He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A qrva életbe! Ha nem a pártcsalád tagja akkor közpréda mindenki? Szégyen! Orbánék utcájába bemeni sem lehet, másnak a kertje sem szent? Megtörténhet ez az országban?

2018.09.21. 11:30 guma

Na ezért kell "külső" ügyészség! Ha ilyen bűncselekményből nincs ügy, akkor menjen mindenki a fenébe. Már nyilvános gyakorlat a közpénzes bűn elkövetés? Milyen törvények vannak ott ahol pl 1 párt kb 150 pert nyert a hamis információk terjesztése miatt ezekkel a "szolgáltatókkal szemben? Ki fizeti azt meg és hogyan, hogy megéri nekik embereket tönkre tenni? Közpénz folyik a perekre? Felelősség, emberi méltóság nélkülözhető, ha nem a vezető párt tagja? Frissítve a "lakás sztorival"- Hadházytól!

Május óta az Alaptörvénybe ezt is beírták: "A véleménynyilvánítás szabadsága és a gyülekezési jog gyakorlása nem járhat mások magán- és családi életének, valamint otthonának sérelmével."

“Örüljetek, a családomat tényleg megrázza, amit tesznek velünk” – üzent Hadházy a kormánymédiának

Még el sem kezdte gyűjteni Magyarország Európai Ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítéséhez szükséges aláírásokat Hadházy Ákos, máris megjelent a család otthonának kertjében a kormánymédia egyik stábja. Erről videó is készült, amit Hadházy felesége készített.

“Idegesek, félnek, de ma túl messzire mentek, illetve túl közelre jöttek. A kormányt minden jel szerint nagyon zavarja a ma induló aláírásgyűjtés, ami az Európai Ügyészséghez csatlakozást fogja kikényszeríteni. Ez a jó hír. A rossz, hogy a feleségem ma megint zaklatottan hívott fel az előbb, hogy a tegnapi után ma megint kamerázzák őt, a gyermekemet és a házamat. Ma már egy teljes stáb jött és konkrétan bejöttek a kertünkbe, a csukott kaput kinyitva”, írja Facebook bejegyzésében Hadházy, aki szerint nem véletlen, hogy pont az aláírásgyűjtés beindításakor időzített a stáb.

Az ex-LMP-s és most független politikus azzal zárta bejegyzését, hogy a propagandamédia gazdái örülhetnek, mert családját tényleg megrázza, amit tesznek velük. A politikus ettől függetlenül folytatni fogja munkáját, amíg családja bírja.

 fotó: Halász Nóra

https://zoom.hu/hir/2018/09/20/oruljetek-a-csaladomat-tenyleg-megrazza-amit-tesznek-velunk-uzent-hadhazy-a-kormanymedianak/

A videót a feleségem készítette, a kertünkben garázdálkodó TV stábról.
Idegesek, félnek, de ma túl messzire menteK, illetve túl közelre jöttek. A kormányt minden jel szerint nagyon zavarja a ma induló aláírásgyűjtés, ami az Európai Ügyészséghez csatlakozást fogja kikényszeríteni. Ez a jó hír. A rossz, hogy a feleségem ma megint zaklatottan hívott fel az előbb hogy a tegnapi után ma megint kamerázzák őt, a gyermekemet és a házamat. Ma már egy teljes stáb jött és konkrétan bejöttek a kertünkbe, a csukott kaput kinyitva. Nyilván pont az aláírásgyűjtés beindítására időzítették a mai aljas rágalom hírt a dezinformációs diktatúra élmunkásai, a tv2/m1/echotv/hirtv gépezet tagjai. A Szekszárdi Polgármesteri Hivatal által ellenünk indított "birtokvédelmi eljárás" lesz az apropó, ami egyrészt vicc, másrészt nagyon is szomorú. Nem tudom azt írni, hogy nem rázza meg alapvetően a családomat ez az egész. Kisfiam valamelyik nap beírta a keresőbe a nevemet , utána megkérdezte, hogy miért jelenik meg rólam ennyi aljasság.
Azért ha valakit érdekelnek a tények: A propagandagépezet hónapokon keresztül járatott le bennünket azzal, hogy idős, szenvedélybeteg szomszédom haláláért én lennék a felelős, vagy hogy én őt “kifosztottam” volna, leginkább az örökösök hazugságaira hivatkozva. Ebben az ügyben a becsületsértési perek természetesen folynak. Az egészen rossz állapotú lakást furcsa módon pillanatok alatt megvásárolta egy kormányközeli tulajdonú kft az engem rágalmazó örököstől. Előtte azonban névtelen fenyegetést kaptam, miszerint majd valaki bűnözőket fog az elhunyt szomszédom házába telepíteni. Rövidesen meg is jelent három férfi, akik a két lakásos társasház udvarára a nyitva hagyott kertkapun jöttek be. Feleségem kérdésére elmondásuk szerint albérleti szerződést kötöttek az új tulajdonossal, de a szerződést nem voltak hajlandóak megmutatni és az új tulajdonos telefonszámát sem adták meg. Miután az rendkívül rossz állapotú lakást meglátták, azt mondták, ez nekik nem felel meg és távoztak. Ezután lecseréltük a zárat és az általunk ismert tulajdonos Kft budapesti villanegyedben található címére elküldtük ajánlva kulcsot, a kertkaput pedig zárni kezdtük. A Kft cégnyilvántartásban található telefonszámán nem értünk el senkit. A következő albérlő így először nem tudott a kapun bejönni. Ő sem volt hajlandó megmutatni a bérleti szerződést, ennek ellenére beengedtük a kapun, hogy körülnézzen, kulcsot azonban nem adtunk neki. Ezután kaptunk a Polgármesteri Hivataltól egy helyszíni szemlére felhívást, ez pont mára , ez véletlenül (???) az EU Ügyészséget célzó aláírásgyűjtés indulásának napján történt volna meg. Gondolom kormánymédia ezért fotózta a családomat és a házamat. Az eljárás azonban természetesen nem fog elindulni - kérésemre tegnap a hivatal elküldte számomra az albérleti szerződést, amin már egy MÁSIK TULAJDONOS, egy magánszemély szerepel tulajdonoskén és bérbeadóként. Ezután természetesen a hivatalban letettem egy kapukulcsot, így nem lesz semmilyen helyszíni szemle, a lejáratáshoz elég lesz ezzel a poszttal beérni. Nyilván így is megoldják.
Amit még el szeretnék mondani üzenni szeretnék a néphülyítő propagandamédia gazdáinak: örüljenek, a családomat tényleg megrázza, amit tesznek velünk. Örüljenek, mert elköltözünk, bár ez komoly áldozatot kíván attól, aki nem lopja hülyére magát, mint ők. Nincs pl uniós pénzből épített “vendégházam”, mint ahogyan az sok fideszes képviselőnek és talpnyalójának van. De ne örüljenek, mert nem külföldre, nem is más városba. És egyelőre ne örüljenek, mert ameddig a családom bírja, folytatni fogom. Amit pedig a tisztességes embereknek szeretnék üzenni: ők vannak többségben, az ilyen aljas történeteket olvasva semmiképpen ne érezzék, hogy félni kell. A kormány sokkal jobban fél - pl. az Európai Ügyészségtől.
Ja: A politikusok családját és magánéletét védő alkotmánymódosítás még biztosan csak a kormánypártra vonatkoznak.
https://www.youtube.com/watch?v=JUEATkMQYa0

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/1669744169803086?__xts__[0]=68.ARCs6aSl0FxN1RaOkrRjFNQPOpnm27BwrLNRKdvIRxe4KkUnJKHTjleQkIe2vDWVkyvyaFdwpzgsio4f_2o7PWYJ6RSDrncpfNDW-A3R9XI3pY9btXZh3F1rKU4fF0RYsbSwumZEq_vjCvqY2bd5QRwKqpo5yhDI5AmHeaZCyI184dhz7DG5qw&__tn__=K-R

 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1914253491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta.tth 2018.09.21. 12:07:35

A qva életbe! Maximálisan egyetértek. Rászálltak Hadházira, mert aláírás gyűjtésbe kezdett. Szerintem ma ő az egyik leghitelesebb politikai szereplő.

gazoló 2018.09.21. 17:08:24

www.facebook.com/filmcsillag/videos/10217866866482350/

A Blahán is piszkálta Őt a kis tv2-es seggdugasz!
Ott kellett volna orrba verni!

taga20 2018.09.21. 17:35:05

@gazoló: ebben az elbaszott országban, minden alja melóra van ember.

a belem kifordul a kibaszott gecimaffiától!

Helga Beauty Salon. 2018.09.21. 18:05:27

@taga20:
a belem kifordul a kibaszott gecimaffiától!

terhes vagy?

guma 2018.09.21. 18:15:28

@gazoló: :)

nem semmi ez a videó! rámutat a mocsokra ami mindent ellep és kiszolgáltatottá tesz mindenkit.

@Sarolta.tth:

kösz!

@taga20:

van az a pénz! :((((

@Helga Beauty Salon:

ooooooooooooo

micsoda észrevétel!

gazoló 2018.09.21. 19:34:07

@guma: @taga20:

raklap daedalonnal kell nyitni-zárni minden napot..miért?..meddig még?(

sajnos aktuálisak Tóth Árpád sorai:

"De most oly nehéz. Most egy sugarat
Se tudok hazudni, se lopni.
Vergődő és fénytelen harcokon
El kell kopni.

Az Antikrisztus napjai ezek,
Csillog a világ szörnyű arany-szennye.
Röhögő senkik, balkörmű gazok
Szállnak mennybe.

S én lent vergődöm, és nem tudja más,
Hogy csöndem éjén milyen jajok égnek.
De légy türelmes. Jön még ideje
Szebb zenéknek. "

taga20 2018.09.21. 19:48:18

@Helga Beauty Salon: mi van retek, nem tucc nélkülem élni?:)))

ja és tőled is kifordul a belem!

jaegtoer 2018.09.22. 08:13:28

Meg volt mondva a legautentikusabb szarzsákszájból kieresztve, hogy:
"-„Mi sohasem akarnánk elhallgattatni olyanokat, akik nem értenek egyet velünk."

Mit nem lehet ezen érteni?

jaegtoer 2018.09.22. 08:18:46

@gazoló:

semmi nem nehéz. minden megszokás kérdése.

jaegtoer 2018.09.22. 08:23:53

@Sarolta.tth:

Tévedni tetszik. Akik benyomakodtak a kertbe, hitelesebbek.
Hadházy és tevékenysége nem jellemző a közállapotokra, ellenben a köztévések magánlaksértése -igen.

jaegtoer 2018.09.22. 08:27:59

@taga20:

nem kell hánykolódni, mert oda lesz a zsaketted eleje.
és micsoda beszéd az, hogy gecimaffia!? átképezted magad bűnüldöző biológiatanárnak?

taga20 2018.09.22. 08:33:53

@jaegtoer: dehogy!

csak beneveztem egy bájerzsoca szép magyar beszéd versenyre:)

egyébként, jól vagy 100kutyu?:)))

jaegtoer 2018.09.22. 08:35:40

... mondjuk az első betérő betörő inkább verőlegény látszatát keltette a négy darab hős, bátor, macsó és férfias patkány közül.

jaegtoer 2018.09.22. 08:46:49

@taga20:

jaaa?! édes genyanyalvunk? az más.
a kutyák nincsenek jól. szoknak.

Helga Beauty Salon. 2018.09.22. 09:05:18

@jaegtoer: "nem kell hánykolódni, mert oda lesz a zsaketted eleje.
és micsoda beszéd az, hogy gecimaffia!?"

Taga a kartellező inszeminátorokra érti, akik felverték az árát a kedvenc italának!

gazoló 2018.09.22. 09:22:49

@jaegtoer:

huppa.hu/rezeda-hadhazy-kertje/

Mexokni vagy mexökni ez itt a nagy kérdés,leginkább megszopni lehet(

jaegtoer 2018.09.23. 07:46:19

@gazoló:

Van abban valami lehangoló, amikor egy ország a k-t p-re cseréli.

gazoló 2018.09.23. 11:13:08

@jaegtoer:

semmi ok a borúra amíg vannak még rencerkritikus plakátok.

hvg.hu/elet/20180921_Unfake__csak_azert_is_megnyilt_az_ARC

ezernevű (törölt) 2018.09.24. 18:50:58

@gazoló:

Olvass más sorokat is tőle, hátha könnyebb lesz az élet! :)

Tóth Árpád

Őszi kérdés

Jártál-e mostanában a csendes tarlón este,
Mikor csillaggal ékes a roppant, tiszta tér,
S nagy, lassú szekerek ballagnak haza, messze,
S róluk a szénaillat meghalni visszatér?

És fájt-e, amíg nézted a nyárfát révedezve,
Hogy reszket agg feje, az ezüstösfehér,
S hogy édes életednek újra egy éve veszve,
Mert viszi már Szeptember, a nagy szénásszekér?

S ültél-e elfáradva kemény, útmenti kőre,
Merőn bámulva vissza az elvakúlt időkbe,
És feldöbbenve: jaj! ha most ledőlnél halva!

S eszméltél-e fel árván az éji hidegen,
Mikor a késő szellő, mint kósza, idegen
Eb, lábadhoz simúlt s bús kezeidet nyalta?

gazoló 2018.09.24. 19:48:59

@ezernevű:

"„Mire leszáll a boldog este,

És csöndben megérkezem,

Elmaradt száz határtól

Lesz napfényes a szivem.

Víg villany gyúl a szobában,

Vagy szivemből csap ki a fény?

És alvó kicsi lányom

Felkacag álma ölén.”
....................

www.igenelet.hu/cikkek/toth-arpad-ismeretlen-arca-rajongo-ferj-es-gyengeden-szereto-apa
...............

Tóth Árpád Úton

Ó, reggel! robbanó élet!
A friss szél arcomba vág,
Vállal feszülnek a szélnek,
És sikonganak a fák,
Ráintenek vonatomra,
Zöld zászlajuk zúgva forog,
Mehet! - zengik vihorászva,
Mehetnek a víg utasok!

Most egy nagy kortyot a szélből!
Ó, vad szél, drága konyak!
Köszöntlek, tavaszi erdő,
Köszöntlek, tavaszi nap!
Most minden sikerül majd,
Nem is a vonat röpít,
Százezer angyalerővel
Visz a gyógyult gyermeki hit!

Hazugság minden bánat,
Sohse voltam bús, se beteg,
Tárt karral a boldogság vár,
Ahová most sietek.
Örömök karikagyürűje
A körülarany horizont,
És megvakul a napban
A hunyori szemü gond.

Édes fájással pattog
Körül az egész világ,
A szívek, az anyaméhek,
Sok rügyező ifjuság;
Egy eke új vasa lobban
A napban, toronyiránt,
Hurrá, paraszti ruhában
Az Úristen ott maga szánt.

Mire leszáll a boldog este,
És csöndben megérkezem,
Elmaradt száz határtól
Lesz napfényes a szivem.
Víg villany gyúl a szobában,
Vagy szivemből csap ki a fény?
És alvó kicsi lányom
Felkacag álma ölén.

1926
süti beállítások módosítása