He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Lengyelországban antifasiszta csoportok támadják a kereszténységet.”- Dúró Dóra

2020.11.04. 17:45 guma

Hihetetlen! Egy nő gondolatai a magyar országgyűlésből a XXI században, aki még arra sem vette a fáradságot, hogy elmondja kik az "antifasiszták" és miért forgatják fel országukat, valamint a "hős" fociszurkolók mit védenek, illetve miért verik a nőket... Szégyen! :-(((

„A Mi Hazánk Mozgalom élénk figyelemmel és mély döbbenettel szemléli a lengyelországi eseményeket, ahol a szélsőbaloldali felforgatóknak, az »antifasiszta« csoportoknak már ahhoz is van merszük, hogy nyílt fizikai agresszió formájában támadják azt, ami Európát történelme folyamán igazán naggyá tette, a kereszténységet.

Mint látjuk, templomokat támadnak és rongálnak meg, szentmiséket zavarnak meg, imádkozókra rontanak rá, az ilyen eseteknek már sérültjei is voltak. Amennyire felháborodva látjuk, mit művelnek ezek a hazátlan elemek, olyannyira csodálattal adózunk azon bátor patrióták és fociszurkolók előtt, akik a többszörös túlerővel szemben, testi épségüket sem kímélve védelmezik Lengyelország és Európa keresztény örökségét.

Ők ma a lengyel nemzet és kontinensünk hősei, felrázó példájuk legyen útmutatás számunkra és üzenet mindazoknak, akik létünkre törnek, hogy nem hagyjuk magunkat. Sem Varsóban, sem Budapesten. A hagyományos és több évszázados, mély és elszakíthatatlan lengyel-magyar barátság szellemében szolidaritást vállalunk Lengyelországgal, és erőt kívánunk nekik ahhoz, hogy küzdelmüket győzelmesen fejezzék be.”

https://mandiner.hu/cikk/20201101_veled_vagyunk_varso

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9916273990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása