He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

“A magát elitnek gondoló társadalmi réteg mindig rászokik a vadászatra”– lapszemle -ami nem áprilisi tréfa

2021.04.01. 01:29 guma

Ez egy mondat a Bige-interjúból – van ott több is

A címbéli így folytatódik:”na most ezekkel nem vadásztam”. Minden benne van…

“Czinege elvtárs vagy néhány újgazdag figura idézőjelbe tett vadászata az a puskás ember vadászata, Széchenyié pedig az igaz vadász vadászata. Ez a különbség „az ember cselekedete” és „az emberi cselekedet” között” – mondta a szarvasröptető Semjén Zsolt Balatongyörökön, Széchenyi Zsigmond szobrának avatásán.

Karácsony nem adja vissza az államnak a Szabolcs utcai kórházat, ha nem kap cserébe másik épületet

Alapból ez lett volna a korrekt megoldás.

Nem lesznek időben védettek a most oltott pedagógusok

“Sántít a matek”. Sántííít? Mikor indult el nekik egyáltalán?

Fordítva a lovon

“A legújabb, s egyben talán a legszebb példája annak, hogy ezek a csodalények szinte minden esetben fordítva ülnek a lovon, amikor nem a rendeleteiket igazítják az egészségügyi válsághelyzethez, hanem mintha elvárnák, hogy a járvány igazodjon a rendeleteikhez. Ahogy a Kormány 145/2021. (III. 27.) Korm. rendeletéből kiderül, a köznevelési és szakképző intézményekben április 19-től visszatér az ország a „rendes”, azaz jelenléti oktatásra. Mintha az online oktatás rendetlen volna. Addig a járvány szíveskedjen lecsendesedni, a 2,5 millió beoltott magyar pedig – ha megvalósul az átoltottságnak ez a szintje – szíveskedjen azt a védettséget produkálni, amelyet Orbán Viktor elvár.”

Pandémiás világegyezményt sürgetnek a nyugat-európai nagyhatalmak

“A világ vezető lapjaiban közösen jegyzett cikkben jelezte több mint húsz állam és kormányfő.” Sem az emlegetett Le Monde-ban, sem az El Pais című spanyol lapban nem találtuk a cikket, de lehet, mi vagyunk bénák. Csak kíváncsiak voltunk, hogy a Főni belerágta-e magát ebbe a több mint 20-ba… Vucic szerb államfő bekerült közéjük. De a forráscikket sehol sem leljük.

Korszakos zseni vagy a politikusokat mozgató oligarcha?

Így tört előre a most Alaszkában elhunyt Petr Kellner.

Petr Kellner halála után új kézben a Telenor Magyarország

Csehország leggazdagabb vállalkozója a PPF Csoporton keresztül a Telenor Magyarországnak is 75 százalékos tulajdonosa volt (a maradék 25 százalékot az állami Antenna Hungária tulajdonolja), de nevéhez kötődik például a régió egyik legnagyobb e-kereskedelmi áruháza, a Mall.hu internetes áruház is, melynek 40 százalékban volt a tulajdonosa.

A 4iG (nem az O1G!) megveheti a Digit

Épp a múlt héten robbant ki botrány a DIGI-nél, miután a Media1 megírta: a DIGI hálózatán tömegesen előforduló jelenség, hogy nem kódolták le a televíziós jelfolyamot, ezért olyanok is láthatják mintegy 130 tévécsatorna adását, akik nem fizetnek ezért. Az ügy miatt nemzetközi botrány robbant ki…

A milliárdos Kellner tragikus halála gyorsíthatja fel a Telenor államosítását

Kérdés, hogy a kormány mint kisebbségi tulajdonos kívánja-e a befolyását növelni a telekommunikációs vállalatban, és lesz-e eladási hajlandóság a másik oldalon.

Leokézta a versenyhivatal, vihetik a Tigázt Mészáros Lőrincék

A Tigáz az ország észak-keleti régiójában végez földgáz elosztási engedélyes tevékenységet, és ők üzemeltetik Magyarország leghosszabb, több mint 33 ezer kilométeres hálózatát…

A lopás hatalma

Járvány idején az ország elfoglalása zavartalanul folyik. Orbán apjának bányája komoly nyereséget termel, ugranak a milliárdok az Orbán papához. Közpénzből a megrendelések. Tudják, ki az Orbán papa? „Apám utolért az ajtónál, és irtózatosan megvert.”

Orbán mesterterve zseniális volt, csak éppen nem működött

A miniszterelnök ugyanis néhány eshetőséget kihagyott a számításból. Az egyik, amelyről már többször írtunk, hogy a koronavírus valódi ellenség, nem olyan, mint amilyeneket Orbán korábban kitalált magának és az országnak. Nem a migránsok ellen kellett vezetni a seregeit, még csak nem is Brüsszel, Soros, vagy éppen Gyurcsány ellen hadakozni. Orbán másik tévedése, hogy kezdetben nem mérte fel a vírus veszélyességét, és azt gondolta, hogy kizárólag az övéivel, a Fideszen kívüli világ bevonása nélkül is megbirkózhat a problémákkal.

Újabb Navalnijt kezelő orvos halt meg

Nemrég Szergej Maximisin, az omszki sürgősségi kórház főorvos-helyettese is meghalt viszonylag fiatalon.

 

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7016486212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása