He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Misztérium játéka: melyik szemet választod?

2017.12.12. 06:20 guma

A személyiségtesztek lényege, hogy ne gondolkodj hosszasan a választáson. Nézd meg mind a hét képet, és válaszd azt, amelyik azonnal és elsőre megtetszik. Mindegy, mi az oka, a lényeg, hogy tudatalattid ezen az úton üzen. Nos, vajon ezúttal milyen üzenet vár rád? Annyit máris elárulhatunk, nem a szokványos válaszokat kapod. Válaszd ki tehát a neked leginkább tetsző rajzot, majd olvasd el a kép alatti üzenetet.

Ha az első szemet választottad,

minden bizonnyal éhezel a spiritualitásra. Minden érdekel, ami ezotéria, legyen az számmisztika, asztrológia, jóslás, kártya, bármi. Érezni és megismerni szeretnéd az univerzum energiáját, üzeneteit. Hiszel benne, hogy létezik egy szemmel nem látható világ is, hiszel az angyalok és a szellemek létezésében. Ugyanakkor ahhoz, hogy a megismerés útjára léphess, érdemes elengedned a múltat. Megbocsátani mindenkinek, aki megbántott. Ez az első lépés a megismerés és az önismeret felé vezető úton. Lépj rá bátran.

Ha választásod a második rajzra esett

Öreg lélek lehetsz, aki számtalan inkarnációt élt meg. Számtalan tapasztalatot gyűjtöttél, mondhatni, spirituális enciklopédia vagy. Már éltél ezen a helyen, ahová most is megszülettél. Nincs könnyű életed jelenleg, viszont megvan hozzá a képességed, hogy szó szerint csodákat tégy. Használd bátran különleges kisugárzásodat, vonzerődet, és valósítsd meg a jelen életedben is azt, amire igazán vágysz.

Ha a harmadik szemhez vonzódsz a leginkább

Nagyon úgy tűnik, spirituális gyógyítói képesség lakozik benned. Az aurád csodásan fényes, és ezzel a belső ragyogással, a belőled áradó energiával erősen hatsz másokra. Már önmagában megnyerő és kedves személyiséged is gyógyító erejű. Oszd meg minél többször ezt az energiát és fényt a világban.

Ha a negyedik rajz tetszik a legjobban

Minden bizonnyal egy filozófus veszett el benned, ha erre a rajzra esett a választásod. Érzékeny típus vagy, aki könnyen és mélyen meghatódik. Érdekelnek az újdonságok, az ismeretlen, még felfedezésre váró dolgok. Egyenes jellem vagy, csak az igazságban hiszel, szerinted csak ez az út járható. Erős az önbizalmad, hiszel abban, hogy amit teszel, azzal a jót szolgálod. Haladj továbbra is ezen a spirituális úton.

Ha az ötödik szemhez vonzódsz a leginkább

Azt kell mondjuk, nem áll tőled távol a rejtély, ha erre a szemre esett a választásod. Olyan lehetsz, mint az enigma, csak nagyon kevesen tudnak téged megfejteni. Nem azt mondod és mutatod a külvilág felé, amit valójában érzel. Mégis mély nyomokat hagysz magad után. Légy óvatos, titokzatosságod, sejtelmességed visszaüthet, még rád süthetik, hogy hazug és szemfényvesztő vagy.

Ha a hatodik rajzot választottad

Rád is érvényes, hogy nagyon öreg és tapasztalt a lelked. Bölcsességed folytán rábízod magad a gondviselésre, hagyod hogy az életed a maga útján haladjon. Ami érkezik, annak örülsz, aminek mennie kell, azt hagyod távozni. A céljaid illetően ugyanakkor bizonytalan lehetsz, nem mindig tudod, mit is kéne valójában tenned. Pedig itt az idő, hogy a saját utadra lépj. Használd ehhez született intelligenciádat, a megérzéseidet. Menni fog.

Ha a hetedik rajz tetszik a legjobban

Úgy tűnik, az éjszakai baglyok csapatát erősíted. Az árnyékok és az éjszaka a legjobb barátaid. Vonzódsz mindenhez, ami szokatlan, ami más. Született illuzionista lehetsz, aki képes megmutatni másoknak azt a valóságot, amit látni akarnak. Légy következetes és ne ess túlzásokba. Képességeidre óriási szükség van a mai világban.

(via ewao) http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170906/melyik-szem-a-legvonzobb-valasztasod-sokat-elarul-rolad/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3012947349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása