He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ki fizeti meg, hogy két nyugdíjasnőt 3 autó 5 rendőr akadályoz meg véleménynyilvánításában a "sasfészeknél"?

2017.03.07. 06:30 guma

Fideszes villámlátogatás Gyurcsányéknál

Répássy Róbert és Szijjártó Péter fideszes képviselők tegnap a miniszterelnök budai otthona elé vonultak, hogy arra hívják föl a figyelmet: a kormány két leggazdagabb tagjának, Gyurcsány Ferencnek és Kóka Jánosnak vagyonnyilatkozatuk alapján nem kell majd luxusadót fizetniük.

Gyurcsány tulajdonában ugyanis mindössze egy 50 négyzetméteres pápai panellakás van. Az ellenzéki politikusok felhívták a figyelmet arra is, hogy a házat a földhivatal adatai szerint háromlakásos társasházzá minősítették, így ez után sem kell majd luxusadót fizetni, hiszen a lakások egyedi értéke nem haladja meg a százmillió forintot. A képviselők szerint Kóka János esetében hasonló a helyzet, ugyanis a gazdasági tárca vezetőjének ugyan több ingatlan is a tulajdonában van, azonban ezek egyedi értéke sem haladja meg a százmillió forintot.

Amikor a fideszes politikusok itt tartottak, kilépett a házból a miniszterelnök felesége, Dobrev Klára a kislányával, s megismételte azt a már régóta közismert tényt, hogy férje vagyonnyilatkozatában azért nem szerepel a II. kerületi ingatlan, mert az az övé, s természetesen be fogják fizetni a luxusadót. Hozzátette: önmagában az, hogy valaki társasházzá alakítja át az ingatlanát, nem jelent mentséget, hiszen az adófizetés kötelezettsége mindenkit terhel.

Amíg Dobrev Klára beszélt, a két fideszes képviselő észrevétlenül elhagyta a helyszínt.

(2005.07.01. 14:19)

http://www.kisalfold.hu/velemeny/fideszes_villamlatogatas_gyurcsanyeknal/1136291/

Vagy, amiért érdemes még emlékezni:

 

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Balatonőszödön Gyurcsány Ferenc háza előtt

"Egyik fidelitasos társa, aki ma szintén parlamenti képviselő, ezt úgy fogalmazta meg, hogy "Peti szinte bármilyen megalázó feladatot elvállalt és csillagos ötösre megoldott". Több olyan sajtótájékoztatót tartott, ami több fidelitasos szerint "sokáig nevetség tárgya volt". Példaként említették azt, amikor 2005-ben a Kempinski szálló előtt egy műanyag széken ülve virslit és barna kenyeret evett, miközben a hotelben Gyurcsány Ferenc a magyar üzleti elit tagjaival találkozott. Szintén többen megemlítették a Balatonban állva, feltűrt nadrágban tartott sajtótájékoztatót.

Szijjártó ezekről az eseményekről azt mondta: "23 évesen kerültem be a parlamentbe, nem várhattam, hogy rögtön valami elképesztően komoly üggyel bíznak meg". Emlékei szerint a balatoni sajtótájékoztató nem az ő ötlete volt, az viszont szerinte neki jutott eszébe, hogy a vízben állva beszéljen, mert így lehetett jól látni a témát, Gyurcsány Ferenc házát.

Soha nem hallották ötletelni

Már az első parlamenti ciklusában sem húzódott meg a parlament hátsó soraiban: mindjárt négy - az adóhivatali adatkezelést, a brókerbotrányt, az M5-ös autópálya állami kivásárlását, valamint az Apró-Gyurcsány érdekkör gazdagodását vizsgáló - parlamenti vizsgálóbizottságnak is tagja lett, sőt, őt választották a Gyurcsány meggazdagodását vizsgáló bizottság elnökévé. Deutsch Tamás, aki a 2006-os választások előtt a Fidesz kommunikációs igazgatója, később Orbán kabinetfőnöke volt, azt mondta az [origo]-nak, hogy a Gyurcsány-bizottságban végzett munkája miatt figyelt fel Szijjártóra a pártvezetés."

http://www.origo.hu/itthon/20120520-szijjarto-peter-portreja.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6112318931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása