He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mennyien éheznek hazánkban? Vagy csak szórakozásból álltak hajnal óta tömegesen egy tál melegételért sorba?

2016.12.31. 05:46 guma

A kormány szerint az ország erősödik, hiszen több mint 300000 ezer gyereket etet az állam szülök helyett - mert szerintük 28500 és 40000 ezerből meg lehet élni, csak a gyermekre az élelemre és rezsire sem jut belőle egy családnak! Változik majd valami 2017-ben?

Képtalálat a következőre: „ételosztás a blahán”

Nagyon jól szervezett az ételosztás a Blahán, 1600 adagot főztek

 Székelykáposztát, csokit és gyümölcsöt osztanak a Krishnások a Blahán. Bár már hajnalban hosszú sor alakult ki, az ételosztás kezdete óta a jó szervezés nyomán alig kell várakozniuk a rászorultaknak.

Már a nagyon hajnali órákban megkezdődött a sorban állás az Ételt az életért Alapitvany által szervezett ételosztáshoz, de a délelőtt 11-kor kezdődő osztás során hamar meleg ételhez jutott mindenki. Két csatornán adták a székelyképosztát a rászorulóknak, akik tartós csomagot is kaptak, a gyerekek pedig kekszet, nápolyit, csokit.

A sor kora délutánra szinte megszűnt, mindössze a Rákóczi útról behajtó lekanyaradóig ért.

Osztanak almát, banánt, cukrot, lisztet, kefirt, margarint, étolajat, lisztet, gerslit, gyöngybabot. Ezek mellettv an mág halava (indiai darapuding) indiai édesseg és persze forro tea.

©

Összesen 1600 főre főztek meleg ételt Szenteste napjára a Krishnások, és 1500 tartós csomagot állítottak össze. Az ételosztás mellett felállítottak adományvonalat is: a 13600-33-as kódú adományvonalon 250 forinttal lehet támogatni a rászorulókat telefonhívással vagy sms küldésével,  - ez egy tál étel.

erre mert  ilyen gondolatokkal reagálni egy államilag fizetett "elemző"

Politológus: "Liberális beetetés" az ételosztás

Sokan nyolc órán át álltak sorba karácsonykor a Blaha Lujza téri ételosztáson, ám Kiszelly Zoltán politológus szerint erről beszélni liberális beetetés.

Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni. A könnyzacskókat kell támadni! A recept persze egyáltalán nem új. A nemzetközi és hazai liberális média az újkori népvándorlásnál is szerencsétlen gyermekek és asszonyok képeivel illusztrálta riportjait

- írja a politológus a mozgástér blogon, aki egyébként idén 6,9 millió forintot számlázhat ki a Miniszterelnöki Kabinetirodának.

http://propeller.hu/itthon/3258156-politologus-liberalis-beetetes-etelosztas

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7112083787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása