He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Gratulálok! Mi kidobtuk a parlamentből az EU-s zászlókat. Most az EU dob minket ki?

2016.04.20. 07:15 guma

Olvasd a véleményem, ami az alábbi bejelentésre született! Mentegesd tovább a saját hasznára dolgozó képviselőinket, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, de főleg azt, hogy hazánk versenybe legyen az utolsó helyért minden téren Európában. A pávatánccal fűszerezett kompromisszum hiány a magyar parlamentben is kézzelfogható és undorító. Zárd ki hazád sorsát gondolataidból és nyald csak a pártok seggét, közben nézd el, hogy zsebre vágják az országot. Most odadobhatnak közmunkásnak, ha nem tapsolsz nekik. Nem érdekel miért kerültünk az utolsók közé? Nem keresed hol landoltak a milliárdok, pl Tarsolytól amit veled fizetettnek meg? Hagyod, hogy az általad fizetett emberek és a vezér meg a barátai legyenek olyan birodalmak tulajdonosai amit közpénzből állami támogatással "vásárolnak"? Hagyod, hogy baráti alapon kastélyok, házak, kisvasút sőt luxus stadionja legyen akárkinek csak azért mert így hozhat törvényt a javaid ellen? Hagyod, hogy az országgyűlés nélkül már költségvetésben is szabadon garázdálkodjon akárki, trükkök ezreit bevetve? Téged nem érdekel, hogy az EU-s pénzek miért egyes családok gazdagodását szolgálták és miért nem az ország gazdasági erejének bővítését, a felzárkózását? Remélem melengeti szíved, hogy FBI által körözött ember lett a kormány és miniszterelnök családjának az üzlettársa? Nincs semmi erkölcs és büszkeség benned? Hiszen boldog vagy, hogy orvosi ellátás és normális iskolai oktatás helyett stadion épül a TAO-ból is. Örülj, hogy megszüntetik és elveszik még a jövőt is, nem csak a fiataloktól, de e a gyerekektől is. Felzabálnak, felmarkolnak mindent, törvényeket hoznak, hogy csak övék legyen az összes talpalatnyi föld, azért, hogy megszabja, te mikor egyél a farháton kívül valamit. Megszabja, hogy a gyereked se tudjon kitörni ebből a zsellér sorsból. Bezár előtted iskolát, határt! Kedves magyarok, csak gratulálni tudok, ilyen bamba nép nem is érdemli meg, hogy gondolkodó emberként kezeljék őket.

A baloldal adta, a jobboldal elveszi – Magyarország nélkül tervezik az új EU-t

Emmanuel Macron, francia gazdasági miniszter jelentette be tegnap, hogy megkezdődött az Európai Unió újraalapító szerződésének kidolgozása. Az EU második legbefolyásosabb tagállamának minisztere szerint a következő másfél-két évben hozzák létre az új alapszerződést, amely „az életszínvonalban és gazdaságilag egymáshoz közelebb lévő, erősebb uniós országokat foglalná magába”. Szerinte erre többek között azért van szükség, mert a jelenlegi EU-ban „társadalmi kérdésekben nincs közös stratégia”.

Az Orbán-kormány elmúlt 6 évét tehát Brüsszelben úgy értékelik, hogy hazánk nem való az Európai Unióba. Ide vezettek a naponta ellopott EU-s milliárdok, a közpénzből folytatott menekültellenes propaganda, és az európai szolidaritás lecserélése moszkvai diktátumok végrehajtására. A Fidesz hazánk elleni aknamunkája akkor éri el majd a csúcsát, amikor hivatalossá válik, hogy Orbán Magyarországának nincs helye az EU-ban.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor történelmi válságba sodorja a magyarokat, ha folytatja az EU elleni ámokfutását. A DK emlékeztet: a magyarok népszavazáson döntötték el, hogy hazánk az Európai Unió elválaszthatatlan része, ezt pedig még Orbán Viktor sem bírálhatja felül. A DK azt a Sokak Magyarországát fogja létrehozni, amely nem gazdaállatként, hanem értékeken alapuló partneri szövetségként; otthonként tekint az Európai Unióra.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
EP-képviselő
DK  http://web.dkp.hu/dk-a-baloldal-adta-a-jobboldal-elveszi-magyarorszag-nelkul-tervezik-az-uj-eu-t/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr998646472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása