He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A szexpartira 10 embert hívott meg, de végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

2020.12.02. 07:45 guma

Megszólalt a brüsszeli orgia szervezője: Hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a belga lapok információi szerint a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka. A Brussels Times arról írt, hogy drogokat is találtak a helyszínen. Kedden Szájer József, a Fidesz mára lemondott EP-képviselője elismerte, hogy ott volt a – megfogalmazása szerint – házibulin.

A belga lapok által viszont orgiának titulált eseményen állítólag huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. Azt is megjegyezték, hogy a magyar politikus az ereszcsatornán akart elmenekülni. A belga HLN előbb megnevezte Szájer Józsefet, majd törölte a nevét a cikkből.

A Blikk elérte az esemény szervezőjét, aki egyértelműen úgy fogalmazott, hogy szexpartiról volt szó. A 29 éves doktori hallgató, David Manzheley beszámolója alapján Szájer nem volt meghívva az orgiára. a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak tíz vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót

fogalmazott David Manzheley a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. Hozzátette:

Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

A szervező a lapnak nem tagadta, hogy sexpartiról volt szó, azt azonban visszautasította, hogy drogot fogyasztottak volna. Szavai szerint vsak iszogattak, mint egy kávézóban, „és persze, közben a vendégek egymással szexeltek”.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Az egyenruhások este fél 10 körül törték be az ajtót. Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, addig a fideszes képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára. A vérző kezű, menekülő Szájer Józsefet azonban meglátta egy járókelő és szólt a rendőröknek. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

A Blikk emlékeztet: Szájer hátizsákjában minden volt, csak iratok nem. A rendőrök ezért hazafuvarozták, hogy igazolni tudja magát. Ezt a lakásán Szájer a diplomata-útlevelével tette meg. Közleménye szerint kérte a rendőröket, hogy végezzenek rajta drogtesztet, de erre nem került sor. Mindez azért meglepő, mert az ügyészség szerint Szájer ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult – teszi hozzá a lap.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

https://24.hu/kulfold/2020/12/02/szajer-jozsef-die-presse/

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2816311600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2020.12.02. 17:37:38

tulajdonképpen ezt a témát a kordon építéssel le is zártam.
csak röhögni tudok azon mennyire lelepleződtek életvitelükkel, moráljukkal.

viszont valahol szégyen is ez a zsaroló harciasságuk után, amivel ők akarták megrendszabályozni az EU-t, szemforgató módon.

látjátok feleim szümtükkel 2020.12.02. 18:24:05

@guma:

Nekem meg anyám régi mondása jutott eszembe, amikor valakit jellemzett. Azt mondta egy illetőre, hogy szentéletű vasfazék, csak a füle kormos.

guma 2020.12.02. 18:47:21

@látjátok feleim szümtükkel:

:-)

"Annak idején, amikor kikerültem Rómába, minden nap olvasva a kedvenc olasz lapjaimat, sokáig nem értettem, miért írnak naponta arról, hogy a különböző főpapokat melyik melegbárban fedezték fel, s miért fotózták őket ilyen körülmények között. Nem értettem, hogy liberális lapok miért foglalkoznak ilyesmivel? Aztán rájöttem, hogy miért. Tudniillik nem az a baj, hogy egyik-másik főpap kiruccan a Vatikánból valamelyik melegbárba, hanem az, hogy ezzel zsarolhatóvá válik. És innentől kezdve, már nagyon nem vicces a történet. Ma már tudható, hogy a vatikáni bank mára ismertté vált sok-sok pénzmosásos akciójában, vagy gyilkossággal végződött történetében mennyire komoly szerepet töltöttek be a szexuális visszaéléseik miatt zsarolhatóvá vált egyházi személyek. "

hirklikk.hu/kozelet/gabor-gyorgy-szajer-es-felesege-is-zsarolhato-volt/373419/

látjátok feleim szümtükkel 2020.12.02. 20:39:40

@guma:

Azért megható, hogy a nertásak krémje ebben az „erkölcsi fertőben fetrengő”, „dekadens”, „züllött, a kereszténységét nap mint nap megtagadó, végét járó nyugati univerzum..."ba igyekezett belesímulni. Csak azt nem tudni, hogy ezt saját élvezetükre vagy vezéri utasításra tették.

guma 2020.12.03. 06:08:16

@látjátok feleim szümtükkel:

ja, ja! még semjén is megfeledkezett gyorsan a szakállas bácsiról...

látjátok feleim szümtükkel 2020.12.03. 06:41:23

@guma:

Persze, hogy meg hiszen a saját szakállas bácsijuk az más. Sajnálatukra a kivéve a gyevi bírót most nem jött be.

Neytiri1 2020.12.03. 11:04:58

Azt gondolom, hogy a választás közeledtével fogunk mi még csodálkozni, hogy ki mit prédikál és mit iszik. Teljes gőzerővel fognak egymásról keresni mindenfélét, vagy urambocsá' helyzetbe hozni, hogy kiderüljön és azt hirdetni, mindkét oldal.
Bár... nekem van egy kicsit olyan érzésem, hogy ha el is jutnak odáig, nagy varázslókat kell igénybe venniük, hogy a gazdaság, az egészségügy, az oktatás, stb. szebb és jobb irányba forduljon, a jelenlegi állást és kilátást látva.
Bár... lehet, hogy másfél év múlva annak is örülnénk, ha olyan lenne legalább, mint most?

guma 2020.12.03. 13:13:10

@Neytiri1:

rég láttalak! :-)
jól vagy?

viszont, sajnos hasonló gondolatok rohannak mag néha, mert az esztelen bélpoklos, mindent gátlástalanul bezabálók, felfalók miatt, lehet, hogy valóban a mai viszonyok lesz az aranykor...

Neytiri1 2020.12.03. 19:05:39

@guma: rég :)

Jól vagyok, várom a tavaszt és töltöm az időt, ami addig van.
Mondjuk a decembert szeretem, a karácsonyi hangulatát, a készülődést, a "fényét", a reményét és a beteljesülését.
Bár már nem vagyok gyerek egy ideje, mégis.
És aztán -bár már nem vagyok gyerek, és jó néhány Karácsonyon túl vagyok- mindig meglep az utána érkező "sötétség".
A januárt és februárt legszivesebben kitépném a naptárból és az időből, vagy lehetne mondjuk téli álomba merülni és csak márciusban ébredni. Olyan nagy a szakadék a két időszak között.

Döbbenettel látom, hogy mit művelnek és hogyan szórják a pénzt, válnak még erkölcstelennebbé, pofátlanabbá, mégis fennhéjázóvá továbbra is.
Mintha utolsókat rúgnának, és ezt tudva még jól kirúgnak a hámból, utoljára. Így mulat a magyar politikai "elit", ha arra "felhatalmazást" kapott -hiszik.
Igen, talán két év múlva visszasírjuk ezt az időt is.
Bár ne így lenne.

Remélem te is jól vagy, vigyázz magadra :)

guma 2020.12.04. 05:54:20

@Neytiri1:

(este eltérítettek!)

tudod, úgy döntöttem, hogy puszi és sok szeretet mindenkinek, de az idei karácsonyi talit, inkább tavaszváró összejövetelre szervezzük át.

szülinapomon már csinálta ilyent, hogy mindenkit meghívtam egy szálódába lazítani, pancsikázni, kajálni és nagyokat dumálni, rohanás nélkül...

meglepően jól fogadta mindenki, és azt is, hogy csak jelképes ajándék jöhet szóba - mint most...

Neytiri1 2020.12.04. 10:16:44

@guma: igen, a döntés jó, nem szabad kockáztatni :)

De az ölelés és az érintés sok család karácsonyfája alól fog hiányozni most. Lehet skype-olni, még együtt vacsorázni is egy laptop mellett, amin a "képek" ott lesznek, akár egész nap is, de az nem ugyanaz.

Lassan kimúlik (kimúlt?) a testi kapcsolat a napjainkból. A félelem, az óvás ezt "parancsolja", de az élő lénynek szüksége van a másikhoz bújásra, a mosolyának a látványára (amit megakadályoz a maszk), a keze érintésére, adni és kapni is kell ezt, feltölt, örömmel tölt el, megnyugvást ad.

Bár mondják nem olyan halálos ez, nem egy ebola, de a kiszámíthatatlansága miatt mégis szinte mindegy, elveszi tőlünk a legfontosabbat, a szeretteinkkel való szabad, gondtalan találkozást.

Talán csak ez a Karácsony lesz ilyen. De vajon valóban csak ez? Vagy jön majd más, ahogy a tudósok már egy ideje mondják?

Marad a remény, csak ez a Karácsony lesz ilyen, aztán tavasszal majd végre minden visszatér, Húsvétkor már locsolgathatják egymást az emberek és megpuszilhatják a nagyszülők az unokáikat. Megölelhetik a szülők a gyermekeiket, maszk nélkül láthatjuk újra egymás arcát...
Legyen így!

guma 2020.12.04. 14:51:57

@Neytiri1: :-)))

"Lassan kimúlik (kimúlt?) a testi kapcsolat a napjainkból. A félelem, az óvás ezt "parancsolja", de az élő lénynek szüksége van a másikhoz bújásra, a mosolyának a látványára (amit megakadályoz a maszk), a keze érintésére, adni és kapni is kell ezt, feltölt, örömmel tölt el, megnyugvást ad. "

összességében jól esett olvasni, de ez a pár sor kiemelkedő!

csak tudod én "rideg" tartásban éltem le az életem. és bár hiányzik az élő kapcsolat varázsa, de pl amikor 14 évesen koleszba kerültek gyermekeim, tudtam, hogy ettől a perctől már önálló életükben maguk határozzák meg mi és mennyi kell belőlem.
talán ezért irigyli velük kapcsolatomat még a szomszédság is, mert a háttérben az egymást figyelő, segítő, támogató élő "lelki" kapcsolat nagyon jól működik...

az a vicc, hogy barátaimmal is ezt az utamat jártam be és bár sosem voltunk sülve, főve együtt, de mindig számíthattunk egymásra - van akivel már 50 éve így működünk.
sajnos pont ezért nagyon tudok szeretni, értékelni embereket és tudom elengedni őket, ha erre van szükségük.
bár akkor meg majd meg döglök, annyira tudok izgulni, hogy mi van velük - míg nem jelentkeznek...

Neytiri1 2020.12.07. 17:45:13

@guma: én 18 évesen hagytam hátra az otthont és mentem jó messzire, szerettem, de már tudom, hogy éretlen voltam még erre lelkileg. Egy kicsi tojáshéj maradt a fenekemen és maradt addig, amíg Anyu meg nem halt. Akkor levált, mert le kellett válnia, de a helye ma is fáj...

Az én kis madaram is ki fog repülni, de így is kell. A lényeg, hogy jókor -magamtól tanulva nem mindegy ez- mert ha igen, azt látva sokkal könnyebb, és megnyugodva látni a szárnycsapásokat, még ha össze-vissza is verdesnek időnként.

A régi barátságok jók. Én legalábbis így tapasztalom. A barátokkal együtt fiatalnak lenni, majd együtt öregedni, olyan, mint egy házasság, ami fiatalon köttetett. Végig éltük az éveket együtt, így tényleg sem távolság, sem idő nem zavarja meg az együtt "öregedést", a hasonló örömöket, bánatokat, az emlékeket, és működik az egyszótmondokéstetudod :)

guma 2020.12.08. 05:52:13

@Neytiri1:

értelek!:-)

komoly meglepetéseket tudnak okozni később is a szárnycsapásaikkal.
és nagyon izgalmas, ha beavatnak...

tudod szerintem a lenagyobb az élettől, ha olyan párkapcsolatot ápolsz, ahol kézen fogva sétáltok végig az életen.

Neytiri1 2020.12.10. 10:54:24

@guma: "komoly meglepetéseket tudnak okozni később is"
Ettől tartok én is, ha másért nem, csak emlékeznem kell magamra :)

"ha olyan párkapcsolatot ápolsz, ahol kézen fogva sétáltok végig az életen."
Szerintem is, de erről már sajnos lemaradtam.
Majd talán a következő életemben - ha máshogy nem, hát vadgerlének fogok születni.

Neytiri1 2020.12.12. 23:05:42

@gazoló: tökéletes. Köszönöm kedves Gazoló :)

boborján20 2020.12.13. 12:48:51

@Neytiri1: nem kell ennyire gazolónak nyalni, me ő is csak kisbetűvel írja a gét!:)))

zenét bírod frau, tessék!:)))

www.youtube.com/watch?v=rpBV46Qb3kA&feature=youtu.be

gazoló 2020.12.13. 16:35:47

@boborján20:

ne legyél ennyire irigy "küszöbmajom barátom))

inkább tedd a dolgod))
youtu.be/qWgq1AtHrM4

gazoló 2020.12.13. 16:37:17

@Neytiri1:

abszolút kétcsókom))

boborján20 2020.12.13. 17:40:58

@gazoló: ponty azt beszéltük az asszonnyal, hogy kéne má egy jó kis halászlét csinálni. persze nem nekem, me ako az szar lesz:)))

viszont meg néztem ezt a beszédhibás szakácsot, és elment a kedvem tőle:)))

zenét szoktál cigány, nesze az egyik lekjobb!;)

www.youtube.com/watch?v=NJqQaVgouw8&list=RDEFeh8TGOVrQ&index=1

u.i.: remélem jól vagytok, és húsvétkor ütünk egy kemencét végre, kovidbúcsúztatóként:)))

gazoló 2020.12.13. 19:01:29

@boborján20: DDD

naná

még végén megszeretem dephechedet)

....
jelzem a raccsoló szakács a király,a legjobb))

boborján20 2020.12.13. 19:26:50

@gazoló: :)))

"még végén megszeretem dephechedet)"

ez egyik lekjobb a világon, még oricával is megszeretettem volna, ha..:(

evan. na nesze mékegy!:)))

www.youtube.com/watch?v=51huTGBAcsI&list=RD51huTGBAcsI&start_radio=1

Neytiri1 2020.12.13. 19:34:30

@boborján20: mennyire? Szerinted? Boborján? :)

Neytiri1 2020.12.13. 19:35:26

@gazoló: jó, legyen kettő :)
Előre is köszönöm :)))

Neytiri1 2020.12.13. 19:39:53

D.M.-hoz csatlakoznék egy picinykét, csak hangosan lehet hallgatni!

Never Let Me Down Again
www.youtube.com/watch?v=ooLdtP9me8U

hayabusa 2020 2020.12.13. 19:45:24

@Neytiri1: naon, naon!:))

ja és hamá depes, akkor itt van egy, amit mék lilitől kaptam:)))

www.youtube.com/watch?v=VapU0wnPeFE&list=RDVapU0wnPeFE&start_radio=1

gazoló 2020.12.13. 20:55:12

@Neytiri1:

ne törődj vele,be van már baxva,de jók a zenéi))
......
akkor marad a kettő))
"
Elvetemültem személyemben, ahogy sohasem.
Valaki mondja meg, mi a fenének ölelem
A facsemetéket lelkesen a tereken?
Én ki vagyok gyúrva, mint férfijellem,
De nincs oltásom ilyen ellen."

youtu.be/XhZ_XkmS1ew

boborján20 2020.12.13. 21:14:05

@gazoló: enézést, de egy hónapja méregtelenítek.

csak tea meg víz. én komolyan veszem a böjtöt:)))

gazoló 2020.12.13. 21:22:25

@boborján20:

kézi eb-t nézed?

kár,hogy Mariann19 nem jár erre))

se Rodeó)) megatöbbiek.

Neytiri1 2020.12.14. 09:47:26

@gazoló: mert facsemetéket ölelni lelkesen jó és kirobbnó :)

www.youtube.com/watch?v=UBcQOySNCKM

"Mondd, mi lenne?
Ha egyszer a dél is fekve lelne,
Beérném ennyivel.
Na de kelni kell, kanyarog a kifli
A vaj alatt, enni kell.
Tej a tűzhelyen, menni kell,
Lenni kell."

Neytiri1 2020.12.14. 11:03:18

@gazoló: még régen voltam egy "életmód" táborban -ami azért maradt meg bennem pozitívumként, mert megismertem ott egy ma is működő barátnőmet, illetve nem volt kötelező semmi, így én nem mentem semmire, amihez nem volt kedvem, a bogyók mellé én ittam kávét, és ettem hagymás zsíros kenyeret a büféből, viszont feküdtem a néppel a tisztáson pléden és néztem az eget, ahogy a felhők elfogytak, vagy másfelé repültek, amit azóta is imádok- ahol a fa ölelgetése is program volt, és amin szívesen vettem részt. Kellemes érzés volt, bár azt gondolom, hogy nem voltam kellőképpen fogékony földöntúli érzésekre, és még arra is, hogy előtte tüzetesen átnéztem a területet, hogy milyen és mekkora hangyák mászkálnak ugyanott, ahol én majd felsőtestem teljes terjedelmében és arcom odanyomva várom az érzést. Aztán érettebb fejjel kipróbáltam. Csendben és egyedül, nyitott szívvel. Kellemes volt :)

Neked is! :)

gazoló 2020.12.14. 12:49:04

@Neytiri1:

néha ráveszem magam egy egy termetesebb egyed előtt. bevallom nem érzem a bizsergést,de mégis különös és emlékezetes))

gazoló 2020.12.15. 18:19:54

@boborján20: D

rossz aki rosszra gondol!

néhány láttára még józsi is megnyalná a sót:-)

m.imgur.com/gallery/FqEIuxQ

boborján20 2020.12.15. 18:27:07

@gazoló: szerintem, meg jó aki jóra gondol, és nem az ereszre:))
süti beállítások módosítása