He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

3T Podcast #4 - Molnár Péter, a 7. Slam Poetry Országos Bajnokság győztese | Zoom.hu

2018.12.02. 05:47 guma

Kulturális podcast, a vendég Molnár Péter, az idei Slam Poetry Országos Bajnokság győztese. November 26. és 30. között ő képviseli Magyarországot a Slam Poetry Európa-bajnokságon, amit nem mellesleg Budapesten rendeznek. Molnár Péter egyébként a Fidesz alapítótagja, szólásszabadság-kutató, aktivista és a CEU a szívügye. Orbán Viktor pedig idézni szokta őt éjszakába nyúló megbeszéléseken. A volt parlamenti képviselővel arról beszélgettünk, hogy: ki konzervatív; milyen érzés volt a rengeteg fiatal induló önelemző szövege mellett politikailag motivált, közéleti slamet mondani a CEU-n rendezett országos bajnokságon; hogyan jutott el a Fidesz egyik alapítójaként a parlamenti patkón át a slam poetryig; mivel készül az Európa-bajnokságra; és miként látja a kormány, valamint a CEU között zajló ellentétet.

Készítette: Muchichka László és Pion István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr214409894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása