He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Mészáros zsebébe 11,2+17,44 milliárd az erőműből, amire az államnak közpénzből MÉG 57,7 milliárdot kell költeni? Ez az üzlet kinek jó? Mennyibe kerül az áram?

2020.07.28. 08:30 guma

MSZP: Négyszer annyi közpénz ment el a Mátrai Erőmű megvásárlására, mint amiről eddig tudtunk

https://hvg.hu/kkv/20200728_MSZP_matrai_eromu_mvm

Az eddig ismertnél négyszer többe fájhatott a Mátrai Erőmű a magyar államnak

"Sejteni lehetett, hogy Mészáros Lőrinc jó üzletet csinált vele, de azt nem, hogy ennyire. Az MSZP által kikért adatok alapján a 17,44 milliárdos vételáron felül további 57,7 milliárdot kell az MVM-nek sürgősen költenie rá, és ebből közel 5 milliárd Mészáros magántőkealapjához megy."

https://444.hu/2020/07/28/az-eddig-ismertnel-negyszer-tobbe-fajhatott-a-matrai-eromu-a-magyar-allamnak

Kérdésem: Ki emlékszik a meg sem valósult kaszinós telekcserére, ahol 1,2 milliárd kár érte VOLNA az államot? A létre sem jött állami vagyonvesztés tervezéséért az ügyészség perelt és több év börtönt kaptak a gyanúsítottak... Most hol az ügyészség? Ezért a kockázat és környezetszennyező szerződés megvalósítás milliárdjaiért, ki mennyi évet kap???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8616080554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása