He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mit vehet el még a kormány a magyaroktól, az új stadionokért a luxus fizetésükért, számtalan "szolgálati" autóért és családjaik, "barátaik" vagyonosodásért, VIP ellátásért?

2020.07.14. 05:00 guma

Véleményem: Már a Balatonhoz sem jut le a pórnép, nem csak a tömegközlekedés az utazás lett drága az átlag magyar családnak, de káosz van a vonat, busz vonalak "szervezett" megszüntetése miatt. A megfizethetetlen strandokról, szállodákról és a megszüntetett, "felvásárolt" szabadstrandokról már ne is beszéljünk...
És akkor a vezér a nyomorgó vagy elszegényedett falvaktól is elvett, elirányított TAO helyett, bőséget, gazdagságot - Budapesti életszínvonalt ígér... Sajnálom, de valami óriási baj van abban a fejben, ha saját országát sem ismeri, vagy csak szemérmetlenül, felelőtlenül fantáziálásra használja a közmédiát? De arról nem beszél, mi lesz, ha az orosz és a kínai hitelt is fizetni kell valamikor ezzel a tudatosan lerombolt, elértéktelenített forinttal, miközben az állampolgárokat így is kizsebeli.
Ami a legszebb, hogy annyira gyáva a bagázs, hogy még a jegyzőkönyv vezetés is tilos a kormányüléseken, így talán csak a cselekedetekből derül ki, miért nem a hazáért dolgoznak a közpénz milliók zsebre vágásával, mert: CSAK A FIDESZ létezhet?

10 év Fidesz uralom eredményei

Az elmúlt 10 évben a Fidesz mindent megtehetett volna a magyar emberek boldogulásáért, de sajnos, csak a saját érdeküket nézték. A Fidesz és Orbán kisebb és olcsóbb államot ígért. Nem ezt látjuk.

Az miniszterek és államtitkárok száma több, mint négyszeresére nőtt és az államtitkári fizetésüket is drasztikusan, 750 ezer forintról 1 millió 750 ezer forintra emelték. A miniszterek, államtitkárok és államtitkári besorolású Fideszesek száma már a 300 főt is meghaladja. Ehhez persze rengeteg szolgálati kocsi is kell, így legutóbb is 82 milliárd forintot terveztek be erre.
Ezzel szemben 10 éven át egy huncut fillérrel nem emelték a családi pótlékot, a GYES-t, és több, mint egy évtizede változatlanul csak 28.500-Ft az öregségi nyugdíjminimum.
Soha olyan kevés lakás nem épült még hazánkban, mint a Fidesz kormány 10 éve alatt, ami éves átlagban nem éri el a 15 ezer darabot sem, ami a korábbi időszakok fele, harmada. (2003-2010. között 279 ezer lakás, 2011-2019. között 120 ezer lakás)
Viszont elhagyta hazánkat félmillió és a Kárpát-medencét mintegy egymillió magyar a jobb és biztonságosabb élet reményében.
Sajnos, a 10 éves Fidesz uralom legfőbb jellemzője lett a kormányzati luxus, az agyonfizetett politikai kinevezettek, a százmillárdba került hazug propaganda, a többszáz milliárdért épített, de üresen kongó stadionok, a használt és rozsdás Oroszországból beszerzett metrókocsik, a fel nem újított Lánchíd, a válságos állapotban lévő egészségügyi rendszer, az oktatásban tapasztalható krízis, és a katasztrofális minőségű utak.
Az MSZP az elmúlt időszakban is letette javaslatait a magyar emberek védelme érdekében. https://mszp.hu/hir/ujjaepitest
Az MSZP készen áll, hogy az ellenzéki pártokkal közösen leváltsuk Orbánt és bűnös rendszerét és létrehozzuk együtt az igazságos, mindenki számára élhető, biztonságosabb és zöldebb IV. Magyar Köztársaságot.

https://szolnok.ezalenyeg.hu/kozugy/szolnok-alpolgarmestere-vilagitott-ra-a-10-eves-fidesz-uralom-eredmenyei-8644?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=8644

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5116002416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása