He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

2020 nyarán ingyen körbeutazhatod a görög szigetvilágot

2019.10.09. 07:57 guma

Az UnforgettableGreece utazási ügynökség egy különösen gáláns ajánlattal állt elő. Keresik azt a tehetséges instafotóst, aki jövő nyáron addig kattintgatja a vakációra biztosított mobilt, amíg a legtöbbet ki tudja hozni a festői Görögországból. A jelentkezéshe nem kell más, csak egy nyilvános Instagram profil, hashtagek használtat, az UnforgettableGreece betaggelése és egy görögországi fotó, amivel a pályázó elindul a versenyben. A nyertes másodmagával 9 full extrás napot kap Athénban, Santorinin, Mykonoson és Krétán, a legszebb hotelekben, a legjobb programokkal. Végig kell majd dokumentálnia…de őszintén? Egy ilyen nyaralásért cserébe?

A görög szigetek változatossága és leírhatatlan szépsége nincs az, akit ne ihletne meg. A kék ezer árnyalatában játszó víz, a fehérre meszelt házak, a tavernák egyszerűen kedves hangulata, az egész környezet arra csábítja még a legkevésbé fotós alkatokat is, hogy fényképezőt rántsanak. Ezt látnia kell mindenkinek, aki otthon van, mert elmondani nehéz lenne. Míg régen a fotóalbummal az ölünkben ültünk a képek fölött, addig ma már néhány gombnyomás és a közösségi felületeken landolnak a fotók. És Görögországnak ugyan semmi szüksége a filterekre, az Unforgettable Greece most azokat hívja játékra, akik már elkészíthették életük képét – Görögországban.

A dolgunk annyi, hogy nyilvánosra állítjuk a profilt, feltöltjük a legszebb görög fotónk, betaggeljük az UnforgattableGreece-t, és használjuk az #UnforgettableInstagrammer hashtaget a fotó címénél.

Ezután pedig várjuk, hátha mi leszünk a szerencsések és kiértesítenek, hogy 2020 nyarán másodmagunkkal elindulhatunk a nagy görög kalandra.

Egy Samsung S10 telefon lesz a társunk, amivel annyi jó fotót kell produkálnunk a 9 nap alatt, amennyit csak tudunk.

Téma lesz bőven: privát vezetés az Akropoliszon, autentikus görög főzőiskola, Mykonos szélmalmai, Santorini kék-fehér házai, Kréta rózsaszínhomokos lagúnái.

A jelentkezési határidő november 15-e, eddig szedjük össze a legkedvesebb fotóinkat és taggeljük szorgalmasan. A profilt ne felejtsük nyilvánosra állítani! Indulhatunk?

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

https://roadster.hu/gorog-instagram-jatek/

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3515174208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2019.10.09. 14:52:25

.
Én de genere Mi. fogalmam sincs miért jutottál eszembe :-DDDD

mgdé 2019.10.09. 16:39:51

@guma:

"Athénban, Santorinin, Mykonoson és Krétán"

Már mindről készek a fényképeim. A hashtag-től meg pont úgy félek, mint Borkai a szembepóztól.

gazoló 2019.10.09. 18:57:59

@Én de genere Mi: D

ilyen menyétképűektől én is rettegnék szemtől szemben)

guma 2019.10.10. 05:45:48

@Én de genere Mi:

@gazoló:

@PeniValdes:

nem szoktam félni, de megijedni megtudok, nagyon "utána" :)

hogy Peninek mi az érdekes az számomra rejtély maradt...

épp úgy mint a hashtag vagy a fácsé...

taga20 2019.10.10. 20:33:20

@guma: segítek neked.

peninek az a móccere, hogy bemond valami oltári nagy baromságot, ami úgy néz ki, mintha valami nagy talány lenne.

ennyike. nincs itt semmi medzsik!:)))

mgdé 2019.10.10. 21:34:35

@PeniValdes:

ugye nem a "#dragakovetoim"-re gondoltál? :P
süti beállítások módosítása