sem volt igazán szimpatikus, inkább férfias, mint nőies (csak szép), de azzal, hogy képes ezzel az emberrel együtt lenni, végleg elvesztette a nőségét.
Nem tudom, hogy vannak a férfiak a nőkkel? Ha látják az előző férfiakat, akikkel együtt volt, és az borzalmas, nagyjából elfogadhatatlan, akkor attól még lehet-e vágyni rá? Lehet-e kedv és potencia oda dugni, ahová az is dugta? Félre lehet-e tenni undort, ha éppen azt váltotta ki előző pasija?
Talán a férfiakat ez nem érdekli.
Én nőként képtelen lennék olyan pasi ölébe bújni, aki egy ilyen mészáros kaliberű nővel volt előttem.
De hozzáteszem, ha valami, hát ez igazán szubjektív, és elfogadom más véleményét.

habakuk000 2021.05.05. 12:50:46

@Neytiri1: Sajnos megszűnt az a szép szokás, amikor rabszolgaláncon hurcolták a szüzeket az isztambuli vásárra, mint ahogyan a keresztes lovagok érintetlen erényei is letűnőben vannak, a gázosember példája is ezt mutatja, azaz kompromisszumokra ezen ügyben is van szükség.
Kicsi szerintem annak valószínűsége, hogy egyáltalán kapcsolatfelvétel történhessen, hiszen egy elfogadhatatlan társ elfogadhatatlan társasággal jár általában.

Neytiri1 2021.05.05. 13:11:32

@habakuk000: Andikának miért volt szüksége akkora kompromisszumra, hogy éppen a gázos karjaiba vesse magát?

habakuk000 2021.05.05. 13:21:27

@Neytiri1: Neki ez nem kompromisszum, hanem a folyamat majdnem végső célja.
Már csak egy lépcsőfok kellene, csak ez a hülye politika nem engedi.

Neytiri1 2021.05.05. 14:20:06

@habakuk000: ő akar lenni a förstlédi?

habakuk000 2021.05.05. 16:15:44

@Neytiri1: Egyszer azt magyarázta, hogy az apja nagyon okos volt, azóta minden férfiben a értelmet és intelligenciát keresi.
látszik a gázos ember választásán, habár neki is fel kell kötni a gatyát, mert válik Bill Gates.

Vannak nők, akik a pénzhez, csillogáshoz, hatalomhoz vonzódnak.
Nincs ezzel semmi baj, én is vonzódom a formás fehér fenekekhez és csillogó tekintetekhez. Nem vagyunk egyformák hála az égnek.

Neytiri1 2021.05.05. 16:38:55

@habakuk000: hát... én például egyáltalán nem vagyok egyforma ezzel a nővel, mert nem találom az értelmet és az intelligenciát, viszont szerencsés ember, mert egy ilyen szép nő igen.

Az ifjú értelmes és intelligens férjről egy friss hír:
www.youtube.com/watch?v=w_cK83Aco8g&t=24s
süti beállítások módosítása