He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Gábor György: március 15. Lehet újra töprengeni: rabok legyünk vagy szabadok?

2021.03.15. 04:15 guma

Tehát mégsem kap frekvenciát a Klubrádió. Legszívesebben csak azt írnám le a Médiatanács minden egyes személyének, de persze legfőképp Orbánnak, a fővezérnek, meg kormánya valamennyi tagjának adresszálva, s mindenkinek, akik ezt a rohamléptekkel (neo)fasizálódó hatalmat kiszolgálják, amit persze nem írok le, mert nem vagyok azonos sem velük, sem szócsöveikkel.

A Médiatanács indoklásában „törvénysértő gazdálkodásra” hivatkoznak,

továbbá arra, hogy a “benyújtott műsorterv nem felelt meg a rádiózás alapvető követelményeinek, ellentmondásokat tartalmazott”. Mindez azért lélegzetelállító, mert ezekről eddig szó sem volt, eddig teljesen másról szólt a fáma.

Most azonban az orbáni útmutatást követve a Médiatanács rókalelkületű szolgaserege ezeket fundálta ki, hogy az eljárás kezdetén világosan értésükre hozott és a legfőbb vezértől megkövetelt elhallgattatás alapján, s a prejudikációs eljárásnak megfelelően meghozhassák a hatalomtól elvárt és a Legfőbb Kényúrnak tetsző döntésüket.

Aiszóposz meséinek szegényes fantáziájú farkasai mostantól szégyenszemre elkulloghatnak a Médiatanácshoz, újabb termékeny ötletekért

Amúgy minden világos:

a döntéssel a Fidesz imponálni óhajt a spirituálisan már rég testvérpártoknak számító európai újfasiszta pártrokonságnak.

Mostantól tényleg tudomásul kell venni mindenkinek:

nincs „benefit of the doubt”, nincs „jóhiszemű kétely”.

Ha van még valaki, aki a sok-sok megelőző galádság után is azt gondolta, hogy azért nem mindenre képesek, azok térjenek végre magukhoz: a politikai és gazdasági hatalmuk megőrzéséért bármire képesek, mindezt látni fogjuk az elkövetkezendő hónapok során.

És a nagyszerű Szijjártó, a még nagyszerűbb Kovács Zoltán és a legeslegnagyszerűbb Gulyás áradozzon tovább a példátlan hazai sajtószabadságról, avagy lamentáljanak és siránkozzanak azon, ha a Facebook valamit képes volt cenzúrázni tőlük: ezekre mostantól reagálni sem szabad, törődni sem kell velük.

Morális és civilizációs „másik világ” az övék

Négy nap múlva március 15. Lehet újra töprengeni: rabok legyünk vagy szabadok?

Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6816462958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása