He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ezek fejőstehének nézik az adófizetőket? - hír, vélemény gyűjtemény

2016.09.09. 05:52 guma

Véleményem: Elképesztő ez sok egymást és az állampolgárokat figyelő testőrség is,éles lőfegyverekkel, milliós fizetésekkel, repi autókkal. Valóban ez az élet értelme, hogy ennyi gazdasági életet fejre állító, lerabló  csak állami pénzt csapoló hordát luxus körülmények közt tartsunk akik ráadásul játszóterüknek tekintik hazánkat.  Ez a magyar csoda? Valóban  az adófizetőkkel fizettetik ki a milliárdokat tejelő letelepedési kötvényt, aminek már most ia ketyeg a kamatfizetése. Valóban nekünk kell a  27%-os ÁFÁ-val is tömni a zsebüket, hogy sosem látott módon terelje privát rendelőbe, laborba a betegeket.Valóban ilyen és ennyi , iskola, egyetem jár a 'zembereknek? Valóban összeszerelő gyári meló vagy közmunka jut a fiataloknak mert a saját gyerekeinknek, rokonaiknak külföldi iskola és kastélyok a járandóság? Ez hol polgári értékrend? Mitől keresztényi?

Rekord: sosem volt még ennyi állami vezetőnk

Egészen rendkívüli módon harcol a kormány a bürokrácia ellen: mostanra ugyanis minden korábbi rekordot megdöntött az állami vezetők száma. Csaknem kétszer annyian vannak, mint hat éve.

Különleges rekordot ért el az állami bürokrácia csökkentésén fáradozó Orbán-kabinet. Az állami vezetők száma a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság felállításával eléri a 270-et. Ami azt jelenti, hogy hat év alatt megduplázódott a vízfej - számolt a Blikk.

Megdöntötte a rekordot az állami vezetők száma: jelenleg 270-en vannak, majd kétszer annyian, mint 2010-ben. A legtöbb államtitkár a bürokrácia leépítésén dolgozó Miniszterelnökségnél van.

Szavakban harcol a bürokráciával a kormány, de már az év eleje óta van tíz új állami vezető, a legtöbben a Miniszterelnökségen.

2010-ben 15 miniszter, 20 államtitkár és 47 helyettes államtitkár alkotta a vezetést. A számok most a következők: 12 miniszter, 56 államtitkár, 100 helyettes államtitkár, valamint 16 kormánybiztos és 91 miniszteri biztos fizetésére költ az állam, összesen évi 2,5 milliárd forintot.

http://nol.hu/belfold/rekord-sosem-volt-meg-ennyi-allami-vezetonk-1630907

Keresztényüldözés ellen hoz létre államtitkárságot a kormány

Önálló kormányzati szervezeti egység, azaz helyettes államtitkárság jön létre a keresztényüldözés ellen az Emberi Erőforrások Minisztériumában – írja a Magyar Idők.

A kormányzati egység vezetője az Olaszországból hazatérő Török Tamás diplomata lesz. 

Orbán Viktor kormányfő és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere augusztus végén közel-keleti keresztény vezetőkkel találkozott Vatikánban. Ezt követően hozták meg a döntést az államtitkárság felállításáról.

A kormány úgy döntött,

3 millió eurós (930 millió forint) keretet különít el arra,

hogy a világban élő, támadásokat elszenvedő keresztény közösségeket segítse – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

http://propeller.hu/itthon/3239687-keresztenyuldozes-ellen-hoz-letre-allamtitkarsagot-kormany

Pár olvasni való még, hogy mi történik napjainkban:

Tóta W.: Akik ellopják a jövőt

Magyar startupok pénzét lenyúlni hazafias tett. Hiszen az nem is magyarul van, hogy startup.

http://hvg.hu/gazdasag/20160908_Akik_ellopjak_a_jovot_tombor_andras_heim_peter

Szervezetten tépkedik a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait

A budapesti Blaha Lujza térről és a Bartók Béla útról nagyon gyorsan eltűntek a Kétfarkú Kutya Párt plakátjai. A plakátokon érvénytelen szavazásra buzdítják az embereket, és a kormány kampányát gúnyolják, így.

A plakátokat közadakozásból készítették, a párt felhívására az emberek közel 30 millió forintot dobtak össze.

Kovács Gergely, a párt elnöke azt mondta, hogy eddig ketten jelentkeztek azzal, hogy beszéltek a plakátokat tépkedő emberekkel, akik azt mondták nekik, hogy

közmunkásként, az önkormányzat megbízásából tépkednek.

Kovács azt mondta, hogy ezt egyelőre nem tudják bizonyítani, de nagyon várják olyanok jelentkezését, akik hasonlót tapasztaltak, és készek tanúskodni is. Bizonyítékokat (fényképek, videófelvételeket) is szeretnének gyűjteni.

A párt igyekezett felvenni a kapcsolatot az érintett budapesti önkormányzatokkal is, de eddig választ nem kaptak tőlük. Az eddigi tépkedések miatt ismeretlen tettes ellen már feljelentést tettek. Erről szól az alábbi felhívásuk is:

Magyar Kétfarkú Kutya Part
2 hours ago

Hali, kéne segítség, hogy valahogy leállítsuk az önkormányzatokat, mert leszedetik a plakátainkat. Plakátot leszedni, főleg közpénzből leszedetni, kampányidőszakban eléggé tilos. A Blaháról 2 nap alatt ennek ellenére leszedték, 6kerben, 11ben ugyanez. Kéne nekünk videófelvétel erről a dologról, szóval van valakinek Blahára néző ablaka, ahol elhelyezhetnénk egy kamerát? ketfarkukutya@gmail.com-ra írjatok légyszi.
Illetve ha láttok ilyen esetet, akkor légyszi fotózzátok vagy inkább videózzátok le és küldjétek el nekünk.

Nem kizárt, hogy az önkormányzatok a választási törvény alábbi kitétele miatt vették a bátorságot, hogy közmunkásokkal tépessenek:

"Országos népszavazási kampányidőszakban politikai reklámot a kezdeményezés szervezői, továbbá a kezdeményezés szervezésében részt nem vevő, de országgyűlési képviselőcsoporttal rendelkező pártok tehetnek közzé."

Vagyis elvben csak parlamenti pártoknak van joga Magyarországon kampányolni. Ugyanakkor a kormány is kampányolt e választáson kampányidőszakon kívül, csak azt ők társadalmi célú hirdetésnek nevezték. Nem kizárt, hogy a Kétfarkú Kutya Párt kampánya is társadalmi célú hirdetés.

http://444.hu/2016/09/08/szervezetten-tepkedik-a-ketfarku-kutya-part-plakatjait

Nincs állami élelmiszer-tartalék, ha beüt a krach

GettyImages-182010692

„Az FM érintettsége ezen a vonalon 2016. január 1-től teljes mértékben megszűnt” – válaszolta a Földművelésügyi Minisztérium sajtóirodája, mikor pár hete – miközben Németország elkezdte lakosait felhalmozásra biztatni – kérdéseket küldtünk arról, hogy áll a helyzet Magyarországon az állami élelmiszertartalék-készletekkel.

A földművelésügyi tárca a Belügyminisztériumhoz irányított tovább, ahonnan megtudtuk: „az állami élelmiszer-tartalékok különféle veszélyhelyzetek esetére történő letárolása, biztosítása, nem tartozik a Belügyminisztérium hatáskörébe, felelősségi körébe” sem.

Most éppen egy olyan köztes állapotban vagyunk, amikor a tartalékolás régi rendszere már megszűnt, az új – ha lesz - viszont még nem épült ki.

Szinte minden országnak van

Az élelmiszerek állami készletezése régen hosszú időn át a Tartalékgazdálkodási Nonprofit Kft. (TIG) dolga volt, de a céget 2015 végére felszámolták. A honlapja már nem frissül, de még üzemel, így még mindig olvasható rajta a Küldetés menüpontban, hogy „az állami tartalékolás szinte a világ valamennyi országában megtalálható”, és „megszervezését gazdaságpolitikai, természeti és műszaki kockázatok indokolták”.

Az utolsó időkben – ahogy írták – a magyar állam elsősorban gazdaságbiztonsági okokból tartalékoltatott, de az egyik cél az volt, hogy ha – bármilyen okból is – piaci zavar támad vagy „minősített időszak” jön el, gondoskodni lehessen a lakosság alapvető ellátásáról. A cégnek 24 telephelye volt. Létezik egy makacs városi legenda, miszerint a budapesti metró alatt rengeteg konzervet rejtegetnek, de ezt évekkel ezelőtt cáfolta a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság illetékese.

Hogy pontosan miből is álltak régen a tartalékaink, hány tonna búzánk, mennyi konzervünk volt, az biztonsági okokból sosem volt publikus. A készletek mibenléte minősített adatnak, vagyis titoknak számított. Csak az ismerhette meg a részleteket, aki átesett nemzetbiztonsági ellenőrzésen, és fel tudott mutatni személyi biztonsági tanúsítványt, felhasználói engedélyt, titoktartási nyilatkozatot.

Hová lett a készlet?

A gazdaságbiztonsági tartalék megszűnése után az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ raktárbázisára került átmenetileg a készlet egy része: az úgynevezett katasztrófavédelmi hányad, vagyis például a homokzsákok, a homokzsáktöltő gépek, a szivattyúk, tudtuk meg a Belügyminisztérium sajtóosztályától. Addig lesznek itt, amíg vagyonkezelésbe nem veszik ezeket. Hogy a készlet többi részével, az élelmiszer-tartalékkal mi lett, eladták, megsemmisítették vagy továbbra is őrzik valahol, arra rákérdeztünk a Miniszterelnökségnél, de egyelőre nem érkezett válasz.

Nem indokolt

A TIG sorsát egy tavaly októberi kormányhatározat pecsételte meg, amely szerint "a Kormány a földművelésügyi miniszter javaslatára megtárgyalta a gazdaságbiztonsági készletezés kérdéskörét és megállapította, hogy a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek esetében Magyarországon nem indokolt gazdaságbiztonsági készletek fenntartása”. A TIG felszámolása tavaly ősszel le is zajlott, a tevékenységet záró beszámolója 2015. október 31-i dátummal készült el.

Az Agrárszektor.hu tavaly novemberi cikke szerint piaci szakértő forrásaik a cég megszüntetését a brókerbotránnyal hozták összefüggésbe, amelyben a TIG több százmillió forintot bukott. A lapnak ugyanakkor a Földművelésügyi Minisztérium azzal magyarázta a változást, hogy az egyre nyitottabbá váló világpiaci körülmények között már nem várható olyan helyzet, amelyben teljesen megszűnik egy adott termék vagy áru kínálata, és az alapvető mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekből az országon belül vagy a környező országokban még nagyon súlyos piaci helyzetben is elegendő készletek állnak rendelkezésre.

A témát az egyik ellenzéki képviselő, a DK-s Vadai Ágnes is feszegette év végén a parlamentben.

Tényleg ilyen gazdagok vagyunk, hogy baj esetén vásárolunk, tartalékolás helyett?

– kérdezte a minisztert, Fazekas Sándort.

Nyugalom: mindent mérlegeltek

„A készletezés megszüntetésével kapcsolatos döntésénél a kormány a rendkívüli helyzetben szükséges intézkedések költségei mellett a készletek fenntartásával kapcsolatos költségeket és kockázatokat is mérlegelte” – igyekezett mindenkit megnyugtatni Fazekas karácsony előtt. Ugyanakkor Fazekas parlamenti válaszában az is benne volt, hogy külön tanulmány nem készült arról, hogy ha beütne egy átmeneti vagy tartós piaci zavar, akkor milyen gyorsan és mekkora költséggel tudna beavatkozni az állam azért, hogy a lakosságnak legyen elég a szükséges fogyasztási cikkekből.

Németországban is voltak arról viták, megéri-e fenntartani a drága titkos élelmiszerraktárakat. Ahogy megírtuk, a németeknél most is több ezer tonna lencsét, borsót, gabonát, sűrített tejet tárolnak, de az ottani számvevőszék négy évvel ezelőtti jelentésében már azt állt, hogy a raktárak bérlésére, őrzésére, karbantartására fordított 20 millió euró (nagyjából 6 milliárd forint) túl sok egy ilyen „erősen túlhaladott” szisztéma fenntartására.

A magyar gazdaságbiztonsági tartalékokról szóló rendeletet január 1-jével helyezték hatályon kívül, vagyis hivatalosan ez volt a megszűnés ideje.

Szeptember végére rendelték az új koncepciót

Van esély van arra, hogy mégsem maradunk sokáig állami élelmiszer-tartalék nélkül: újabb változás van készülőben. Idén májusban született egy kormányhatározat „a védelmi felkészítés egyes kérdéseiről”. Ennek része egy 2016-os feladatterv, amelyben szerepel, hogy szeptember 30-i határidővel tegyenek le a kormány asztalára egy előterjesztést a védelmi célú tartalékolás új koncepciójáról. A munkában benne lesznek az illetékes miniszterek és a megyei, fővárosi védelmi bizottságok, de a feladat fő felelőse a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Megkerestük Lázár János tárcáját, hogyan állnak a feladat végrehajtásával, esetleg elkészült-e már a koncepció, mit lehet tudni róla. Amikor választ kapunk, beszámolunk róla.

http://index.hu/belfold/2016/09/07/tenyleg_nem_tartalekol_mar_nekunk_elelmiszert_az_allam/

 

Üldözött keresztények egyedi döntés alapján kaphatnak majd az egymilliárdból

Varga Mihály gazdasági miniszter elmondta a Hír TV-nek, hogyan gazdálkodik majd a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság a rendelkezésére bocsájtott egymilliárd forinttal.

A hangsúly az egyedi elbírálásokon lesz. A kormány egyenként vizsgálja meg, hogy mely személy, család vagy közösség számíthat az új helyettes államtitkárság segítségére.

Alapvetően a kormány és a szaktárca döntésén múlik, hogy mely közösségeket milyen módon kívánjuk támogatni. Ez lehet megtámadott, üldözött családoknak a támogatása, lehet egy családtagot, családfőt elvesztett család támogatása vagy egy egyház községnek a támogatása is. Nyilván a szaktárca fog dönteni, és a kormány, ha egyetért vele, akkor jóváhagyja” - mondta Varga. (Hír TV)

Beszervezték volna az újságírót: vizsgálódik a nemzetbiztonsági bizottság

Magánéletének részleteivel próbáltak titkos együttműködésre rávenni egy magyar újságírót az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársai – írja a 444. A Magyar Nemzet cikke szerint az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága is vizsgálni fogja az ügyet.

2016. szeptember 7. 13:45

Magánéletének részleteivel próbáltak titkos együttműködésre rávenni egy magyar újságírót az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársai – írja a 444. A Magyar Nemzet cikke szerint az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága is vizsgálni fogja az ügyet.

Tavaly decemberben egy magyar újságíró beszervezésére tett kísérletet az Alkotmányvédelmi Hivatal – írja a 444. A cikk szerint az újságíró, akire „G.”–ként hivatkoznak a cikkben, munkába tartott, mikor a hivatal emberei megszólították, majd megkérték, hogy menjen el velük egy helyre, ahol a biztonságát érintő kérdésekről beszélhetnek. Itt aztán az AH emberei „G. magánéletének részleteiről szóló információkat adtak elő, de azt mondták, ezeket nem az AH gyűjtötte, hanem valaki más, »ártó szándékkal«”. A 444 szerint szolgálat emberei azt mondták G.-nek: akkor tudnak „segíteni”, ha aláír egy rendszeres titkos együttműködésről szóló papírt.

A történet hitelességét több, a neve elhallgatását kérő főszereplőt ismerő újságíró, így Somogyi Zoltán, illetve a Mandiner főmunkatársa, Stumpf András is megerősítette Facebookon. Ettől függetlenül konkrét bizonyíték nincs az üggyel kapcsolatban. A Magyar Nemzet arról ír, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a jövő héten foglalkozni fog az üggyel: Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke arról beszélt a lapnak, hogy „az AH főigazgatójának nagyon részletes válaszokat kell adnia, mi is történt pontosan”. Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja azt mondta: „jogállamban élünk, vannak korlátok, amiket be kell tartani”.

A Belügyminisztérium a 444 kérdésére csak annyit írt, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal ügyei minősített adatnak számítanak.

http://media.mandiner.hu/cikk/20160907_beszerveztek_volna_az_ujsagirot_vizsgalodik_a_nemzetbiztonsagi_bizottsag

Abszurd viccbe illő szervezeteket talált az LMP a mutyigyanús ügyben

15-50 millió forint közötti uniós támogatást és adókedvezményt vett fel több olyan szociális szövetkezet, amelynél erősen gyanítható, hogy semmi köze a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásához – mondta Hadházy Ákos. Ilyen például az Energiahatékony Új és Használt Nyílászárókért Szociális Szövetkezet, vagy a szépségszalont működtető Törődés Nimfái, de gyanús a pálinkafőzéssel foglalkozó Gáti Papa Szociális Szövetkezet is.

Szociális szövetkezetek létrehozásával és támogatásával kapcsolatban tesz feljelentéseket az LMP – jelentette be a párt társelnöke, Hadházy Ákos szokásos heti sajtótájékoztatóján, ahol a mutyigyanús ügyekről

Hadházy szerint több tucat szociális szövetkezet kaphatott egyenként 15 és 50 millió forint közötti uniós támogatást és adókedvezményt olyan tevékenységekre, amelyekről "ordít, hogy semmi közük a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásához".

Több szövetkezetnek már a nevéből is látszik, hogy nem az önfenntartó foglalkoztatás volt a céljuk, ilyen például az

Energiahatékony Új és Használt Nyílászárókért Szociális Szövetkezet. 

A politikus egyértelműnek látta a költségvetési csalást például a Békés megyei Kétsoprony egyik tanyájára bejegyzett szervezetek esetében. Ott ugyanarra a feladatra – gyógyászati célú lovagoltatásra – két szövetkezet is felvett 50 millió forintot – közölte. 

A társelnök vitatta a miskolci Alkalmazott Kutatás Fejlesztés Szociális Szövetkezet létjogosultságát is, amely "a kutatás-fejlesztés terén hátrányos helyzetben lévő emberek számára" teremt munkalehetőséget, miként a szekszárdi Info-Partner Szociális Szövetkezetét is, amely

a hátrányos helyzetű informatikusoknak ad munkát.

A Gáti Papa Szociális Szövetkezet pálinkát főz, a Törődés Nimfái pedig szépségszalont üzemeltet – sorolta.

http://hvg.hu/gazdasag/20160908_hadhazy_mutyiinfo_szocialis_szovetkezetek#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default


Ez nem kormányzás, ez a maffia

hop-on_big.jpg


Nagyon kicsi ez az ország. Egy-egy szakmában majdnem mindenki ismer mindenkit; ugyanazok a nevek forognak mindenütt. Pontosan lehet tudni, ki kinek az embere, ki kinek nyal és ki kit tapos.

Éppen ezért sosem maradnak a stiklik titokban.

Hiába irtja ki teljes erőből a Fidesz a független médiát – mindig lesz valaki, aki valahol megírja, leleplezi a rablásukat, az ostobaságukat. Kormányzásnak azt nehezen lehet nevezni,

Hiába irtja ki teljes erőből a Fidesz a független médiát – mindig lesz valaki, aki valahol megírja, leleplezi a rablásukat, az ostobaságukat. Kormányzásnak azt nehezen lehet nevezni,

  • hogy minden, a kormánytól független intézmény élére hűséges elvtársat nevezünk ki;
  • hogy minden, kicsit is független kezdeményezésre írunk gyorsan egy törvényt, nehogy már; hogy minden, jól jövedelmező üzletet azonnal államosítunk, vagy
  • közvetve a haverunknak nyújtjuk át, ezüst tálcán.

Ez nem kormányzás, ez a maffia.

  • A dohányboltokkal,
  • a földekkel,
  • a nemzeti parkokkal,
  • az iskolákkal,
  • az egészségüggyel

már megcsinálták.

Megcsinálják az egyetemekkel is, gondoljunk csak a kancellárokra, akik élet-halál urai és Orbán Viktor személyesen nevezi ki őket. Gondoljunk csak arra, milyen tisztogatások folynak folyamatosan mindenhol, a Világgazdaságtól az Origóig.

Ott vannak

  • a takarékpénztárak,
  • a különadók, vagy éppen
  • a kishantosi biogazdaság.
  • A magánnyugdíj pénztárak.
  • Vagy gondoljunk Fekete Györgyre, akinek kutatóállomást építenek éppen, hogy sok-sok milliárdból kutathassák a kultúrát.

Vicc az egész.

Pontosabban: vicc lehetne. Csak az ilyenek esetek mutatják meg éppen azt, hogy Magyarország már rég nem demokrácia, jogállam, hogy szabad piac, na, az végképp nincsen már.

Egyetlen dolog számít: hogy te kit ismersz a Fideszben és annak elég bő nyállal és mély nyelvcsapásokkal tudod-e kinyalni a valagát.

A rendszer mostanra leért a portások és a büfések szintjéig – Balatonkenesén, a Part Üdülőt is megvette Matolcsy mind a hat alapítványa. Matolcsy felesége meg a polgármester. Az üdülőben lévő apró büfé tulajdonosa személyes jó barátja Matolcsynénak. Ő maga dicsekszik el vele az arra járóknak. Ezért kapta meg a jó kis helyet a parton.

Megalkuvók, gerinctelenek, nyaloncok nyomulnak előre mindenhol, csápolnak a VIP-sátorban a Rihanna-koncerten Orbán vejével, vagy hirtelen nem emlékeznek arra, amikor Orbán kislánya hivatalos / nem hivatalos látogatást tesz Bahreinben.

Gyönyörű történetek ezek. Csak emlékeztetnénk mindenkit az Orbán-Tarlós beszélgetésre: csináljátok meg és írunk rá egy törvényt.

Ennek az egyik legújabb fejleménye, hogy a hop on-hop off-buszokra is szemete vetett valamelyik Fidesz-közeli okostojás. Rájött, hogy

pénz van benne.

Így történt, hogy szépen kinyírják ezt az üzletet, dacára a Versenyhivatalnak, vagy a törvényeknek – senkit sem érdekel, hiszen, ahogy hallottuk: majd hozunk rá egy törvényt.

A dolog, persze, mondhatjuk, bennünket nem érint. Kit érdekel az a pár milliócska. Már hogy a fenébe ne érintene.

Legyél te egy sikeres tudós, aki feltalál valamit; egy sikeres üzletember, akinek van egy jó ötlete; egy vállalkozó, aki belenyúl valamibe és elkezd jönni belőle a pénz – biztos lehetsz benne, hogy a sikered hírére nemcsak másolni kezdenek majd. De feltűnik az a fideszes csóka, aki a múlt héten még kedvesen biztosított, hogy majd ő hoz még egy-két megrendelést odafentről is

De azóta sajnos szerzett valami végzést, határozatot, hogy neked

  • be kell zárnod,
  • át kell adnod az üzletedet, vagy éppen
  • pályáznod érte.

És hogy, hogy nem, a jövő héten már ő nyeri meg a pályázatot, és te ott állsz, mint az egyszeri trafikos – megszívatva.

Mindez nem csak azért szomorú, mert a nyaloncok viszik a zsét – azért is, mert a tehetségesek, az okosak, a rafináltak nem fognak Magyarországon többet boltot nyitni. Nem itt fognak adózni. Nem itt vesznek fel embereket az üzletükhöz, hogy dolgozzanak nekik. Nem itt találnak fel dolgokat.  

Vagyis: Magyarország elveszíti a versenyképességét.

Látja mindenki, látják ők is, akik a GDP-t pörgetnék, hogyan megy ez. És menekülnek, jó messzire – oda, ahol a miniszterelnök lánya tényleg a saját lábára állt és nem a mienkre.

http://b1.blog.hu/2016/09/08/ez_nem_kormanyzas_ez_a_maffia

 Az alábbi hír azért szerepel itt, mert az említett helyszínek bérlete tudomásom szerint igen magas... Vajon ki és mennyit fizet ezek birtokba vételéért alkalmanként?

A nyári szünet után ismét elindul a Felház. Orbán Gáspár és társai videóüzenetben hívnak az első őszi alkalomra.

Nem szaporítjuk a szót, mondjuk a lényeget: szeptember 23-án, a korábbi csütörtöki alkalmak helyett ezúttal pénteken lesz Felház. A karizmatikus keresztények felekezetközi csoportjának évadnyitó találkozóját új helyszínen tartják. Az eddig rendszeresen a budai Millenárison, egyszer pedig a pesti Körcsarnokban megrendezett összejövetel most, legalábbis az első alkalommal, a budai Tüskecsarnokban lesz. A Felházról minden, amit tudni akar, itt elolvasható, Orbán Gáspár és társainak legújabb videója pedig itt megtekinthető:

(Ha nem látja a videót, ide kattintson.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1911688345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása