He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A kétfarkúak új plakátja + Polt Péter az ügyészségről + CEU-ról Bokros

2017.03.31. 08:00 guma

Csattanós választ adtak a kétfarkúak a kormány plakátkampányára

A kétfarkúak passzivistái most sem fogták vissza magukat. Elkezdődött a Nemzeti maszturbáció.

http://hvg.hu/itthon/20170329_csattanos_valaszt_adtak_a_ketfarkuak_a_kormany_plakatkampanyara

Polt Péter: Világszínvonalú szakmai munkát végeznek a hazai ügyészek

http://24.hu/belfold/2017/03/30/polt-peter-vilagszinvonalu-szakmai-munkat-vegeznek-a-hazai-ugyeszek/#!kalooga-25682/~%22polt%20p%C3%A9ter%22%20~%C3%BCgy%C3%A9szs%C3%A9g%5E0.75

Bokros Lajos páros lábbal szállt bele Orbánékba

A CEU-n is oktató volt pénzügyminiszter kemény hangvételű közleményt adott ki az egyetem védelmében. „Rettegtek mindentől, ami beszívja a friss levegőt a Ti avítt, poros, idejétmúlt gondolkodásotok és embertelen viselkedésetek világába.”

Szerda este robbant a bomba, hogy a kormány egy törvénymódosítással gyakorlatilag ellehetetlenítené a CEU-t. Az ügyben azóta mindenki megszólalt, az egyetem közleményt adott ki , a rektor interjút adott, de még a Donald Trump vezette amerikai adminisztráció is kiállt az egyetem mellett.
Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke sem bírta sokáig:
false

 

Fotó: MTI

„Tévedtek, ha azt hiszitek hogy a világhírű Közép-Európai Egyetem ócska bokaficam a magyarországi felsőoktatás siralomvölgyében. Tudnotok kell, mert az egész világ tudja, hogy a CEU ragyogó csillag, amelynek több, mint 100 országból vannak diákjai és tanárai. A CEU hazánk legjobb egyeteme. 
Tudom, hogy a magatok emelkedett békaperspektívájában rettegtek mindentől, ami ablak a világra, ami beszívja a friss levegőt a Ti avítt, poros, idejétmúlt gondolkodásotok és embertelen viselkedésetek világába. Tudom, hogy azért akarjátok bezárni a magyarországi felsőoktatás gyöngyét, hogy ne látszódjék, hogyan vertétek szét a hazai tanszabadságot és hogyan igyekeztek korrupt kormányotoknak hűen engedelmeskedő alattvalókat nevelni.  Lábbal tiporjátok nemzetünk érdekét és a szabadságot. Nem fogjuk hagyni. 
Velünk van a világ haladó közvéleménye, még az általatok ünnepelt amerikai kormány is. Ha azt hiszitek, hogy Trump elnök megsimogatja majd buta buksitokat, hát szólok: nagy csalódás lesz. Amerika a szabadság, a jogállam és a nyílt társadalom tündöklő bástyája.  Természetesen minket fog támogatni - ahogy a követség közleményéből máris tudható.
Tudjuk, szeretitek a kultúrharcot. Állunk elébe. Ti a nacionalista populizmus, a sötétség és barbárság, az orosz medve nyálcsorgató csatlósai vagytok. Lábbal tiportjátok a magyar társadalom méltóságát, öncélú kivagyiságból folyamatosan meggyalázzátok nemzetünket.
Mi a nyitott társadalom hívei vagyunk, Ti pedig a zárt társadalomé. Ti illiberális nem demokraták vagytok, mi a szabadságelvű demokrácia elszánt hívei. Ti a gonosz hatalmát képviselitek és meggyalázzátok a keresztény vallást. Mi ünnepeljük az etnikai sokszínűséget és az egyenrangú kultúrák gyümölcsöző egymásra hatását. Ti egynemű etnikumot akartok és egysíkú kultúrát. Mi támogatjuk a nemzeti kisebbségeket, Ti már elárultátok a határon túli magyarokat is.
Mi fogunk győzni.
Bokros Lajos”
http://magyarnarancs.hu/belpol/bokros-lajos-paros-labbal-szallt-bele-orbanekba-103242

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5112389701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása