He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

9 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

2017.09.03. 08:02 guma

Sokan tudjuk azt, hogy van mit keresgélni, mire találunk egy olyan férfit, aki hosszú távú párkapcsolatot szeretne, aki melletted áll jóban és rosszban, aki családot szeretne veled alapítani, és mindenek felett örök szerelmet esküszik neked. Amikor pedig megtalálod az ilyen férfit, kicsit olyan érzés ez, mintha egy hatalmas összeget nyertél volna a lottón.

De honnan tudhatod azt, hogy a melletted álló férfi képes lesz arra, hogy egész életében téged szeressen? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a jeleket, melyekből ez kiderül. Ha a kilenc jelből akár csak hét is igaz a párodra, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy olyan férfi áll melletted, aki veled marad a végsőkig.

1. Gondoskodik arról, hogy boldog legyél

A nagy Ő elsődleges célja az, hogy neked jó legyen, még ha kis dolgokról is van szó, mint például, hogy meghallgasson egy nehéz munkanap után, vagy, hogy megmasszírozza a hátadat, vagy, hogy összedobjon neked egy könnyű vacsorát a kedvenc ételeiddel, stb. Nagyon jól érti magát ahhoz, hogy teljesítse a kívánságaidat, bármennyire lehetetlenek vagy jelentéktelenek lennének is azok.

2. Veled szeretné tölteni a szabadidejét

A nagy Ő felhív, SMS-t küld neked vagy elmegy érted a munkába autóval, útközben pedig beszélgettek arról, hogy milyen volt a napotok. Egy olyan férfi, aki szereti a párját, nem hagyja, hogy elteljen egy nap sem anélkül, hogy párjával töltsön egy kis időt, még ha keveset is.

3. Nem a szexet tartja a legfontosabbnak a párkapcsolatban

Persze, hogy a nagy Ő is szeret szeretkezni veled és szeret új dolgokat kipróbálni, azonban nem gondolja azt, hogy a szex tart össze egy párkapcsolatot egy életre. Sokkal többet jelent neki az, ha megosztod vele az érzéseidet, mint az, hogy megoszd vele a szenvedélyed.

4. Amikor jelentős döntéseket hoz, kikéri a véleményed

A nagy Ő nem fogad el egy új munkahelyet anélkül, hogy ne kérné ki előbb a te véleményedet is. Vagy ha házat kerestek, a nagy Ő figyelembe fogja venni azt is, hogy neked mi lenne a legkényelmesebb a munkába járási távolság szempontjából. A nagy Ő tudja azt, hogy egy párkapcsolatban a döntéseket együtt kell meghozni, legyen szó akár egy függöny vagy a nyaralási helyszín kiválasztásáról.

5. Olyan dolgokat mond neked, amiket másnak még nem mondott el

A nagy Ő ki tudja nyitni a szívét neked és olyan dolgokat is képes elmondani neked, amiket másnak soha nem mondott még el. Olyan, mintha a legjobb barátod lenne. Nem csak a szerelmének tekint, hanem a legjobb barátjának is.

6. Nem flörtöl más nőkkel

A nagy Ő mindig csak rajtad tartja a tekintetét, soha nem néz más nőkre vagy nem flörtöl másokkal. Erre idővel rájössz majd, és amikor biztos leszel abban, hogy nem flörtöl más nőkkel, akkor megkönnyebbülsz, hiszen nem kell állandóan felügyelned és ellenőrizned őt. Megbízhatsz benne teljesen.

7. Nem óvakodik attól, hogy a közös jövőtökről beszéljen

Ha az eljegyzésről lenne szó, vagy az összeköltözésről, vagy egy közös lakás vásárlásáról, biztos lehetsz abban, hogy a nagy Ő nem fog rögtön menekülő útvonalat keresni, ahol elmenekülhet a beszélgetés elől. Lehet, hogy nem fog veled egyet érteni teljesen, azonban nyitott lesz a beszélgetésre és nem fog elzárkózni a témától.

8. Szépen beszél rólad

A nagy Ő családja, a legjobb barátja, a közeli rokonok és ismerősök nagyon sok mindent tudnak már rólad, és az összes információ csak pozitív.

9. Kivirulsz a jelenlétében

A nagy Ő úgy viselkedik veled, mint egy királynővel. Persze, közhelyesnek hangzik, főleg egy párkapcsolat elején. Azonban a legszebb rész az, amikor a teljes arca mosolyog, amikor a jelenlétedben van. Te pedig különlegesnek érzed magad, mert tudod, hogy az Ő választottja vagy.

http://habostorta.hu/9-jel-hogy-megtalaltad-nagy-o-t/#

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr912778838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszti.... (törölt) 2017.09.03. 11:53:03

De mi lesz, ha közben találkozunk a még nagyobb Ő-vel? :D

gazoló 2017.09.03. 12:50:39

@eszti....:

megtaláltad a cicádat vagy kutyádat))

taga20 2017.09.03. 16:14:59

mind a kilenc pont rám rímel!

sőt, szerintem még legalább kilenc plusz jó tulajdonságom van. de nem kérkedek, me nem engedi mek a neveltetésem!:)))

ennyi!

www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE&index=12&list=RDS2hAliLtlng

eszti.... (törölt) 2017.09.03. 18:43:57

@guma:

Én már aligha.

Én egy cinikus, gyanakvó vén tyúk vagyok.

Eszembe jutott néhány dolog a pontokról.
1.-2. Levakarhatatlan
3. Potenciaproblémái vannak esetleg más tűzbe is tartja a vasát
4. Önálótlan
5. Szófosó
6. Ha nem látom. Amennyiben ezt hangsúlyozza magáról, akkor hülyének néz
7. Szédít
8. Szófosó, vagy csak szimplán egy álomképbe szerelmes
9. Én is egy álomképbe vagyok szerelmes

guma 2017.09.03. 20:02:47

@eszti....:

1-2 ezoterikus

3 bújós típus

4 hódolat a társnak

5 barát

6 monogám

7 reális

8 "hívŐ"

9 "mayfellédí" effektus

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

gazoló 2017.09.05. 08:50:47

Ti még hisztek a mesékben?))

ekkora faxságotot))

gazoló 2017.09.05. 08:51:47

@taga20: ááááááááááá))

eszti.... (törölt) 2017.09.06. 16:29:34

@gazoló:

A mesében, a világbékében, Coelho és Oravecz Nóra életvezetési tanácsaiban, a milliószoros nap csodatévő erejében... soroljam még? )))
süti beállítások módosítása