He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Vasárnap hajnalba és ma is medve csavargot Miskolcon...

2020.10.19. 15:30 guma

A két hajnali hír közt este végre jókat kuncogtam, nevettem. Rákattintottam a tv-n egy nagyon szórakoztató, mégis komoly dolgokat veséző:

Hadházi László - Megyünk A Levesbe

műsorára, ahol szintén felbukkan a maci is, de az aktuális rész arról szól, hogy: egyre több a hülye, több mint valaha. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen, hogy mind menjünk a levesbe. "Hadházi egész estés szellemi mélyrepülése a bulvár hírek, a valóság és a virtuális lét ormai közt. Gyógyítható-e az információ-függőség? Hogyan szokjunk le az álhírekről? Kinek szól a rádió? Miért tagadjuk, miért nézzük, miért nem? Hogyan változik a nyelv? Mi az a vízkóla? Befér-e az elefánt a kocsi mosóba? Kopasztják-e az articsókát? Hogyan kell kimosni egy cirkuszi sátrat? Mindenre nincs válasz csak még több titok. Kockázat és mellékhatás nélkül" - csak röhögve dagonyázol vele a szellemi nyomorban.

Hétfőn hajnalban is medvét láttak Miskolcon

A vasárnap hajnali észlelés után hétfőn kora reggel is láttak egy Miskolcra betévedt medvét a lyukóvölgyi térségben, csak még az önkormányzati rendészet munkatársai nem akadtak rá a három polgárőrszervezettel, hiába járőröztek vasárnap estig, majd hétfő hajnalban ismét. Az MTI-nek az önkormányzat sajtóosztálya elmondta, hogy a medvét hétfőn hajnalban, az Őzugró utca egy elhagyott telkén, majd később a Nagycsászár dűlő egyik telkén a tulajdonost zavarta meg gyümölcsszedés közben a medve. A rendészet mezőőrei továbbra is járják majd a lyukói területeket, és lovas polgárőrök is érkeznek Miskolcra.

A önkormányzat közleménye szerint egyértelmű, hogy a medve Lyukóvölgy területén kóborol, így kérik az ott élőket, hogy ha látják, ne próbálják megközelíteni. Azt kérik, hogy akik medvét észlelnek vagy medvenyomokat látnak, jelezzék azt a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szakembereinek a +36 30 861-3808-as ügyeleti telefonszámon.

https://telex.hu/belfold/2020/10/19/medve-miskolc-magyarorszag

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7316246026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása