He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Belga ügyészség: az ereszcsatornán keresztül, vérző kézzel menekült Szájer, akinél drogot találtak

2020.12.01. 17:30 guma

(Véleményem szerint: a képmutató hazugság gyárosok, az erkölcsi csődben fetrengő elhallgatás művész törvény gyárosok, mindig lebuknak törvényen kívüli életmódjukkal. A Fidesz 11. 29-én köszönetet mondott a lemondott képviselőnek, kiemelve: „Szájernek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politika színterén.” )

November 27-én pénteken este fél tíz körül értesítették a rendőrséget a szomszédok, akik zajokra panaszkodtak, illetve a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések lehetséges megsértését gyanították egy lakásban a Rue des Pierres-en

– közölte a belga ügyészség a 24.hu megkeresésére. Azután fordultunk a hatósághoz, hogy kiderült, a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszel belvárosában, és a belga lapok szerint az orgián egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett.

A mandátumáról a hétvégén lemondó fideszes Szájer József később megerősítette, hogy jelen volt a „házibulin”, és azt írta, a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, a rendőrség az eljárást lefolytatta vele szemben, szóbeli figyelmeztetésben részesítette, majd hazavitte. Az ügyészség ennél részletesebb beszámolót küldött lapunknak. E szerint az ingatlanban a rendőrség körülbelül húsz embert talált, mindegyikük személyazonosságát ellenőrizték. A jelenlévők közül ketten (a közleményében a D. O. és P. B. monogrammal feltüntetett, 1977-ben és 1987-ben született személyek) diplomáciai mentességre hivatkoztak.

Egy járókelő ugyanakkor azt jelentette a rendőrségnek, hogy látott egy férfit, aki az ereszcsatornán keresztül menekült. Az ügyészség közleménye szerint a férfi keze véres volt, mint írták, lehetséges, hogy menekülés közben megsérült.

A férfi táskájában kábítószereket találtak, a rendőrség kérésére pedig nem tudott felmutatni semmilyen dokumentumot az azonosításához. A férfit a rendőrök lakhelyére kísérték, ahol már azonosítani tudta magát az útlevelével. Az ügyészség közleményében Sarah Durant ügyészhelyettes közölte: a férfi monogramja S. J., és 1961-ben született. Azaz minden bizonnyal az 59 éves Szájer Józsefről, a magyar alaptörvény egyik kidolgozójáról van szó.

Szájer a közleményében is írt a drogokról, kissé homályosan úgy fogalmazott: „Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.”

A rendőrségi jelentésben a kijárási korlátozások megszegésével vádolnak minden jelenlévőt, az ügyészségi közleményben S. J.-ként feltüntetett Szájert pedig a kábítószerre vonatkozó jogszabályok megsértésével is gyanúsítják. Az eljárás folyamatban van, az ügyészség jelezte, hogy büntetőeljárást csak azt követően indíthatnak, hogy a hatóságok felfüggesztik az érintettek mentelmi jogát.

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője vasárnap mondott le mandátumáról, akkor így indokolt: „Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.” Közleményében a pénteki esetre egyáltalán nem utalt.

Szájer József több mint harminc éve a Fidesz meghatározó politikusa, a párt alapító tagja, választmányi elnöke, 1990-től országgyűlési képviselője, 1994 és 2002 között frakcióvezetője, majd két éven át az Országgyűlés alelnöke. 2004, Magyarország uniós csatlakozása óta volt EP-képviselő, az előző ciklusban az Európai Néppárt frakciójának alelnöke.

https://24.hu/kulfold/2020/12/01/belga-ugyeszseg-az-ereszcsatornan-keresztul-verzo-kezzel-menekult-szajer-akinel-drogot-talaltak/

Belga lapok orgiaként jellemezték a bulit, ahol Szájer is jelen volt

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a járvány miatt érvényben lévő korlátozások miatt a rendőrség oszlatott fel – írta két belgiumi újság, a DHNET és a HLN. A legolvasottabb belga lap, HLN videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan. A HLN a cikkük megjelenése után azt írta, hogy a Fidesz EP-képviselőjéről van szó.

Délután fél négykor Szájer József, a Fidesz-KDNP napokban lemondott EP-képviselője közleményben ismerte el, hogy jelen volt az újságcikkekben említett “házibulin”. A közleményt ebben a cikkünkben ismertettük részletesen.

Később a brüsszeli ügyészség a Telex kérdésére megerősítette, hogy Szájer táskájából került elő a drog és azt is, hogy a fideszes képviselő az ereszcsatornán keresztül próbált meg elmenekülni a rendőrök elől. Mikor elkapták, nem voltak nála iratok, azért a rendőrök hazakísérték, ezután igazolta magát a diplomata útlevelével. A brüsszeli ügyészség közleményét ebben a cikkünkben ismertettük részletesen.

A belga lapok lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak gangbangbulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A felvételek alapján valószínűsíthető, hogy az orgia helyszíne a Le Detour nevű melegbár volt, ami egyébként 30 méterre van a brüsszeli városházától.

A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt.

A rendőrök drogot is találtak a helyszínen – írta az eseményt felderítő lap, a DH NET. A partin a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az egyik képviselő állítólag az ereszen keresztül megpróbált elmenekülni, azonban elfogta egy másik rendőri alakulat – írta a DH NET.

Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése szembemegy a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel. Belgiumban múlt hónapban rendeltek el szigorú kijárási korlátozást a koronavírus második hulláma miatt: ennek értelmében négy főnél több ember nem tartózkodhat egyszerre egy összejövetelen – emlékeztet a Politico.

Érdekesség, hogy a partinak helyet adó klub egy utcában van a helyi rendőrőrkapitánysággal, így a hatóságoknak nem volt igazán nehéz dolguk rajtaütni az eseményen.

A hírre a Ryanair légitársaság is reagált, utasaik figyelmébe ajánlva, hogy ha gyorsan kell távozniuk Brüsszelből, 15 euróért tudnak rá megoldást kínálni.

A pénteki buli után két nappal, múlt vasárnap mondott le Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. A politikus lelki okokra hivatkozott.

Az Európai Parlament sajtóosztálya azt írta kérdésünkre, hogy nincs megerősített információjuk az ügyben. Hozzátették: az EP-képviselők magatartására vonatkozó normák a munkahelyi viselkedésre és nem a politikusok magánéletére vonatkoznak. Ezzel kapcsolatos szankciókat pedig nem az EP, hanem az illetékes hatóságok hozhatnak, amennyiben megállapítják annak szükségességét.

https://telex.hu/kulfold/2020/12/01/brusszel-szex-kepviselo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9616310980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása