He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Moldova György: "annak az országnak, ahol a legjobb biznisz az idősotthon-működtetés, annak az országnak vége van, Magyarországon pedig ez történt"

2017.08.25. 09:06 guma

Moldova György: meglepett az ózdi jobbikos polgármester

A nyugdíjasokról szóló könyvvel akartam segíteni leváltani a Fideszt – mondta Moldova György az Egyenes Beszédben Rónai Egon kérdésére válaszolva. A Kossuth-díjas író hozzátette: azt hitte, hogy a pártok ebben partnerek lesznek, de nem mozdultak meg.

Moldova szerint a pártok most is csak a nyugdíjasok más pártokról alkotott véleményével foglalkoznak. Ózdi látogatásával kapcsolatban az író elmondta:

Janiczák Dávid jobbikos polgármester meglepte, mert normálisan lehetett vele beszélgetni.

Moldova György frissen megjelent kötetével kapcsolatban elmondta: többen mondták már neki, hogy szomorú a könyv, de ír majd bele pár szőke nős viccet.

Az író arról is beszélt, hogy annak az országnak, ahol a legjobb biznisz az idősotthon-működtetés, annak az országnak vége van, Magyarországon pedig ez történt. Ha az isten életben tartott, akkor dolgom is van, az utolsó leheletig csinálom – tette hozzá Moldova György.

atv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6612776220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása