He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mit látsz meg előbb? :-) Az az állat rejtett személyiségedről súghat neked

2019.07.07. 07:57 guma

Melyik állatot fedezed fel elsőként a képen? - Sok titkot felfed személyiségedről!

Tudtad, hogy személyiséged rejtett vonásait az állatokon keresztül is megismerheted? Ez a teszt nagy segítség lesz számodra, ha jobban meg akarod ismerni a valódi önmagad. Csak vess egy pillantást a képre, és jegyezd meg, melyik állat tűnt fel elsőként rajta!

Melyik állatot láttad meg elsőként a képen? Keresd ki a lenti kártyalapok közül, és tudd meg, milyen titkot árul el a valós személyiségedről! 

     

Pillangó

A pillangó érzékeny személyiségre utal, sebezhető lélekkel. Gond nélkül kilépsz a komfortzónádból, és rendkívül lazán fogod fel mindezt. Nyitott vagy az új tapasztalatokra, és az új ismeretekre, inkább a mának élsz, mintsem a jövőn aggodalmaskodnál. Szeretsz a középpontban lenni, legyen szó bármilyen társasági eseményről, és mindig hűen követed az aktuális divatot. Végtelenül romantikus ember vagy, aki gyakran álmodozik, és hagyja elkalandozni a gondolatait. Próbálsz nem a problémáidra összpontosítani, és csak a jóra koncentrálsz az életben. Pozitív személyiségeddel mindig pozitív nézőpontból közelíted meg a dolgokat. Ettől függetlenül rendkívül sebezhető vagy, de ezt nem félsz megmutatni a világnak.

************************

Sas

Ha először a sast vetted észre a képen, akkor rendkívül büszke és kissé arrogáns személyiség vagy. Bízol önmagadban és a képességeidben, és mindig bátran kiállsz a saját véleményed mellett. Nem tartasz a nehézségektől és az akadályoktól, mindenhez méltósággal állsz hozzá. A cselekvés és az önkifejezés szabadsága nagyon fontos számodra. Nem szereted, ha valaki megsérti az önállóságodat és arra kényszerít, hogy az ő szabályait kövesd. Figyelsz a részletekre, képes vagy észrevenni a legapróbb dolgokat is, melyek elsőre semmitmondónak tűnnek, de valójában nagyon sokat elárulhatnak egy adott helyzetben a másik emberről. Célorientált személyiség vagy, akit a céljai elérésében nem lehet megállítani.

**********************

Kutya

Ha a képen rögtön megláttad a kutyát, az azt jelenti, hogy egy végtelenül kedves és barátságos ember vagy, aki nem igazán szeret egyedül lenni. Fontosak számodra a szeretteid, és bármilyen helyzetben készen állsz támogatni őket. Tartod magad a meggyőződésedhez, az elveidhez, mindig őszinte vagy, és könnyen kommunikálsz. Nincs problémád a bizalommal, könnyen megérted az embereket, az érzéseiket és hangulatukat. A körülötted lévők tudják, hogy minden helyzetben számíthatnak rád, hiszen mindig ott leszel, hogy támogasd őket.

***********************

Nyúl

Csak a gyengéd és érzékeny emberek fedezik fel elsőként a nyulat a képen. Mindez viszont arról árulkodik, hogy rendkívül óvatos vagy a kommunikációban, mindig próbálod megérteni mások érzéseit, és odafigyelsz, nehogy megsértsd őket. Könnyű megbántani, mert mindent a szívedre veszel. Időnként nehezedre esik a választás, félsz kimondani a vágyaidat. Nem sietsz, ha problémamegoldásról van szó, gyakorlatilag inkább elbújsz előlük. Félsz a változástól, és nehezen lépsz ki a komfortzónádból. Jó természetű ember vagy, aki mindenkiben próbálja a legjobbat meglátni, és segítesz nekik abban is, hogy jobb emberré váljanak.

**********************

Kígyó

A kígyó azt jelenti, hogy bölcs és megfontolt személyiséggel rendelkezel. Képes vagy kompromisszumokat kötni, és olyan megoldásokat találni, melyek mindenkinek megfelelnek. Könnyen alkalmazkodsz a változásokhoz, és hamar hozzászoksz az új dogokhoz. A tapasztalataid segítenek a problémák megoldásában és a döntések meghozatalában. Kiszámíthatatlan és aktív ember vagy, ugyanakkor képes vagy békésnek és nyugodtnak mutatkozni. Meg van a képességed ahhoz, hogy minden apróságot észlelj magad körül, és nagyon jó az elemző képességed is. Megbízható támogatást és védelmet nyújtasz a szeretteidnek, kész vagy őket megvédeni bármilyen sorscsapástól.

**********************

Macska

A macska független és magabiztos személyiségre utal, aki nem fél megmutatni az erejét, és kihasználni az adottságait. Rugalmasan alkalmazkodsz a változatos körülményekhez, és képes vagy alkalmazkodni másokhoz is, de csak akkor, ha ez neked nem okoz kényelmetlenséget. Nem függsz mások véleményétől, a saját, pontosan meghatározott terveidet követed. Fontos megjegyezni azt is, hogy ha hasznod származik belőle, akár ravasszá is válhatsz. Nincs szükséged magad körül hangos emberekre, és arra sem, hogy valaki folyamatosan melletted legyen. Képes vagy ellenni egyedül, sőt, időnként nagyon erős vágyat érzel arra, hogy egyedül maradj a gondolataiddal és az érzéseiddel.

http://www.noiportal.hu/ezoteria/melyik-allatot-fedezed-fel-elsokent-a-kepen-sok-titkot-felfed-szemelyisegedrol/51482

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3714905848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2019.07.07. 08:45:35

Hah! Mindegyik állat én vagyok, és még azok is, melyek nincsenek is képek között. Micsoda öröm!

jaegtoer 2019.07.07. 08:47:24

vagy éppen teher, vagy átok, vagy jótétemény. Kérdés csak az, honnan nézzük.
süti beállítások módosítása