He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A székely író, költő felszarvazásról szóló írását jó ideje tartogatom nektek! :)

2016.03.29. 08:01 guma

A 2011.06.09-es poszt frissitése

( guma :  Remélem most is szerez nektek  pár vidám percet. Feledkezettek el a napi gondokról és olvasni, olvasni, olvasni, mert a élet is ismétli önmagát... Ami a legszebb ez fordítva is működik : a nők is megérzik többnyire, ha párjuk máshova csatangol. :D:D:D Higgyünk benne mindez velünk nem történhet meg! [?] A sokat tekergő férfi kocsmázóknak, akik nincsenek fából és szemüket legeltetni tudják, a tavasz és nyár kínálta látvány befogadására is képesek, gondoljanak bele a nők is nagyon kapósak most...)

  FEKETE VINCE : BESTIARIUM SICULANAE


(NÉHÁNY BIZTOS JEL, HOGY FELSZARVAZTAK) Ha egy szép napon erős bizsergést érzünk a homlokunk vagy a halántékunk táján, és nem szúnyog, kullancs vagy egyéb, felénk is honos rovar csípésének erősen viszkető helye az, ugyanakkor  él bennünk a sanda gyanú, hogy hamarosan díszes, ágas-bogas agancs készülődik elfoglalni gondterhelt homlokredőink között az őt megillető helyet, figyeljünk fel néhány, százszázalékosan biztos jelre, amelyek nem egyébre utalnak, mint arra, hogy a gyanú jogos: tehát hamarosan a felszarvazottak  népes táborát fogjuk mi is eggyel gyarapítani.

 Első jel: Ha az asszony még a gondolataidat is megelőzi, olyan figyelmes veled, légy résen, mert lehet, hogy ilyenformán akarja elaltatni a gyanakvásodat. Van ugyan valakije, de még nem egészen biztos benne, mert még az is futtatja, meg-megvezeti, egyszóval játszik asszonyunkkal, mint a hűséges ebbel. Ha a kávét reggel az ágyba hozza, amit addig még sose tett, ne az éjszakai „házimunka" jogos hálájának tudd be azt, és ne dőlj hátra elégedetten, hiszen lehet, hogy csak jól kitervelt csali az egész. Kávédat ilyenkor lehetőleg keserűn kérd, hogy szokjad a majdani keserű ízt.

Második: Ajándékokkal halmoz el, holott addig neved napjára is csak saját magának vásárolt egy „csodálatosan szép szobaaráliát", mert olyan rég kinézte magának, és már olyan régen meg szerette volna venni azt az igazán különös virágot. Az ugye megértedre bólints egykedvűen, és nézz szét magad körül, mert lehet, hogy bőven lesz még szükséged a továbbiakban az egykedvűségre.

Harmadik: Ha hirtelen, egyik napról a másikra a farmerről átvált a nadrágkösztümre, nem azt jelenti, hogy munkahelyet változtatott a kedves feleséged, hanem hogy új szokásokat vesz fel, hogy új időszámítás jött az életében, s a te szereped ebben az újabb időszámításban a mellékszereplők, a „futottak még" között található. Húzd ki magad, ne keseredj el, mert nem csak egy asszony van a világon, bár neked - ilyenkor - csak ez az egyetlenegy létezik. Van több is, persze, és talán te is lehetsz majd olyan férfi - gondolod -, aki miatt ugyanígy, egyik napról a másikra megváltoznak. Sohanapján.

Negyedik: Beleköt még az élő fába is, neki semmi sem tetszik. Ha jó az idő, az a baj, ha esik, havazik, akkor a miatt van búvalbéleltség. És ha te erre visszaszólsz ártatlanul, máris szedi a cókmókját, és elviharzik otthonról. Nyugodj bele, a másikhoz megy, hogy elsírja bánatát, fájdalmát arról az állatról, aki te vagy.

Ötödik: Ha veled van, rossz a kedve, ha elmehet otthonról, máris kivirágzik. Ne a tavaszi vitaminhiányra gyanakodj, és a tavaszi fáradtságot se okold. Egyszerűen csak tele van a... veled.

Hatodik: Hirtelen rock-rajongó lesz, bár tudod, hogy addig legszívesebben a rádió Szívküldi rovatát szerette igazából, ahol vasárnaponként a kedvenc nótáit adták. Hallgasd végig figyelmesen az Egy jó asszony mindent megbocsát című, megvétózhatatlan filozófiai és létbölcseleti mondanivalójú nótát a felejthetetlen Zámbó Jimmytől, és percenetre máris könnyíthetsz magadon. Az asszony szó behelyettesíthető a férfinép vadvirágos mezeiről származó egyéb kifejezésekkel.

Hetedik: Olyan elesett lesz, hogy neked kell becipelned még a zöld paplanos ágyba is, herbateát kortyolgattatva vele, meg különféle, Aloe verás  kenceficékkel kell kenegetned megtépázott önbecsülését. Ne dőljünk be ilyenkor ennek a társkereső viselkedésnek. Lehet, hogy csak arra vár, hogy kerül majd valaki (többnyire a szeretője), aki az ilyen elesett hölgyet majd szívesen, örömmel pátyolgatja.

Nyolcadik: Ha valakit a feleséged egyfolytában kritizál, ez csak azért van, hogy végre bemenjen a te üres fejedbe is, hogy elhitesse veled, a legközelebbivel, hogy ki nem állhatja az illető férfit. Valójában - és ezt tudhatnád Te is jól - erős érzelmeket táplál iránta.

Kilencedik: Bezárkózik a fürdőszobába, miközben tisztálkodik, holott eddig mindig veled vitette be a törülközőt, plusz neked kellett mindig megmosnod a hátát. Azt jelentheti, hogy lelkileg és testileg is ki akar zárni a saját világából. Ellenszere, hogy erővel is mossuk meg a hátát, és ha élvezetet is szeretnénk még magunknak, akkor szemöldökcsipesszel szedjük ki a testén elburjánzott kósza szőrszálakat. Megnyugvást szerezhetünk ez által magunknak.

Tizedik: Ha azt mondja hirtelen neked a párod - derült égből villámcsapásként -, hogy szeretőd van. Bizonyíték semmi, de ilyenformán rád akarja húzni a vizes lepedőt. Válaszunk erre lehetőleg az legyen - nyugodtan, higgadtan, úgy, hogy a szemünk se rebbenjen -, hogy: igen. Meglátjuk, hogy milyen hiszti, féltékenységi jelenet következik. Élvezzük a gyümölcseit, a törzse úgyis veszve van.

Tizenegyedik: A szex számára kín és keserv lesz. A különféle romantikus sorozatok ezzel szemben a legfontosabb létszükségletei. Ilyenkor szokott párunk rákapni az olvasásra, holott addig még (ha a mindenféle színes borítójú füzeteket, kiadványokat vagy lányregényeket nem számítjuk) egy könyvet, újságot se vett soha sem a kezébe.

Tizenkettedik: Ha pedig mégis van szex, mert nem lehet, hogy ne legyen, olyan unalmas és érzéketlen a családi csatatér lepedőnyi területén, mint egy kivénhedt, fogait, körmeit elhullajtott anyamedve. Ilyenkor nem a csúcsot akarja meghódítani, hanem szépen sunyítani szeretne a csúcs előtt egy árnyékos fedezékben. A hegymászás pedig - tudjuk - senkinek, még neki sem kötelező.

Tizenharmadik: Álmában beszél, és nem a te nevedet mondja. A telefonjában Lujza néven híváskor férfihang jelentkezik. Hiába öltözöl neki bármilyen macsósan, észre sem veszi. Olyan kifejezéseket kezd használni, amelyek addig teljesen hiányoztak a szótárából.

Tizennegyedik: Arra a teljesen ártalmatlan kérdésre, hogy ma meddig dolgozol, kurvára felidegesedik, elrohan otthonról, plusz még egy okot kapva arra, hogy megint „túlórázhasson".

Tizenötödik: Ne feledd, hogy ezeket a jeleket először sohasem te veszed észre, sokkal hamarabb a mindent tudó, mindent megsejtő kívülállók, legelsőnek a hozzád legközelebb állók, számára pedig csak az anyós vagy büdöskurva kategóriák.

Fekete Vince Megjelent: www.3szek.ro  -  kép :  Péter Alpár grafikája

61 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr522966753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcellusca 2011.06.09. 08:57:26

Reggelt, Népek!

Margarita, ezt most hogy? Mijattam? Én adtam az apropóját? :P :D

guma 2011.06.09. 09:31:24

Napot mindenkinek!

@Marcellusca: no de uram! :)
nekem tudomásom szerint nem adtál apro valamit...
ennyire nem lehet öntelt, hogy ezt ne tudja. DDD

pusztán csak "takarítottam" és megtaláltam a két írást a múlt héten (mikor a fekete macsek fel sem tűnt itt "nálunk") és gyorsan beraktam...
mivel sok a "szemetem" be kellett osztani a napokat rájuk, ezért holnap még ütősebb szöveg lesz látható! D
te csak igazoltad, hogy itt a tavasz.....

Marcellusca 2011.06.09. 10:19:42

@guma: Akko' mégsincsenek véletlenek. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.09. 14:02:51

:DDDDDDD
Ez nagyon jó! Rendes férfiember meg nem hagyja, hogy a dolgok idáig fajuljanak, hanem szépen helyreteszi a beste asszonyállatát. Nehogy már nyuszifül vigye a vadász csúzliját.

Marcellusca, iszonyatos az a profilkép. Bohócfóbiám van, tudod.

tokmányos 2011.06.09. 17:26:05

@neccharisnyás útonálló: Hali! Szerintem Marcellusca kint volt a rendvédelmis bohóc tüntetésen, és kért egy bohóc álarcot.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 18:26:25

asszem megoldódott a dolog a felszarvazással kapcsolatban, mára már nagyon egyszerű a dolog:
www.napiszar.hu/Thumbnails/2316.w-487.2.h0.q100.jpg

guma 2011.06.09. 18:49:37

@Conv: piszokul megbízható vagy!
:)

(ocsó! DDD
vettél?)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 18:59:17

@guma: naná, hogy kipróbáltam :)

engem eddig átvertek, egészen másra hittem azt, hogy ez :)

guma 2011.06.09. 19:04:19

@Conv: kíváncsivá tettél! :)

mindig lemaradok mindenről. DDDDD
xD

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 19:19:29

@guma:
nah, ha kemény a kíváncsiságod, és valóban bátor vagy, de csak ha tényleg kikezdhetetlenül és felülmúlhatatlanul kíváncsi vagy és nagyon-nagyon bátor, akkor kattints ide:

www.mylazysundays.com :)

guma 2011.06.09. 20:02:38

@Conv: nem ezért tűnt el mindenki, mert kivácsiak?

szerintem kinyírnak Téged, ha más is rákattint.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:12:28

@guma: ááá, dehogy, vannak biztos akik megbírkóznak a feladattal egyedül is :)

guma 2011.06.09. 20:32:06

@Conv: azt te csak hiszed! :)

szerintem mindegyik csaj olyan béna mint én és most... D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:37:04

@guma: hát a kíváncsiság nem mindig hasznos :)

Donna (Cara)mba 2011.06.09. 20:37:58

@Conv: Na persze, hogy kíváncsi voltam...Aztán meg olyan dühös, hogy rád borítottam volna az asztalt...Kefélnek, ugrálnak az én szolid kis gépemen...Hát még ilyet! És hiába üldözöm őket, nem hagyják abba. Ki kellett kapcsolnom a gépet és újraindítanom.

Soha többet Conv linket meg nem nyitok, az hótzicher.

BTW, le lehet ezt állítani? Ha valaki ért hozzá, és nem csak üldözi az egérrel valamelyik gombot, hogy kilője?

Azért így simán küldhetnél nekem vírust is, meg kémprogramot, vagy akármit, ugye?:-(

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:44:55

@Donna (Cara)mba:

nagyjából igen, lehetne küldeni így bármit.

a feladatkezelőből is be lehet zárni, meg az egérrel hajkurászva is :)

guma 2011.06.09. 20:48:19

@Donna (Cara)mba: én is beígértem @Convnak valamit! :)

erre nem számítottam, ráadásul nekem az újraindítással is folytatta! :(
segítséget kellett kérnem!

guma 2011.06.09. 20:49:29

@Conv: szerintem töröld!

hátha Horizont még nem járt erre...

Donna (Cara)mba 2011.06.09. 20:50:54

@Conv: No, azért hasznos volt, hogy az embernek lánya jól gondolja át, mit nyit meg!

Szóval bosszantva oktattál és úgy, hogy ne felejtsem el az oktatott anyagot:-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:51:20

@Conv: meg alt+f4 és aztán végignyomkodni a párbeszédablakokon az OK gombot

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:52:31

@Donna (Cara)mba: inkább a beírt alt+f4 megoldást ne felejtsd el. ezzel bármilyen progit böngészőt ami fent van az asztalon megnyitva be tudsz zárni

Donna (Cara)mba 2011.06.09. 20:54:16

@Conv: Ugyehogyuge! Mégiscsak hasznos volt ez a beugratás:-)
Még a végén megköszönjük;-D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 20:56:08

@Donna (Cara)mba: ez csak természetes :) mindenki örül, ha tanulhat :)

guma 2011.06.09. 20:56:10

@Donna (Cara)mba: no de, én nagyon bírom @Conv: oktatós hangulatát!

ám ez kib@cás volt nem oktatás, és nem is emlékszem a hülye ugrálás miatt, hogy mit kellett csinálni...

miről van itt nagybasz0 2011.06.09. 20:58:24

@Conv: Fizetek neked egy literes korsó finom söröt, ha bármelyik leányzó, kedves útonállónkon kívül, tudja, hogy mi az a feladatkezelő! :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 21:02:13

@miről van itt nagybasz0: horizont véleményem szerint tudja biztosan, de donnán sem csodálkoznék, csak ilyenkor a nők agya nem megoldáson gondolkodik amikor váratlan problémával kerül szembe (főleg erotikus felhanggal) hanem bepánikol és menekülésbe kezd :)

guma 2011.06.09. 21:14:28

@Conv: tévedsz! :)

Horizont se "profi" csak kísérletező...
engem amikor tanítani akartak, nem engedtem és a kezelésébe is nehezen vágtam bele jkv-t írni és rajzolni.
hülye voltam, és sztrájkoltam - mert utáltam, hogy már minden melót a nyakamba sóztak!

krízis helyzetekben pedig mindig észnél vagyok és megkeresem a megoldást (ha idegesítő pl vizsga az mindig utólag jön ki rajtam a feszültség).

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 21:16:20

@guma: horizont, ha jól tudom irodán dolgozik számítógépen, biztos elvégzett valami szgépkezelői tanfolyást, ott meg alap, hogy megtanulja mi az a feladatkezelő.
ezért gondolom donnáról is, hogy tudja.

guma 2011.06.09. 21:26:24

@Conv: én úgy emlékszem laboros, de nincs kizárva, hogy végeztek tanfolyamot... D

@miről van itt nagybasz0: én is kérek, mert megtaláltam (segítséggel - van fogalmad milyen nehéz mobilozni és keresni a gombokat.
mert pl a delet gombot sosem használtam amióta "gépezem" kedvtelésből)! DDD

Horizont 2011.06.09. 21:31:34

@Conv: Csalódást kell okoznom! Nem irodán dolgozom hanem egy laboratóriumban, és nem is gépezhetek napközben:) Csak meló után itthon.Hál istennek lett egy saját gépem rúterrel, mert persze a férjemé volt az elsőbbség. Ez természetes! Természetes????!!!!! Nem is tudok semmit csak egy keveset, de arra mérhetetlenül büszke vagyok, mert mindenre (erre a kevésre is) magamtól jöttem rá. Ezt te (ti férfiak) el sem tudjátok képzelni mekkora teljesítmény és mekkora sikerélmény:DDDDD Bár ebben a korban lassan minden egy sikerélmény:))))
Most már NEM kattintok rá, bár megesz a fene .......

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.09. 22:10:00

@Horizont: igen, amikor guma írta, akkor beugrott a labor.
valamelyik vbőrös csaj pedig mondta régebben, hogy valami irodán dolgozik közalkalmazottként, de meg nem tudom mondani kicsoda, valamiért veled kapcsolatban volt a fejemben a dolog, pedig nem is régen beszéltük a biofűnyírók kapcsán, is, hogy laborban vagy.

guma 2011.06.10. 07:14:06

@Donna (Cara)mba: most átolvasva esti "kalandunkat" könnyesre röhögtem magam magunkon! :)

és ami "meglepő" @miről van itt nagybasz0: még sörrel is díjazza "kárunkra" @Conv: akcióját! DDD
hogy hova kerültem én!?

na itt is hagylak kis időre benneteket...

Marcellusca 2011.06.10. 08:41:44

Én egyből a Task Manager-hez folyamodtam. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.10. 15:42:01

@Conv: Öcsém, ESET frankón kivágta a linkedet. Nemtom mit raktál bele vagy milyen a kiterjesztés, de marhára nem csípi.

@Marcellusca: Minél tovább nézem az avatarod, annál inkább úgy tűnik, Tim Curry feje van bepingálva clownnak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.10. 16:02:38

@Marcellusca: Á, Tim Curry-ből a legdurvább Criminal Minds 5. évadzáró, 6. évadnyitó epizód. Ha nem nézem meg IMDBn, én mezei panelnyomi frankón azt hittem volna, ilyenre vénült a csóka. És neeem! Külsőre is, gesztusokra is úgy felépítette a szerepet, hogy futkosott a hideg a hátamon már a cigarettázásától is.
Nagyon tud a faszi!

Bohóc témában alap a Killer Clowns from Outer Space. Tessék meglesni. Annál undorítóbb, gusztustalanabb nyomikat még nem sikerült kreálnia egyetlen magát színesre pingáló önjelölt mulattatónak sem.

Marcellusca 2011.06.10. 16:05:58

@neccharisnyás útonálló: Csípem én is ezt a Tim fickót. :)
Nagyon jó mimikai játéka van. És mindegy, hogy vígjáték vagy krimi, hozza a figurát.

Azt a Criminal Minds-ost lehet, hogy nem láttam. :(
Egy idő után eluntam a sorozatot. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.10. 16:14:03

@Marcellusca: Én onnan kapom meg a heti happy ending, meg "mégse olyan igazságtalan ez a világ" c. illúzió adagomat. Beteg, mi?
Amúgy lehet az a bajod vele, hogy ilyen epizodikus. Nincs 1-2-2 konkrét cselekményszál. Csak bekapcsolod akármelyik résznél és nézed.

Marcellusca 2011.06.10. 16:33:46

@neccharisnyás útonálló: Hát, igen, a happy end.
De az várható úgyis.
Csak az odáig vezető út sokszor borzalmas. :(
Legalábbis az én szép lelkemnek. :D

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.10. 16:47:50

@neccharisnyás útonálló: az nem az eset lehetett, hanem a böngésződ beállítása :)
nincs benne semmi olyan amit akármilyen kártékonyságnak nézhetne akár vírus akár kémprogram irtó, egyszerű javascript fut le az oldalon.

egyébként aki nod-ot használ, sikeres ember nem lehet :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.10. 18:30:44

@neccharisnyás útonálló: piros esernyőt :)

www.avira.com/

home használatra ingyenes, tehát bárki megengedheti magának a minőséget :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.10. 19:53:40

@Conv: Na mesélj, miért jobb a Smart Security-nél. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.10. 20:50:34

@neccharisnyás útonálló:

ezt elég hosszú lenne elmondani, de próbáld ki inkább.

tedd fel mindkettőt és nézd meg melyik használ több erőforrást (a kisebb érték a nyerő) nézd meg melyik vizsgál át több fájlt adott idő alatt (a nagyobb érték a nyerő, futtass le egy virus bulletin tesztet mindkettőn (a végén kapott magasabb érték a jobb) és ha eléri az avira szintjének akár csak az 50%-át az ess, akkor azt mondom használható valamire.

az ess külön egy bóhóctréfa, a tűzfala annyit ér kb mint a windows tűzfala, a levélszemétszűrője maga egy backdoor.

de tessék, itt egy gyorsteszt pár vírusirtóval:

kepfeltoltes.hu/110610/av-test.org_10062011_www.kepfeltoltes.hu_.png

nem, nem az avira a legjobb vírusirtó, direkt nem tettem be pl. az f-prot-ot a trusted-et :)
de az ingyenes lehetőséget biztosítók közt fölényesen a legjobb.

Horizont 2011.06.10. 21:34:39

@Conv:
Na ezzel az erővel kínaiul is beszélgethetnétek:DDDDD
Nekem így is olyan!:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.11. 11:56:34

@Horizont: Lefordítom. Conv átment jehovásba és próbál téríteni.

Horizont 2011.06.11. 11:58:33

@neccharisnyás útonálló:
Hahahahahaha, na ilyen erős jellemű csajjal nem megy semmire:DDDDDD

Horizont 2011.06.11. 12:01:28

@neccharisnyás útonálló:
Te kis huncut nem engedsz kommentelni soha???:))))
Csak egy kérdés. Szerelmi bánat gyötör, vagy sima ember utálat?Vagy egyik sem? Nem muszáj válaszolni ha nem akarsz:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.11. 12:02:00

@Horizont: Főleg, hogy a jehovások szekálása a kedvenc agytornám. :DDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.11. 12:07:28

@Horizont: Bánat még nincs. Csak gyötrelem. De abból az őrületbe kergetős fajta.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.11. 12:21:50

@neccharisnyás útonálló:

őőőőő... megint szakadt a téridő kontinuum és valami más jelent meg nálatok, mint amit én itt írtam?

:)

@Horizont:

igen, az lehet, bár nem az erős jellem a megfelelő kifejezés arra, ha valaki a tényeknek nem hisz :)

Horizont 2011.06.11. 13:39:09

@neccharisnyás útonálló:
Nagymamám mindig azt mondta: úgy szép az élet ha zajlik:)))Ne hagyd magad "kergetni" :DDDDD

@Conv: Mivel azt se tudom mik a tények, nem tudom megítélni se:D Ha én értettem volna miről beszéltek:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.06.11. 13:48:35

@Conv: Újabb igazság kis tarsolyomból:
makacs realista emberek ne társalogjanak makacs ösztönlényekkel, mert nem vezet a dolog sehova.

@Horizont: Hát ha zajlásnak lehet nevezni, hogy verem a fejem a falba.... Annyi örömem tán lehetne, hogy tudom, van valahol még egy ember, aki ugyanezt csinálja. De nem vagyok ilyen kárörvendő. :/
Amúgy meg, Conv lefikázta a gépem vírusirtóját, és erőszakosan rám akarta tukmálni a sajátját. Tiszta férfi, basszus, tiszta férfi!

Ha Donna erre járna, kérdeném tőle, hogyan jövök rá, hogy a fejemben turkálnak? Mármint a folyamat közben? Ahh, fene, defurán esik találni valakit, aki ilyet is tud.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.11. 15:11:04

@neccharisnyás útonálló:
akart a bánatos lófütty rád erőltetni bármit is :)

mondtál valamit, én annyit mondtam, hogy nem a nod lehetett a ludas abban, hogy az oldal nem jött be neked. főként mert ha lenne is valami az oldalon nagy valószínűséggel észre sem venné.
erre megkérdezted mit használok, elmondtam.
megkérdezted miért jobb az egyik mint a másik elmondtam.

ez, ha neked bárminek az erőltetése, erőszakos tukmálása, akkor azt hiszem sok gondod van az életben, amikor válaszolnak a kérdéseidre :)

javaslom, inkább ne kérdezz, sokkal jobban jársz ismeretek nélkül az ösztöneiddel.
persze nem a real világban, de ez soha ne zavarjon :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.06.11. 15:13:52

@neccharisnyás útonálló:

hát ja.

ugye tudod, hogy az a tarsoly nem feltétlenül igazságokat, hanem csak vélt igazságokat tartalmaz olykor? :)

Kartal (rezervált) 2011.06.11. 18:31:56

@Horizont: mintha csak a feleségem hallanám :DDD

Kartal (rezervált) 2011.06.11. 18:35:10

@Conv: nod-ot használtam sokáig, nem jött be. Most az Avast pörög a gépemen, azzal nincs gondom. Avirát is próbáltam, de azzal sem tudtam kibékülni...

Horizont 2016.03.29. 18:16:29

Milyen nagy élet volt itt 5 éve:)
58 komment, ez igen!!! :)

miről van itt nagybasz0 2016.03.29. 19:51:52

Osztán teccenek e mán dudni, hogy mi az a feladatkezellő?? :)

guma 2016.03.30. 06:09:44

@miről van itt nagybasz0: :DDDDDD

a saját feladataimnál, igen!
de különben, minek? azóta sem volt rá szükségem :)
nem szaladgál semmi sem a képernyőmön...
süti beállítások módosítása