He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Valóban ennyire "beteg" politikusaink vannak?! (A mindenhez értő "Elenánk" tv-t is kapott, stadiont jézuska hoz, karácsonyfán politikusok tolonganak.) Szent közvetítőként ünneplik magukat? Meghülyült ez az ország?

2017.12.08. 08:31 guma

Pofátlanul rombolják ünnepeinket?! Még a karácsony se szent szemükben? Mi a jó fenét keresnek ágyunkban, agyunkban és a fánkon? Adjanak az éhesnek ételt, meleget a didergőnek, ruhát, cipőt a rongyosnak - a szeretet ünnepébe ez fér bele, nem az arcképük és az álszent önmaguk ünneplése. Vagy rosszul gondolom?

Azt hitte, nincs olyan, amit még nem látott? Kulturális államtitkárt karácsonyfadíszként még biztosan nemAzt hitte, nincs olyan, amit még nem látott? Kulturális államtitkárt karácsonyfadíszként még biztosan nem

Fotó: Szabad Pécs olvasói fotó

Karácsonykor bármi lehetséges! Még az is, hogy politikus, sőt, mit politikus, államtitkár képmásával díszítsenek egy karácsonyfadíszt! Pécs most már biztos, hogy a csodák városa!

Pécsett, az Uránvárosban felállított Mindenki karácsonyfája tényleg mindent visz. Na, nem a nagyságával, vagy a szépségével, hanem néhány díszével. Azokon ugyanis Hoppál Péter kulturális államtitkár és pécsi országgyűlési képviselő látható (még egyszer: karácsonyfadíszeken díszeleg a k.u.l.t.u.r.á.l.i.s államtitkár), amint éppen avat, szalagot átvág, kórusfesztiválon van, mind-mindannyiszor boldog népek gyűrűjében. (Ezúton is köszönjük a fotókat olvasónknak!) 

 

Mi most már csak azt várjuk, vajon mit fog szólni, a frissen pécsi momentumos országgyűlési képviselővé lett volt fideszes honatya, Körömi Attila mindehhez. Róla ugyanis még az elmúlt hetekben is mindenkinek az jutott az eszébe, hogy meglehetősen zokon vette anno, hogy a pécsi főtéren vöröscsillag-szerű díszek libegtek a Mindenki karácsonyfáján.

És itt is van maga a fa is – Messziről nem sejthető, micsoda díszek (is) ékesítik

 

A fenyőfát egyébként óvodások segítségével díszitették fel. Szerdán, Miklós-napon került ki a jelenlegi legmagasabb pécsi lakóépület, az uránvárosi 17 emeletes előtti térre, mint az a Pécsma beszámolójában olvasható. Nem tudjuk, egyelőre, hogy a fenti díszeket ki és mikor tette fel a fára, habár ezen az alábbi fotón látható, hogy Decsi István pécsi alpolgármester a fent mutatottakhoz nagyon is hasonló jellegű díszt helyez el. A fotót a Pécsma cikkéből vágtuk ki. A Pécsmán azt írták, hogy 

„Szerdán díszítették fel Uránvárosban, a 17 emeletes előtti téren a városrész karácsonyfáját, de az ünnepség igazából már előbb elkezdődött. Kumli József szemelyi polgármester támogatásával, Hoppál Péter országgyűlési képviselő javaslatára ugyanis nyolc uránvárosi óvoda és három idősek otthona kapott egy-egy fenyőfát, amelyet jelképesen Decsi István alpolgármester adott át és díszített fel múlt héten pénteken a Radnóti Miklós utcai óvodásokkal. Az óvodás gyermekek a tápiószőlősi Pintér család felajánlásából almalevet is kaptak."

És, hát az is látszik az alábbi, szintén a Pécsmáról származó képen, hogy az óvodások egészen másfajta díszekkel érkeztek, több fideszes pécsi politikus pedig az államtitkároshoz hasonló stílusuval kedveskedik a gyerekeknek. Itt például Tihanyvári Dóra nyújt át egyet egy kisgyermeknek.

 http://szabadpecs.hu/metal/item/1367-azt-hitte-nincs-olyan-amit-meg-nem-latott-kulturalis-allamtitkart-karacsonyfadiszkent-meg-biztosan-nem

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1713455619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása