He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Konteósok figyelem: az arcmaszkban lévő fémcsík nem egy 5G antenna, amivel megölhetnek minket

2020.07.15. 07:00 guma

Miközben több országban fokozatosan lazítanak az óvintézkedéseken, Írországban és Skóciában nemrég tették kötelezővé az orvosi maszkok viselését az üzletekben, valamint a tömegközlekedésben.

A közösségi médiában nemrég elterjedt egy eléggé bizarr összeesküvés-elmélet, miszerint a maszkokban lévő vékony fémcsík valójában egy 5G antenna, amellyel az embereket szeretnék kiirtani.

A Facebookon megjelent, azóta törölt videóban egy férfi arról beszél, hogy egy gyilkos eszközt erőltetnek ránk annak érdekében, hogy manipulálják a lakosságot:

“Azt mondják, hogy hordjátok, ezáltal az orrotokba közvetlenül beszívhatjátok az anyagot, ez pedig egyből az agyatokba kerül és elpusztít titeket.”

Állításainak természetesen semmilyen létjogosultsága nincs, mivel az Egészségügyi Világszervezet múlt héten közzétett útmutatójában April Baller doktornő elmagyarázta, hogyan kell helyesen hordani a maszkot.

“Győződjünk meg róla, melyik a maszk teteje – ez általában az a rész, ahol a fémcsík található. Csípjük meg ezt a fémcsíkot, hogy tökéletesen illeszkedjen az orrunk formájához.”

magyarázta az orvos.

A Reuters az eset apropóján a védőfelszereléseket gyártó 3M szóvivőjét kereste fel, aki elmondta,

“A fémcsík a jobb illeszkedés érdekében lett tervezve, nem pedig egyéb, nevetséges célból.”

A konteó azután látott napvilágot, hogy egyesek álhíreket terjesztettek az 5G káros hatásairól. Az emberi butaság és modern kori primitivizmus nyomán Nagy-Britanniában több mint 90 antennát tettek tönkre ismeretlen elkövetők, mert elhitték a féligazságokon alapuló pletykákat.

https://liner.hu/konteosok-figyelem-az-arcmaszkban-levo-femcsik-nem-egy-5g-antenna-amivel-megolhetnek-minket/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7716006674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása