He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Klubrádió-ügy: „A bíróság szerint a Médiatanács azt csinál, amit akar”

2021.02.10. 04:22 guma

A Klubrádió vezetősége szerint a bíróság keddi döntése a jogállamiságról is szól.

Ez a mai ítélet két dologról szólt: arról, hogy a Médiatanács a bíróság szerint jogszűeren járt el, és arról, hogy milyen állapotban van a magyar jogállaimság - mondta Arató András, a Klubrádió Szolgáltató Zrt. többségi tulajdonosa és igazgatósági elnöke kedden délutáni sajtótájékoztatóján, miután a Fővárosi Törvényszék elutasította a csatorna keresetét a Médiatanáccsal szemben

Arató úgy fogalmazott, a bíróság a döntésével azt mondta ki, hogy a Médiatanács hozhatott olyan határozatot, amelynek tartalma ellentétes a saját korábbi határozataival is, ugyanis más, a Klubrádióhoz hasonló helyzetben lévő állomások esetén elnézték azt a jogsértést, amit a Klubrádiónak nem. 

A Médiatanács ugyanis azzal indokolta, hogy nem hosszabbítja meg a Klubrádió frekvenciaengedélyét és új pályázatot ír ki, hogy a rádió egy éven belül kétszer elkövette ugyanazt a jogsértést. Ez a jogsértés az volt, hogy a rádiónak hetente jelentést kell leadnia arról, hogy mi volt a műsora, ezt pedig kétszer késve adták le. Arató azt mondta, való igaz, hogy a Klubrádió két alkalommal késve adta le a jelentését, de ez olyan időszakban történt, amikor amúgy nem szabott határidőt ennek a törvény.

Sőt, kiemelte, más rádiók esetén máshogy döntöttek, holott azok szintén elkövették ugyanezt a jogsértést,

ezért ez a jogállamiságnak is egy komoly ítélete

– fogalmazott Arató. 

Stock Richárd vezérigazgató azt mondta, jogász szemmel is érdekes volt a bírósági döntés, ugyanis „egyedülálló és példátlan módon nem tartalmazott érdemi indoklást a bíróság részéről”. Mint mondta, a döntés ugyanis csak arról szólt, hogy a kerestet elutasították, és utána azt foglalták össze, hogy ennek az az oka, hogy nincs módjuk érdemben felülvizsgálni a Médiatanács döntését, mert a jogszabály kimond valamit, a Médiatanács is azt követte, és a bíróság is azt követte. 

Elmondta, a Klubrádió keresetében hivatkozott a Médiatanács számtalan jogsértésére, amelyek az álláspontjuk szerint az alaptörvénybe és médiatörvénybe is ütköznek, de ezeket a gyakorlatokat nem tárgyalta az ítélet.

Stock elmondása szerint a bíróság nem reagált a Klubrádió semmilyen érvelésére, nem mondta el, hogy miért nincs igazuk, csak annyit mondtak ki, hogy tulajdonképpen nincs is helye a felülvizsgálatnak, mert a törvény előírása alapján nem tehettek mást, mint elutasítani a keresetet. 

Ez azért súlyos probléma, mert ha ez másodfokon is így lesz, és az egész bírósági rendszer ezt megerősíti, akkor

az azt jelenti, hogy a bíróság szerint a Médiatanács azt csinál, amit akar a nemzeti vagyon egy részével, egy frekvenciával. Akinek akar, annak hosszabít, akinek nem, annak nem 

- fogalmazott.

Hozzátették, remélik, hogy másodfokon más döntés születik, de a jelenl ítélet szerintük arról szól, mintha a bíróság elfogadná, hogy nincs hatóságuk elfogadni a felperesi érveket. "Ez jóval túlmutat a Klubrádió és a magyar médiumok helyzetén" - mondta Stock, hozzátéve, hogy a kérdés itt az, hogy milyen eséllyel indulhatnak a jogérvényesítésért magánszereplők, a jelen ítélet pedig azt mutatja, hogy nincs esély. Jó lett volna, ha legalább érdemben foglalkoznak a rádió érveivel, de ezeket egyáltalán nem vizsgálták - tette hozzá. 

Arató András azt mondta, a csatorna egyébként hónapok óta készül erre, és még van egy szabad felület, az internet, a hallgatókat pedig már hónapok óta próbálják afelé terelni, hogy interneten hallgassák a rádiót. "Én úgy érzékelem a hallgatóink elszántságát, hogy hajlandóak átállni a neten rádiózásra" - mondta. 

Hozzátette azt is, hogy arra kéri azokat, akik anyagilag is támogatták a rádiót, hogy ezt a továbbiakban is tegyék meg, mert a műsorok előállítása ugyanannyiba fog kerülni a továbbiakban is. 

Arató hangsúlyozta, hogy 

ideiglenesnek tekintik a döntést,

mert továbbra is zajlik a pályázat a frekvenciáért, amelyen jelen állás szerint a Klubrádió az egyedüli esélyes, miután a másik két indulót diszkvalifikálták. Hozzátette ugyanakkor, hogy sejthető volt, hogy perelni fognak a kizárás miatt, ez peidg fél évre megakasztja a folyamatot. Jelenleg ugyanis a pályázatot a fellebbezésük miatt felfüggesztették.  

Stock hozzátette, vasárnapról hétfőre virradóra el fog hallgatni a Klubrádió, de ez nem jelenti azt is, hogy eltűnne, még akkor sem, ha nyilvánvalóan ez a cél, a hatalom ezt a jogszabályi környezet megteremtésével próbálta elérni. De ez nem megvalósítható, mert interneten már most is sokan hallgatják a rádiót. Hozzátette, kizárólag a hallgatókon múlik, hogy megmarad-e a csatorna.  

A Fővárosi Törvényszék az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a médiatanács a vonatkozó jogszabály alapján nem mérlegelhette a döntést, ugyanis a médiatanács - a vonatkozó jogszabályban rögzített - úgynevezett objektív kizáró okra, azaz az ismételt jogsértés elkövetésére alapozta a döntését.

Azt is közölték, hogy a Klubrádió ezt a jogsértést megállapító döntést korábban nem támadta meg keresettel, tehát a döntésben foglaltakkal kapcsolatban a rendelkezésére álló jogorvoslati eszközöket nem vette igénybe.

„Az ismételt jogsértés így fennállt, a frekvenciahasználati jogosultság megújítását a médiatanács nem mérlegelhette, ahogyan nem tehette ezt a bíróság sem” – írták a közleményben.

https://magyarnarancs.hu/belpol/klubradio-ugy-a-birosag-szerint-a-mediatanacs-azt-csinal-amit-akar-235812

110 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1616421758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2021.02.10. 12:35:50

Kár volt fogást hagyni magukon. Értem én, hogy baromira jó szórakozás mártírosat játszani, de egyértelműen lehetett tudni hosszú évek óta, hogy az első hibának tűnő valamit felhasználják az ellehetetlenítésükre.
Számomra nem egyértelmű ez a történet, persze ebben benne van a nem alattvaló megmondók picsogós tehetetlensége miatti csalódottságom is.

gazoló 2021.02.10. 14:30:51

@habakuk000:

"miért hagytuk,hogy így legyen!"

youtu.be/flw76vMgCpU

én már abban sem hiszek,hogy valaha lesz másként.

taga20 2021.02.10. 18:00:57

@habakuk000: szeva haver! örülök, hogy megint látlak, de mint mindig, megint kicsit felbaszod az agyamat;)

"Kár volt fogást hagyni magukon. Értem én, hogy baromira jó szórakozás mártírosat játszani, de egyértelműen lehetett tudni hosszú évek óta, hogy az első hibának tűnő valamit felhasználják az ellehetetlenítésükre."

te évek óta hiba nélkül dolgozol? ne bassz!

egyébként, ha hallgattad volna rendesen bolgárgyörgy műsorát, akkor ott hallhattad volna, hogy mi volt az a két hiba. stock richárd a klubrádió vezérigazgatója elég érthetően elmondta.

de neked egyszerűbb belerúgni a földön fekvőbe.
gratula.

azé bírlak, te vidéki gyökér!:)))

habakuk000 2021.02.10. 20:14:11

Hibázok. De nem hisztizek utána.
Aljas dolognak tartom én, amit művelnek a lopós, hazudós cigány szolgái.
Csak: nem tartom már valódi médiának az úgynevezett ellenzékinek nevezett maradványokat.
Alig maradt magyarul olvasható, hallgatható, nézhető termék. Szerintem az atv, klubrádió, 168 óra már régen nem az.
De ne szomorkodj, inkább tátsd a szád:
www.youtube.com/watch?v=WpUIj3zXxzM&list=RDMMWpUIj3zXxzM&start_radio=1

taga20 2021.02.10. 20:32:12

@habakuk000: haba, te bakker nem vágod a szavak jelentését, és csak össze-visszadobálod őket. na mindegy!

egy kérdés: a klubrádió miért nem hallgatható termék?

szerintem te nem hallgatod, de úgy csinálsz, mint egy utolsó gyökér fityeszdroid.

habakuk000 2021.02.10. 21:14:50

@taga20: valóban csak néha hallgatom. Nekem túl belterjessé vált, fújja a bedobott gumicsontokat, unalmas lett a politikai része.
Pl a Szabad-Európa portál sokkal korrektebb szerintem, pedig arról is lehet tudni, milyen érdekkört képvisel.
De ízlések és pofonok.......
Amúgy rétegrádió, azaz gondolom, a hallgatóság nagy része amúgy is netezik.
Ettől függetlenül végtelenül kicsinyes és aljas az eljárás, de mást nem lehet várni egy rettenetesen gyáva lótetyűtől.

gazoló 2021.02.11. 13:54:02

@habakuk000:

biztos jó ügynökök) ott a benn a rádióban mind,a velük szembeni eljárás is a standard,megszokott orcátlanul aljas,de manapság hallgat vki még rádiót?
vidéken élő,nem netező anyósom is simán átlát a szitán és beszerzi az infoit.

taga20 2021.02.11. 16:18:24

@gazoló: bocsika, de én hallgatok rádiót. magyarország legklasszabb rádióját, a klubrádiót!:)))

habakuk000 2021.02.11. 17:31:24

@gazoló: Nem tudom, ügynökök-e. Amerikai népszavát olvasva részben annak tűnnek. :)
Nem, inkább olyan gagyi, unalmas, abszolút kiszámítható. Minden egyes napra van valami csámcsogni való, az a pár réges-régi ember fölmondja a leckét, megy a sóhajtozás ezerrel, de hiányzik a tartalom. Már régóta hiányzik a valódi tartalom. A "komoly" médiák jelentős része is eljutott a fél perces kommentek szintjéhez. Nemesen felháborodunk, mondunk valami harsányat, rádióban, tévében, újságban azért ez gagyi kategória.
Nehéz ügy ez, ugye csak a főcímekre kattan az emberek nagy többsége, főleg ha meztelen csöcsök is vannak benne, ki kell szolgálni ezt a fajta közönséget is, de meggyőződésem, hogy a negyedik hatalmi ág cseléddé illetve jelentéktelen bohóccá válása nálunk a sajtó szorgos munkásai minőségének, szolidaritásának hiányának is köszönhetőek.

taga20 2021.02.11. 17:39:15

@habakuk000: a cocializmusban minden jobb volt, nem? de!

haba, te valami olyat kergecc, ami soha nem volt, ami meg jó, lásd a klubrádiót, aszt ekézed.

habakuk000 2021.02.11. 18:06:06

@taga20: Nem volt jobb. Voltak jobb dolgok, voltak rosszabbak.
De: "Arató úgy fogalmazott, a bíróság a döntésével azt mondta ki, hogy a Médiatanács hozhatott olyan határozatot, amelynek tartalma ellentétes a saját korábbi határozataival is, ugyanis más, a Klubrádióhoz hasonló helyzetben lévő állomások esetén elnézték azt a jogsértést, amit a Klubrádiónak nem."

Kurvára nem akarok olyan brigádot, aki arcátlanul magyarázza, hogy neki jogában áll jogot sérteni, mert más is sértett már. Ne sértsen.
Agyhúgybergést kapok attól, amikor elhangzik egy kérdés bármivel kapcsolatban, s az arrogáns válasz, hogy a másikok is csináltak ilyen csúnyaságot - loptak, hazudtak, gyurcsány stb.... - s a "médiamunkatárs" nem küldi el a kurvaannyába az alanyt azzal, hogy nemeztkérdeztemb+, hnem azt, hogy te MOST miért lopsz, csalsz, hazátárulsz, hanem lelkesen bólogatva tovább halad.

Gagyi. Ez az egyetlen olyan jelző, amivel maradéktalanul egyet tudok érteni.

gazoló 2021.02.11. 18:15:57

@habakuk000:

engem szintén végtelenül bosszant,amikor az úgynevezett ellenzéki vagy ahhoz közel álló orgánumokban ahelyett,hogy haszára kapára hívnának és elküldenének a selejtjét mindkét oldalon a vérbe,kéjjel rágják a gittet velük együtt és kapargatják a felszínt:-(

gazoló 2021.02.11. 18:19:20

@taga20:

ha hallgatsz,egészségedre tesso!
én kb. utoljára a Calypso rádiót hallgattam és tudtam élvezni,de akkor neked még a pöcsöd sem volt szőrös)))

taga20 2021.02.11. 18:19:58

@habakuk000: szinte csak szarabb dolgok voltak, ahogy a fityeszrendszerben most. ennyi.

hol arrogáns egy védekező rádió, civil társaság, etc?

ember, a klubrádió azért működik, mert 10 éve a hallgatok összedobjuk a pénzt.
én és a feleségem, kb. a 10 év alatt 400000Ff utaltunk.

és a moslék dagattgeci és bandája ezt is lenyúlja!

komolyan nem értelek!

taga20 2021.02.11. 18:25:32

@gazoló: ja, úgy kéne csinálniuk, mint trámpelnökurnak, mi?:)))

szerinted a klubrádiónak meg kéne szervezni a dózsaféleparasztfelkelést?

addig is egy kis színes!:))

img4.hvg.hu/image.aspx?id=be07d1ab-b9e9-4561-b4c3-82ed4f814210&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e

habakuk000 2021.02.11. 18:33:34

@gazoló: Felkészületlenek, kurvára sekélyesek. Ja.
Ugyanúgy az ellenzék megmondó emberei is.

Rászoktam a Netflixre, ott néztem pl a Borgen-t. Valami olyasmi attitűdökkel kellene rendelkezniük itthon is. ( Jó, nem leszünk soha dánok, tudom én.)

gazoló 2021.02.11. 18:52:09

@taga20:

azért nem mondod,hogy "drágabolgárurat hallva minden ok .))

gazoló 2021.02.11. 18:55:14

@habakuk000:

van netflixem,majd rákeresem

egy másik dán film,az Another round is érdekelne,majd refeálok,ha 'megvót

taga20 2021.02.11. 19:23:21

@gazoló: de, hogyne! egy a zisten:)))

zene votmá, ez votmá? nesze tezsvérem!:)))

www.youtube.com/watch?v=rpBV46Qb3kA&feature=youtu.be

gazoló 2021.02.11. 20:13:15

@taga20: D

oltakoztá má tezsvér?

húzzá bele 'mer a nyáron nem mehecc vakcinációra)

szerinted Eszti megkapta már az oltást?

hiányoznak a versei)

gazoló 2021.02.11. 20:26:49

@taga20: D

sírok ezen az evergreenen.

be is rakom
kis es(z)ti versikének,csak nehogy elpiruljanak a csajok.
sztem szegény kavbojnak még a koronánál is rosszabb a helyzete:-) kovid

Kavboj
Nem volt oly rég Mexikóban,
szügyig tapostunk a hóban,
későre járt, hideg volt
és kiloccsant a kulacsból
a whiskey!

Tudtam én, hogy vakarnom kell,
a nyereg felett két centivel,
belémnyilallt, összerándult
és éreztem, hogy nagyon-nagyon
viszket!

Tripperes lett a trapperem,
piros színű a faszhegyem,
görbelábú büdös lotyó,
rámküldte a kuplerájok
átkát!

Visszamegyek, jól megverem,
vagy legalább jól megbaszom,
persze ez most nagyon fájna,
kiütne és lehánynám
hátát!

Refrén:
Egy kavboj, mit tehet,
egy kavboj, ha tripperes.
Egy kavboj, nem indián,
egy kavboj, nem mohikán.

Elmentem egy indiánhoz,
a mohikán fősámánhoz,
eléálltam, mondtam neki,
segítsél te táltos geci,
ebben!

Minden gyógynövényt kipróbált,
lószart kent rá az se használt,
nem segített Ő se rajtam,
de elnevezett Folyós Fasznak,
engem!

Visszatértem Mexikóba,
belelógattam a hóba,
kérdezgette a sok digó,
mit keres itt ez a gringó,
télen?

Még mindig megvan a tripperem,
Folyós Fasz lett a gúnynevem,
rajtam röhög a Vadnyugat,
kapjátok be a faszomat,
de tényleg!

Refrén:
Egy kavboj, mit tehet,
egy kavboj, ha tripperes.
Egy kavboj, nem indián,
egy kavboj, nem mohikán.

Megpróbálom, hátrahúzni, áááá-ááá-ááá..

taga20 2021.02.11. 20:43:06

@gazoló: mivel? az ocso(kurvadrága) kínaival, vagy a novicsokkal?;)

bakker, esztire má hónapok óta nem gondoltam, pedig hányszor bevédtem:)

ja vers! nesze az egyik kedvencem:))

"Jaj, de kurva okos vagyok, fogjad már meg a kezem!
Bocs, ha kicsit köcsög vagyok, hidd el, én se szeretem
Jaj, de sokat jár a pofám, pedig én se szeretem
Félek, hogy ha csönd lesz, meglépsz, fogjad már meg a kezem!

Biztos lehet valami a természetemben
Amitől, akit szeretek, nem szívlelhet engem
Jaj, Istenem, ne bántsatok, ne bántsatok!
Igazából én csak néha szorongok egy nagyot

Meddig fog még fölállni a farkam?
Kérdem néha két menet közt halkan
Lesz-e aki kíván, ha meghaltam?
Lesz-e aki gondol rám, míg mással van?

Biztos lehet valami a tekintetemben
Amitől, akit szeretek mind megszeppen
Jaj, Istenem, ne bántsatok, ne bántsatok!
Igazából én csak rövidlátnok vagyok

Meddig fog még fölállni a farkam?
Kérdem néha két menet közt halkan
Lesz-e aki kíván, ha meghaltam?
Lesz-e aki gondol rám, míg mással van?

„Indul már a tollasbálba
Prímabalerina, könnyű lányka
Három éjjel, három nap
Túlélőknek táncolgat.

Fenáll az a lehetőség, felmerül a veszély:
Mi van, ha a szorongásom mégse puszta szeszély?
Mi van, hogyha semmit sem ér az a sok fitnesz?
Mi van, ha a nagy gyöngeség mégis egyszer itt lesz?

Meddig fog még fölállni a farkam?
Kérdem néha két menet közt halkan
Lesz-e aki kíván, ha meghaltam?
Lesz-e aki gondol rám, míg mással van?

Hányszor fog még fölállni a farkam?
Kérdem néha két menet közt halkan
Lesz-e aki kíván, ha meghaltam?
Lesz-e aki gondol rám, míg mással van?

„Indul már a tollasbálba
Prímabalerina, könnyű lányka
Három éjjel, három nap
Túlélőknek táncolgat.”

Jaj, de kurva okos vagyok, fogjad már meg a kezem!
Bocs, ha kicsit köcsög vagyok, hidd el, én se szeretem
Jaj, de sokat jár a pofám, pedig én se szeretem
Félek, hogy ha csönd lesz, meglépsz, fogjad már meg a kezem!
Fogjad már meg a kezem!
Fogjad már meg a kezem!
Fogjad már meg!”

www.youtube.com/watch?v=63NwDa_2FO8&list=RD63NwDa_2FO8&start_radio=1

taga20 2021.02.11. 21:32:03

@gazoló: niggertezsvérem, ez mek a másik kedvenc versem:)

még talán aktuális is, bár már többszörösen is!

www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg

gazoló 2021.02.11. 21:46:11

@taga20: DDD

ennek a versnek a címe a mottója:
a lemenö nap sikolya)))

guma 2021.02.12. 16:59:24

fiúk!

valamikor állandóan szólt mellettem a rádió.
ma már csak "ránézek" mi volt itt, ott a téma - és ha érdekes akkor idehozom (bár ez érdemtelenül nagyon ritka).

de ez mindent bekebelező kisgömböc irritáló, ahogy a nerrel nem kompatibilis hangokat el akar némítani.

taga20 2021.02.12. 17:46:16

@guma: akkor én öregebb vagyok mint te margarita:)))

számtalan kurva jó műsor van a klubrádióban.

pl.: szószátyár(orica szerintem hallgatta;)
világtalálkozó, eurozóna, annoBudapest,
hetes studió, etc.

ennyike, nem több:)))

taga20 2021.02.12. 23:11:20

@gazoló: és eszt olvastad tesó?

"Egy diktatúrát le lehet rázni magunkról, mint az esővizet, de ez a rendszer belőlünk él, a felebarátaink támogatják, Orbánék belenőttek az ország testébe, ki sem lehet vágni őket, itt maradna velünk a szaguk, már belénk ivódtak a mondataik, és főleg az, hogy ennyire nem érdekeltek senkit azok a mondatok."

bájjótündér:)))

gazoló 2021.02.13. 03:45:28

@taga20:

igaza van jótündérnek,fel is riadtam álmomból(
ezt "unokáink is fogják látni(nyögni)
a cinizmust,sunyi kollaborációt már egyetemeiken oktatják(

habakuk000 2021.02.13. 09:34:50

@taga20: Mi vagyunk azok. Nem a felebarátaink, hanem mi. Mindannyian.
Nem nőttek ők bele sehová, eleve ilyen gusztustalan a "test".
Kertész Ákossal értek egyet. ( nem túl régen írt egyébként magyarázatot a híres mondataihoz nepszava.us oldalon olvasható )

taga20 2021.02.13. 11:10:27

@habakuk000: jó veled dumálni, csak mint ha nem ugyanazt értenénk az adott szavakon, bár mind a ketten magyarul dumálunk.

te lehet, hogy olyan gusztustalannak gondolod magad, mint a rohadt csutigecirendszerét, de én nem gondolom, hogy bármi közös lenne velük bennem. SEMMI!

gazoló 2021.02.13. 12:03:39

@taga20:

engedelmeddel análizálnálak benneteket tesso))

Haba is legalább annyira radikális,mint te,de ő próbál objektívebben látni a dolgok közt.
nem mondanám rólad sem,hogy egy gyurcsányfasszopó vagy(ami azért százszor kevésbé kártékony,mint a döbrögié)) de te még jobban hiszel a mesékben.

azért mindkettőtöket szeretlek)

gazoló 2021.02.13. 12:11:49

@habakuk000:

jóreggelt)

-15 volt reggel.. valószínűleg meg is történt az idei kajszi és fügeszüret(olyan tavaszi fények vannak,de úgy döntöttem mégsem megyek metszeni))

youtu.be/4TalPkFcQM4

gazoló 2021.02.13. 12:16:41

@taga20:

jótündér kommentjei között leltem
erre a szófordulatra: "strómanok és womanok"

mit szólsz a balatonhenyei csókos jucikához a házzassághetében? ;-)

taga20 2021.02.13. 12:31:07

@gazoló: ereszjózsi után, má nem lepődök meg semmi:)))

a képmutatás magas iskolája, amit a moslék geci és rezsimje művel. ennyi.

bár én várnék egy nagy durranást a csutigeci részéről.
pl.: egy ilyet, ha má a vincent szóba jött:)))

www.youtube.com/watch?v=Z3c7VDe3x1A

taga20 2021.02.13. 12:54:28

@gazoló: láwcsi van tezsvérem:))

de én aszt nem értem, hogy abban mi az objektív, ha valaki aszt mondja rád vagy rám, hogy ugyan olyan vagyok, mint a csutigeci, vargadzsudi, mészaroslölö és sorolhatnám?!

ez nem objektivitás, hanem hülyeség!

ja és egy kis színes neked:

www.youtube.com/watch?v=v728ciYYu9Q

habakuk000 2021.02.13. 15:42:50

@taga20: Nem értesz, tudom. Te oldalakban gondolkodsz, én rendszerben.
Nem baj ez.

taga20 2021.02.13. 15:58:05

@habakuk000: a faszt gondolkocc te rendszerben!
bakker ne égesd má magad haver, me szétröhögöm magad rajtad!:)))

baszod te kábé olyan lehecc, mint trámp!

zenét szoktál vidéki gyökér? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0

taga20 2021.02.13. 16:17:05

@habakuk000: már dobták eszt nekem mások, de ehhez nekünk már rég nincs közünk. nekem biztos nincs közöm.

én pl. erre vagyok büszke:

www.youtube.com/watch?v=uPiRhiaPUk4

habakuk000 2021.02.13. 16:28:07

@taga20: nem baj, ha nem nézem meg? Kurvára nem érdekel. :( A nobel-díjasok se, a pozsonyi csata sem.
Elég nekem az, hogy harminc év alatt szabadság helyett cigány csicskaságát választottuk.

taga20 2021.02.13. 16:35:02

@habakuk000: aszt csinálsz, amit akarsz ember!

de gondoltam, hogy ha te bedobsz valamit, akkor én megnézem/ amit megtettem/, erre én is dobok valamit és te is megnézed.

valószínű, hogy tévedtem. evan.

egy kérdés így a végefelé.
neked mi okoz örömöt, így az életed végén?

habakuk000 2021.02.13. 17:35:04

@taga20: rengeteg minden. Család, kutyák, kert, a kuvik a kéményen, a könyveim, ágyba bújás, az esti színházak, operák, a fülesbaglyok, a száznál több madár az etetőkön, a szomszéd bárányai, kisborjúi, a Mátra, a Hortobágy, a tócsák, a palántáim, a munkám, a sütött kenyerem, pitám, egy jó harcsás túrós csusza, saláta, a csíráim, folytassam?
Az élet szép. Épp ezért nincs szükségem mesterségesen, hazugságokkal teli nemzeti büszkeségre. Főleg úgy, hogy mi vagyunk az egyedüli náció, akik az ajándékba kapott lehetőséggel nem tudtunk élni, szakadunk lefelé, mint állat, de az a nagy pofánk az jár ezerrel.

Ez lenyugtat: :) www.youtube.com/watch?v=gsEy3-LY_KI

taga20 2021.02.13. 18:13:00

@habakuk000: ennek örülök;)

egy kérdés haver: ha nem nézed meg azt, amit én küldök neked, akkor te miért raksz be jutub cuccot nekem?

habakuk000 2021.02.13. 18:48:22

@taga20: zenéket megnézem, a büszke magyaroschra nincs elszántságom

taga20 2021.02.13. 18:59:53

@lignator:

"lignator
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2021.02.11. óta tag."

egyébként, szerintem még jót is tettek evvel a klubrádióval, mert az internetes rádió a jelen és jövő.

egyébként, előbb-utóbb pusztulni fog a csutigeci kontraszelektált fos rendszere.

és ezt te is vágod fityeszdroid!

taga20 2021.02.13. 19:35:13

@guma: erdész barátom lenne a lignator nicktársam?:))

egyébként hülyék orbánék, mert csak aszt érik el evvel, hogy még jobban összezárunk. a következő pénzgyűjtésnél nem 20ezret hanem 40ezret fogunk utalni.
nem fogjuk engedni, hogy a nyomorult felcsutigeci győzzön.

azt érik el evvel, ezek a hulladékok, hogy felhívott egy rokon, hogy segítsek neki, mert továbbra is hallgatni szeretné a klubrádiót, amelyik szerintem az egyik, ha nem a legszínvonalasabb rádió.

és most már nem csak budapest és környékén fogja hallgatni a törzshallgatoság, ami pár százezer, hanem a telken is, meg horvátban, meg mindenhol.

ezek a nyomorult gecik, a saját szarjukba fognak fulladni!

egy kis finomság, csak neked!:)))

www.youtube.com/watch?v=faaOF7kHreI

taga20 2021.02.13. 19:38:42

@guma: ja és, nézd meg hétfőn!
szerintem kb. 50000 körül lesz:)))

guma 2021.02.14. 06:24:57

@habakuk000: :-DDD

szeretem a pengeváltásaitokat! :)))

az érdekes az, hogy ebben a rohadt helyzetbe én nagyon tudom értékelni a józan gondolatot, hangot.
nem vagyok hajlandó sarkított véleményt mondani, mert minden csepp éltet és segíti a tisztánlátást.

@taga20:

nem lottózol? :)))

habakuk000 2021.02.14. 08:55:48

@taga20: Na látod, az efféle hozzáállás miatt érzem én úgy, hogy jobb a minusz tízben fürdőköpenyben, mezítláb etetni a madarakat a nagy hóban, mint politikai események után nézelődni.
Félreértés ne essék: nem állnék szóba egyetlen médiatanácstaggal sem - sajnos eljutottam oda, hogy aki a nert kiszolgálja közvetlenül, az nekem nem emberszabású, (talán még nem köpködök a nyílt színen, ha látok ilyesmit, de ezt csak született jómodorom és intelligenciám akadályozza meg, nem egyszerű egyébként)-, de azért az írás tartalmaz néhány olyan momentumot, amin nem árt elgondolkodni.
Persze sokkal egyszerűbb fidesznyikeszni, és eljátszani az óvodást, hogy majd a net miatt sokkal többen fogják hallgatni. ( mellesleg pont ezt mondtam följebb, amit azért nem fogadtál olyan őszinte lelkesedéssel.) :)

habakuk000 2021.02.14. 09:02:36

@gazoló: Nem is tesz jót a növényeknek ilyenkor a metszés. Én sem megyek, inkább simogatom a palántáimat.

Rászoktam a csíraevésre, egy kiskanál magból 4-8 nap alatt elképesztő reggeliket lehet csinálni.

Fügén mindig gondolkodom, de félek az elfagyástól, tavaly ősszel vettem három tövet, de nem ültettem ki. Kivivel is így vagyok.

taga20 2021.02.14. 10:17:20

@lignator: szeva erdész barátom! hiányoztam?:)))

mennék én hozzátok, csak a traktoros haverod mindig kicenzúráz, pedig állítólag nálatok ott, tombol a szólásszabadság;)

gazoló 2021.02.14. 12:55:52

@habakuk000: D

minden bíztató tud lenni,télvíz idején ami a 'zöldségekről szól.
mozgolódnak a citromok,veszegetem a magokat.nemsokára belecsapunk a lecsóba.
kivikkel már kísérleteztem,a kopaszkivi kivételével mind kipusztult.nem jó a talaj hozzá! remélem neked sikerül!

gazoló 2021.02.14. 13:06:13

@habakuk000:

"Család, kutyák, kert, a kuvik a kéményen, a könyveim, ágyba bújás, az esti színházak, operák, a fülesbaglyok, a száznál több madár az etetőkön, a szomszéd bárányai, kisborjúi, a Mátra, a Hortobágy, a tócsák, a palántáim, a munkám, a sütött kenyerem, pitám, egy jó harcsás túrós csusza, saláta, a csíráim, folytassam?
Az élet szép. "

meglehtősen színes a palettád,mondhatni nem igazán unatkozol te sem.

a kenyérsütés érdekelne)

sokan panaszkodnak,hogy nincsenek madarak az etetőkben.
csak nézek ez hogy lehet.
akkora szajkó,harkály,tengelic,zöldike,cinke,csúszka,veréb kavalkád van nap mint nap,hogy öröm nézni.
ebben a hidegben hogy itattad őket?

habakuk000 2021.02.14. 13:56:52

@gazoló: kiöntöm a jeget, és teszek az edényekbe langyos vizet. Mondjuk a legnagyobb hidegben is olvadt a napsütésben, a tbc tartályok tetejére teszem ki a cserépalátéteket, azokban fürdenek, isznak.
Tavaly 7-8 zsák -50 kg-os - napra fogyott el, idén még csak a másodiknál tartunk, eddig nem voltak vendégmadarak, csak az itt lakók. Ők sincsenek kevesen azért, lakik itt háromféle cinege, mezei veréb-brigád, zöldike, szajkó, harkály, kuvik, rigó - azok nagy disznók, nagyon zaklatták nyáron szegény kis baglyot -, jönnek a tengelicek ilyenkor, néha őszapók, csuszkák, fakuszt is fényképeztem már a cseresznyefán, aztán egy egerészölyv is szereti közelről nézegetni a nagy viháncolást. Velünk szemben holló is lakik, plusz mókusok, szarkák óvatosak, ők nem jönnek túl közel, fácánunk is van, az nem nagy dicsőség a kutyáinkra nézve. :) Nyáron viszont van búbos bankánk is.
Van egy klassz péksuli a neten Pékszabival, :) azt utánzom, illetve már magunk képére formálom.
De tőle tanultam a legtöbbet, mi az a tészta, hajtogatást, stb plusz van egy extra jó dagasztógépünk, karácsonyra kaptuk -am. (van hozzá többek között smoothie-készítő is, szóval zöldség-pépesítő vagy mi a nyavalya, azt is sokat eszünk, ma pl spenót, répa, római saláta, leveles kel plusz banán volt benne, de szedjük elő a fagyasztóból a bogyósokat, cukkiniket, paradicsomokat, mángoldokat is.
Azóta nem is vettünk se kenyeret, se sajtos croissont, ma pl kiflit fogok sütni és zsemlét.
Többet ér, mint a sok marha hazudozásán mérgelődni.

taga20 2021.02.14. 14:08:22

@gazoló: nálunk meg megjelentek a turulmadarak.

elég invazív faj:)))

coub.com/view/1bcrfv

gazoló 2021.02.14. 15:17:34

@taga20: D

háturul elejtve,remek turulpaprikás készíthető belőlük))

nyiss egy étveremláncot 'mcháturul lógóval,biztos megkapnád rá az uniós casht tesso)

gazoló 2021.02.14. 15:22:15

@habakuk000:

remek lehet,magatoknak gyúrni a péksüteményeket.
Szabit egyszer láttam Borbás Marcsinál vendégeskedni. zseniális csavart cuccai voltak)

habakuk000 2021.02.15. 13:24:02

@gazoló: Ilyen az, amikor egy hülye picsa hatalmat érez a kezében, ettől aztán szuper hülye picsává válik.

Én nagyon szégyellném magam, ha a hozzátartozóm ekkora vadmarha lenne, aki ráadásul büszke is rá. Brrr....

habakuk000 2021.02.15. 19:11:53

@gazoló: nem, hanem az igazságügyi menyecskére.

gazoló 2021.02.15. 19:35:55

@habakuk000:

arrogáns 'üssmegképű majom,de jól dekázik)
bírom,hogy kikérte magának privát szférájának piszkálását,noha ők állandóan azt teszik sokakkal.

taga20 2021.02.16. 17:39:57

@gazoló: az összes fityesz politikus(bűnöző) egy kibaszott tróger.

lásd pl. eszt az állatot! ennek már rég el kellett volna bujdosnia szégyenébe!BROÁF!

hvg.hu/itthon/20210216_Blikk_Kosa_csengeri_orokosno

gazoló 2021.02.16. 21:27:18

@taga20:

há basszus haver. csak bámulok mindig lehet elmenni hülyeségben,mocsokban és mindig van lejjebb(

guma 2021.02.17. 07:23:29

@habakuk000:

:D

sosem bírtam, ha valaki ennyire arrogáns, kioktató.

tudod ezekben adásokban vagy pl partizán interjúkban sok, sok elszórt morzsa van ami megvilágítja az eseményeket. pl a belügy embereinek menedéke az otp-ben, amiből következik az mdf megszűnése is(?)...

habakuk000 2021.02.17. 18:01:24

@guma: Tudod, én inkább sötétségben szeretnék lenni. Nem nagyon tudom megfosztani magam a napi eseményektől és politikától, pedig jobban járnék, ugyanis ez a komfortérzésemen erősen ront folyamatosan.
Persze néha jól jön az információ, mint pl ma is, amikor végre felvilágosított a miniszterelnöki pozíciót bitorló, hogy nekem bizony küldetéstudatom van, szerelmes vagyok Európába, és a Római Birodalom hős elpusztítóinak kultúráját szívtam magamba az anyatejjel. Így már érthető a lopás, rablás, fosztogatás, habár még mindig nincs magyarázat a simlis cigánykodásra, hazudozásra, ez gondolom, egy következő esszé anyaga lesz.
Szóval, ha nem tájékozódtam volna magyarnemzetileg, akkor még mindig abban a hibás és tudománytalan, Passut által szépirodalmilag is regélt hitben élnék, miszerint Ravennában temették Rómát, s nem mi, igazmagyarszittyapriripócsok vagy kipcsákok hoztuk létre a fényességes Európát.
Gondolom, a 476 és 895 közötti négyszáz év nem lényeges, mostanában is meg szoktuk előzni korunkat, ugyanígy a barbarizmus sötét, 700 éves Európája is jelentéktelen mellékszál, nem is ér Bicskéig.
Szóval az ilyen napokért érdemes élni, a mai reggelen rajtam, történelemkedvelő emberen túl legalább 300 ezer, betűt ismerő ner-rajongó szívében dobban egy ütemre a nemzeti büszkenet.

gazoló 2021.02.17. 21:54:32

@guma: @habakuk000:

oltakoztatok-e már feleim?)
engem szputnyikkal megkínáltak ma.

lófaszt

habakuk000 2021.02.18. 13:33:42

@gazoló: Nekem még csak olyan mélt küldtek, miszerint legyek türelmes, királyság lesz.

Ha magánúton lehetne oltásra pályázni, pályáznék. Orosz és kínai nem kell.

guma 2021.02.18. 14:01:46

@habakuk000:

szenzációs vagy amikor elengeded magad :)))

majdnem olyan szórakoztató is mint az a vélemény, amit kb veled egy időben olvastam erről a "felvilágosításról".

különben ha hiszed, ha nem csak időnként olvasok hírek címeit, de van pár hely illetve valaki(k)nek a véleménye amit időnként felkeresek.

@gazoló: én is csak méleket kapok - oltást még nem.

engem nem csábít, hogy már több millió embert beoltottak az orosszal és kínaival - de idő még nem volt az EU-hoz benyújtani a vakcinák engedélyeztetéséhez az anyagot...

tehát míg nincs engedély én is hanyagolom őket.

gazoló 2021.02.18. 20:39:52

@guma: ma megint agitáltak

a kínainak,orosznak nem csak a nem megfelelő hatákonyságával, bevizsgálatlanságával van bajom,hanem a teherautókról lepattanó cuccok feltételezhetően ócska,(tuggyukmilyen) minőségével,na és azzal,hogy a dagadég basa és túlmozgásos futsalos csicskája erővel próbálja átnyomni. lófaszt

mentalisdeficit.blog.hu/2021/02/16/ezert_fogod_te_is_beadatni_magadnak_a_kinai_oltast

gazoló 2021.02.18. 20:43:24

@taga20: DDD

bebaszunk a kőrózsában rendesen,ha egyszer valamikor mikor túléljük,úgy négy év múlva beoltottan)

gazoló 2021.02.18. 20:48:13

@habakuk000:

simán fizetnék én is érte,de látom ez egyre lehetetlenebb.

habakuk000 2021.02.18. 20:53:23

@gazoló: Semmi sem lehetetlen azon kívül, hogy egy fideszes igazat mond és társadalmi léptékben gondolkodik.
Most pl egy óra múlva leszáll a Marsra a legújabb autó. Élőben közvetítik. :)

gazoló 2021.02.18. 21:37:11

@habakuk000:

kösz,hogy szólsz,közben én is nézem)

gazoló 2021.02.19. 18:48:03

@taga20: D

ok tesso .mi,mint gumcsi majmai))) ohwait

taga20 2021.02.19. 19:37:37

@gazoló: jó beszélsz lavóros tezsvérem!:)

én, mint oldalkocsis genetikai hulladék, vágom miről dumálsz:))

ja és nem teccik a rendszer, má tíz éve!

www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0&list=RDGSP81Che1X0&start_radio=1

gazoló 2021.02.19. 21:57:00

@taga20: :-)

"Négy kopasz a téren egy cigányt ver éppen
Ránézésre látszik: bátor neonácik
Négyen egy ellen, fedhetetlen jellem
Felsőbbrendű faj, csak egy a baj:

Hogy

Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
ostoba állat
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
sötét bunkó

Dicsekszik az egyik: én például eddig
10 romát levertem, kettesével persze
A legidősebb elmúlt 9 és fél éves,
De álltam a sarat a túlerőhöz képest

Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
egy ostoba állat
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
náci gyökér

Főnökük a Potyka meg az Izabella
Két nemzeti hős, a durva és a kurva
Hazafias ifjú, példaképre vágyik,
De szerintem az egyik hülyébb mint a másik és

Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
ostoba állat
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba

Fasiszta seggfej mi lesz veled,
hogy ha körbe vesznek az idegenek
Hol a Szent Korona, meg a nagy Turul,
Mikor partiba vágnak háturul majd te

Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
ostoba állat
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba

nyilas tahó
Ostoba, ostoba, jaj de ostoba
rasszista segglyuk
Ostoba, ostoba, jaj minden skinhead ostoba!!

taga20 2021.02.19. 22:29:55

@gazoló: :)))

CPg (Come on Punk Groups) - Áll egy ifjú

"Áll egy ifjú élmunkás a réten
Kommunista szombatról jött éppen
Dúli dúli a réten
Dúli,dúli a réten

Szobrot képet sematista banda
A munka hőse szerepeljen rajta
Dúli dúli a réten
Dúli,dúli a...

- SABOLTÁLJ!

Rohadt büdös kommunista banda
Mér nincsenek ezek felakasztva
Dúli dúli a réten
Dúli,dúli a réten"

www.youtube.com/watch?v=rsMVG__DAwA&list=RDrsMVG__DAwA&start_radio=1

gazoló 2021.02.20. 07:48:41

@habakuk000: @guma: @taga20:

jó reggelt majmócák))

Weöres Sándor

TAVASZVÁRÓK

Megládd, megint futunk a berken át,

feledve tél jegét.

A záros kert-ajtón s a kerten át,

ha felszikkadt a rét.

Most hűs estére hűsebb éjszakát

borít fehér sötét.

De majd megint futunk a berken át

s fogjuk köröskörűl az almafát,

feledve tél jegét,

ha felszikkadt a rét.

gazoló 2021.02.20. 07:50:55

@gazoló:

Bereményi könyvében jó kis sztori van Weöres Sanyi bácsiról :-)

habakuk000 2021.02.20. 07:57:47

@taga20: Tegnap a Krug Emilia véletlenül megkérdezte Klára képviselőasszonytól, hogy a dk kérdőíveiben miért van tök ugyanolyan adatgyűjtési lehetőség, mint ami ellen olyan lelkesen visongattak a koronavírusos regisztrációs lapnál.
Jó volt a kérdés, mert megállapíthattam, hogy ez a nő is tud dadogni, igazat mondani viszont nem olyan nagyon.
A "rendszer" az bezony tartalmazza az ellenzéket is, azaz ha neked nem tetszik a rendszer, akkor nem lennél dk-fan.
Egy esetleges változásnál nagyon gyorsan elkezdjük majd dünnyögni az "Ezek ugyanazok"-at, attól tartok. (Azzal együtt, hogy a nertől kártékonyabb bagázs nemigen jut eszembe a magyar történelemben.)

taga20 2021.02.20. 08:11:12

@gazoló: jóreggelt lavórostesso:)

ja és, hamá tavasz és művészet, akkor eszt ajánlom:))

www.youtube.com/watch?v=uPW77lGtdXY

www.youtube.com/watch?v=34n_WziRZ2w

taga20 2021.02.20. 08:20:07

@habakuk000: jóreggelt neked is vidékinyugger!:)))

egy kérdés az elején: te eszt a hülyeséget, honnan veszed, hogy én dk-fan vagyok? érdekelne!

a másik: te nézed az átévét? semmi közük az ellenzékiséghez/objektívitáshoz, pl. a klubrádióhoz képest.nem is mondtad, hogy hites vagy;)

"Egy esetleges változásnál nagyon gyorsan elkezdjük majd dünnyögni az "Ezek ugyanazok"-at, attól tartok. (Azzal együtt, hogy a nertől kártékonyabb bagázs nemigen jut eszembe a magyar történelemben.)"

hát ha te így gondolod, akkor csak kövérlaca örökbecsű mondását tudom ajánlani neked.

gazoló 2021.02.20. 08:42:27

@taga20:

messze. én sem vagyok dk fan,bár Dobrev Klárát nagyra tartom.
a tartalma miatt töltöttem ki az ívet,de bánom mert azóta jönnek a hírleveleik. ezzel bakot lőttek.

páromnak is szóltam küldje be,mert egyetértet vele,de ő beláuadt

gazoló 2021.02.20. 08:45:16

@gazoló: jav.

belázadt épp ezek miatt.
meg is akarta írni nekik,de elengedte a levelezést,hagyta a francba az egészet :-(

gazoló 2021.02.20. 08:53:24

@taga20:

húvazz ez leszívott,ehhez türelem kell..megértés))

taga20 2021.02.20. 09:15:31

@gazoló: hallgasd a klubrádiót, most is jó műsor megy!:)

komolyan mondom.

habakuk000 2021.02.20. 10:01:37

@gazoló: egyszer régen volt egy megjegyzésem a dk fészbuk oldalán, olyan villámgyorsan kitiltottak, hogy ihajj, pedig még csak csúnyát sem írtam, csak elgondolkodtatót.
Azt hittem, ez nem liba nő, de a tegnapi produkcióját látva az. Egyszerű kérdés, egyszerű válasz..... helyett dadogás, másra mutogatás, felelősség számítógépes kollégáira terelése, szóval igazi fideszes, illetve magyarosssch tempó.

habakuk000 2021.02.20. 10:08:01

@taga20: Juditkát el kezdte érdekelni a napi politika, mindig odakapcsol, ha megkaparintom a távirányítót akkor én pedig el. :)
Idegesít az atv is, ugyanazok a szólamok, ugyanazok tehetetlen megmondók, értelmesebbeknek már nincs lehetőség megszólalni, egy Kéritől másfél perc múlva elköszönni jól mutatja az elvárásokat.
Olvass Amerikai Népszavát, ott Bartus magas hőfokon magyarázza el az atv milyenségét.

A szörnyű az benne, hogy én pont úgy látom, mint ő.

Nem tudom, mit mondott a kövér, úgyhogy nem tudok rágondolni.

taga20 2021.02.20. 10:19:16

@habakuk000: segítek neked.
a köteles beszédre utaltam(persze csak képletesen ajánlottam neked;)

bírom a bartust, csak mindig hosszú lére ereszti a dumáját. egyébként, mind a két könyve meg van nekünk, a feleségem olvasta is.

u.i.: juditkát puszilom:)))

habakuk000 2021.02.20. 11:51:30

@taga20: Te csak puszilgasd a feleségedet vagy a piros autót. :)
A hatalom kevésbé silány emberekre is nagyon sokszor van rossz hatással.
Még véletlenül sem tudok olyat mondani az egy Ángyánon kívül, aki közelébe került a cigánykormányhoz, s gerinces ember tudott maradni.
Az összes többi vagy hülye, -ez a legtöbb- vagy gyáva (ebből is van bőven) vagy abszolút gerinctelen, tudatos, ebből a fajtából csak néhány létezik.

Ezek közül bármelyik mondatát megjegyezni totál fölösleges agysejti működés és memória-felhasználás.

gazoló 2021.02.20. 12:28:07

@taga20:

kertben vagyok,inkább a tengelic tömeget hallgatom..
ATV-t sem nézek régóta,Emília is egy meszelt(vakolt) fal,pláne mióta élőben is láttam.

Bartus legtöbbször jól lát a pályán,de mindig úgy magyaráz hosszan,hogy mintja egy gyereknek mondaná.

a könyveiért el lrszel átkozva az imalpmmandó által.)))

...mit szólsz ahhoz,hogy a felerészt magyariakból álló Szeged egymás után lenyomta a Vardart..oh kedves Mariannal ha ezt mind megbeszélhetnénk!

gazoló 2021.02.20. 12:30:40

@habakuk000:

nagyon helyes. ne is engedd a politikai távirányítóhoz a hölgyet!

kézcsókom neki))

gazoló 2021.02.20. 12:34:20

@gazoló: kv telefon,mindig sikerül itt kinn melléütnöm a vastag ujjaimmal..bár sokan szeretik a vastag ujjakat)))

youtu.be/AHhnRaIUbeY

taga20 2021.02.20. 16:22:41

@habakuk000: má az is baj, hogy volt gyerekszobám és francia nevelőnőm, és udvarias vagyok?

neked semmi sem jó!:)))

jut eszembe! havassal, hogy állsz?

www.youtube.com/watch?v=hO50qt5sUZY

taga20 2021.02.20. 16:38:47

@gazoló: "Emília is egy meszelt(vakolt) fal,pláne mióta élőben is láttam."

azé nem mondmá, hogy egy patront nem érne meg?:)))

ja és a drágaszeszil néni, miket mondott tavaly ilyen tájt, beszarás!:)))

coub.com/view/2o5bo0

taga20 2021.02.25. 21:54:36

@gazoló: szerintem votmá, de azé mindig megnyugtató a 64 fogú szőkenőband, így tavasz közeledvén:)))

www.youtube.com/watch?v=qp0ikS9lOn4

gazoló 2021.02.26. 18:16:36

@taga20: DDD

f@szt "megnyugtató)))

de kösz tessó

taga20 2021.02.26. 18:43:54

@gazoló: nincsmit tezsó, de a kőrózsában ezé egy sörunikumot fizecc!:)))

ja és egy másik babacsaj, kájli. nesze!;)

www.youtube.com/watch?v=cv7NEbacamQ
süti beállítások módosítása