He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A qrva életbe! Minden állami vagyont szét kell osztogatni a kormánynak, ellenőrizhetetlen szervezeteknek, egyházaknak, alapítványoknak? Nem erről kéne konzultálni a néppel?

2020.12.18. 03:56 guma

MTI

Orbán Viktor átadta az egykori Kádár-villa kulcsát a szír pátriárkának

Kádár János, a pártállam vezetőjének egykori rezidenciája, amit most Orbán Viktor magyar miniszterelnök adott át a szír pátriárkának, az üldözött keresztény egyház használatába kerül. Vendégházként fog funkcionálni.

Semjén Zsolt is követte Orbán Viktor miniszterelnököt

Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel ünnepélyes keretek között átadta a Budapest II. kerületében fekvő hajdani Kádár-villa kulcsát II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának, ezzel az egyházellenes pártállam egykori vezetőjének rezidenciája az üldözött keresztény egyház használatába kerül. A baráti találkozón a magyar kormányfő és a szír pátriárka mellett Nikodémus moszuli szír ortodox érsek, Timoteus damaszkuszi szír ortodox érsek, valamint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Azbej Tristan államtitkár is részt vett.

A pátriárka nagyrabecsülését fejezte ki a magyaroknak az üldözött keresztények érdekében tett erőfeszítéseikért, egyben köszönetet mondott az épület használatának felajánlásáért.

Hálás a magyar kormánynak a szír ortodox egyház

A magyar kormány a Hungary Helps Program keretében negyedik éve nyújt életmentő segítséget a hitük miatt üldöztetést szenvedő keresztény közösségeknek szerte a világon, tudósított az MTI.

https://contextus.hu/orban-viktor-kadar-villa-atadasa-szir-patriarka/

https://contextus.hu/orban-viktor-kadar-villa-atadasa-szir-patriarka/

https://contextus.hu/orban-viktor-kadar-villa-atadasa-szir-patriarka/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr416349032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása