He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Kaló Flórián: Randevú Éjfélkor

2019.09.01. 07:55 guma

Kovács Lajos idegesen sétál a parkban. Eltökélt szándéka, hogy megöli kikapós feleségét Olgát, akinek névtelen levélben adott randevút. Balázs Péter tanár is itt várja feleségét, Stefániát a közeli vendéglő üzletvezetőjét, hogy e késői órában hazakísérhesse. A két férfi beszédbe elegyedik,…

Szólj hozzá!

Nemzetközi sajtószemle, 2019. aug. 31.

2019.09.01. 06:05 guma

Economist A folyóirat igen-igen hosszú cikkben mutatja be, miként üresítette ki Orbán Viktor idehaza a demokráciát, ami egyáltalán nem jó a magyar szabadság szemszögéből, viszont mutatja, hogy mire lehet számítani a leendő autokratáktól másutt.

Szólj hozzá!

Kis esti pom pom

2019.08.31. 19:30 miről van itt nagybasz0

8 komment

Címkék: zene videó

Végleg befellegzett a forintnak(?!) - vélemény gyűjtemény

2019.08.31. 11:30 guma

Történelmi magasságba emelkedett csütörtök délután az euró/forint keresztárfolyam, a forint sosem volt még ilyen gyenge.Ráadásul a technikai és fundamentális kép is azt mutatja, hogy amennyibne meg is fordulna a folyamat, ennél sokkal erősebb forintra nem számíthatunk.

Szólj hozzá!

Az igazi férfi + Barátság vagy barátság extrákkal?

2019.08.31. 07:57 guma

Az igazi férfi nem beszél az érzéseiről. Aztán meghal Férfiasságunkat, nőiességünket nagyban befolyásolja a kultúra, amelyben élünk. Átalakuló nemi szerepeink fontos egészségügyi kockázatoktól szabadíthatnak meg.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása