He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Classical Music for Reading - Mozart, Chopin, Debussy, Tchaikovsky...

2018.11.20. 05:58 guma

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8114311721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orica Középföldi 2018.11.20. 07:14:02

Jó kis meditációs zene:))

Közben azon gondolkodom, mennyit kellene fizessen nekem Vona, hogy végigüljem politikai workshopját. Kétlem, hogy van az a pénz.

*

Ez már egy gyenge lecsengése a "lélekharang"-vitának.

magyarnarancs.hu/publicisztika/gyorgy-peter-tgm-rol-es-ojd-rol-115169

*

Gábor György Nem félsz book – Ab Ovo könyvbemutató

Spiró György:
"Gábor György: Nem félsz book
Híve vagyok a könyvnek mint olyannak, mert a digitális emlékezet megbízhatatlan. A szervert lekapcsolhatják, az elérhetőséget gátolhatják, az új protokollba nem transzponálnak mindent, a Facebookot letilthatják, maga a Facebook is letilthatja a bejegyzőt, mint tudjuk és tapasztaljuk, és elektromosság sem lesz mindig, ahogy sokáig nem is volt.
A könyv azonban, ha elég sok archívumba eljut, megmaradhat.
Gábor György könyve abba a műfajba tartozik, amelybe Karl Kraus Fáklyája vagy Miroslav Krleža naplója: a múltban-jelenben egyaránt művelt, sok nyelven tudó, kiváló memóriával megáldott értelmiségi azonnali, öntudatos, gúnyos válasza a napi aktualitásokra. Kraus több évtizedes folyóirata nem olvasható magyarul, és Krleža naplója sem; az utóbbi még horvátul sem jelent meg a maga egészében, pedig a szerzője 1981-ben meghalt. Máig félnek tőle.
Az ilyen szellemi naplót nem egyben kell elolvasni, hanem ahogy születtek: két-három feljegyzésenként ízlelgetve.
A korszak az ilyen feljegyzésekből tárul fel a leghívebben."

Orica Középföldi 2018.11.20. 17:40:09

"A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét. A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz!".
(Teleki Pál búcsúlevele Horthy Miklóshoz)

Nem tudok mit hozzátenni. Ég a pofámról a bőr az őszes háború elől határainkig vonszolt kisgyerek, az éhínség elől eddig botorkáló törékeny nő, a családdal botladozó öregek és betegek előtt.

/Hont/
süti beállítások módosítása