He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Orbán Viktort és a Fidesz európai parlamenti képviselőit, nem hívják meg az Európai Néppárt (EPP) zágrábi kongresszusára

2019.10.25. 10:45 guma

Csapás a Fidesznek, rossz hír a miniszterelnöknek

Nem hívták meg a Fideszt az Európai Néppárt kongresszusára, ahol olyan elnököt választhatnak Donald Tusk személyében, akinek nem a szíve csücske a magyar kormánypárt.

Orbán Viktort és a Fidesz európai parlamenti képviselőit nem hívják meg az Európai Néppárt (EPP) november végi zágrábi kongresszusára - írja a Népszava. A Fidesz távol tartása automatikusan következik abból, hogy az EPP március 20-ikán felfüggesztette a magyar párt tagságát. A magyar kormánypárt európai parlamenti képviselői még megfigyelőként sem lesznek jelen a november 20-21-ei kongresszuson.

További rossz hír a Fidesznek, hogy várhatóan Donald Tusk lesz az EPP következő elnöke. A lengyel politikus a Néppárt tavalyi kongresszusán azt mondta a magyar kormánypártnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek üzenve:

ha ellenzed a jogállamot és a független igazságszolgáltatást, ha nem állsz ki a sajtószabadságért és a civil szervezetekért, ha türelmet tanúsítasz az idegengyűlölettel, a nacionalizmussal és az antiszemitizmussal szemben, ha konfliktust és megosztottságot szítasz nemzetközi szinten és az Európai Unióban, nem vagy kereszténydemokrata.

https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/epp-elnokvalasztas-tusk-fidesz-orban-viktor.693947.html

Döntött az EP az Erdogan elleni szankciókról - a Fidesz is fegyelmezetten szavazott

Elfogadta az Európai Parlament azt az állásfoglalást, amely szerint az északkelet-szíriai török beavatkozás a nemzetközi jog súlyos megszegését jelenti, amely az egész térség stabilitását és biztonságát aláássa. Az EP közleménye idézi az ENSZ adatait, amelyek szerint a hadművelet kezdete óta számos civil és katonai áldozat mellett legalább 300 ezren kényszerültek otthonuk elhagyására - írja a hvg.hu.

https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/dontott-az-ep-az-erdogan-elleni-szankciokrol---a-fidesz-is-fegyelmezetten-szavazott.693934.html.693934.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr115262048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása