He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Zacher Gábortól már a második részt a "kormányzati" támadás miatt ne várjuk?

2021.04.18. 07:55 guma

 Zacher Gábor: nem ígérgethetek úgy, mint Orbán Viktor, hogy mindenkit meg fogunk gyógyítani

Nem szokása felelőtlen ígéreteket tenni azoknak a betegeknek, akiket lélegeztetőgépre rak. Sok embernek az az utolsó mondata, hogy: de ugye meggyógyulok? Nem áltatja őket. A válasza ilyenkor az: ők mindent meg fognak tenni, hogy túléljék a koronavírust. Kormánybírálat az ország toxikológusától.

Hova lett a Zacher Gáborral készült újabb beszélgetés?

Ha szombat reggel, akkor Szelfi. Megszoktuk már mi is és reményeink szerint megszokták mindazok, akik olvasnak (ez esetben hallgatnak) minket.

Múlt héten szombat reggel annak rendje s módja szerint megjelent a Zacher Gábor toxikológussal, a hatvani kórház főorvosával készített Szelfi. Akkor a podcast végén megígértük, hogy ezen a héten jön a második rész.

Ami most nincsen sehol.

Pontosabban a podcast készen van, ott várja a megjelenést a szerkesztőségi rendszerben, egyetlen kattintásra a nyilvánosságtól.

Akkor miért mégis ez a cikk van helyette? Azért, mert az első rész komoly vihart kavart, sok lap, híroldal szemlézte, aminek mi persze mindig örülünk.

A beszélgetés egyik következménye ugyanakkor az lett, hogy (mint elsőként a Népszava pénteken reggel megírta) az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, Kásler Miklós szakmai tanácsadó testületének elnöke, Kollár Lajos a szaktárca emailcíméről küldött üzenetében 63 szakmai tagozat vezetőjétől kérte, ítéljék meg, etikailag helyes-e, amit Zacher Gábor a Szabad Európának mondott.

A Népszava értesülése szerint több szakmai tagozat vezetője a kérést azzal hárította el, hogy az elhangzottak etikai értékelése nem az ő feladatuk.

A Szabad Európa minden országban, ahol jelen van, a felelősségteljes társadalmi vita színtere és a szabad véleménynyilvánítás fóruma. Ugyanakkor rendkívül fontos számunkra interjúalanyaink bizalma és védelme is, ezért Zacher Gáborral közösen úgy döntöttünk, hogy a vele készített beszélgetés második része egyelőre nem jelenik meg.

https://www.szabadeuropa.hu/a/zacher-gabor-szelfi-masodik-resz-elmarad-szerkesztoseg/31207933.html

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9016504342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2021.04.18. 08:30:24

Már egy hete elmúlt a költészet napja, de a KÖLTŐ örök gondolati ma is évényesek:

Im itt a szenvedés belül,
ám ott kívül a magyarázat.
Sebed a világ - ég, hevül
s te lelkedet érzed, a lázat.
Rab vagy, amíg a szíved lázad -
úgy szabadulsz, ha kényedül
nem raksz magadnak olyan házat,
melybe háziúr települ./József Attila: Eszmélet

A magyar nép olyan házat rakott, amelybe sok háziúr települt?
süti beállítások módosítása