He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Leesik az állad miért őrül meg mindenki az interneten tőle: Jesse Jane McParland

2015.04.22. 08:02 guma

Amikor a 9 éves Jesse Jane McParland bevonult a Britain's Got Talent színpadára, senki sem gondolta, hogy mindenkit megfog lepni szokatlan produkciójával.

Jesse ugyanis előhúzott egy kardot, és olyan fergeteges harci bemutatót tartott, pörgésekkel, rúgásokkal, szaltókkal és harci kiáltásokkal fűszerezve, hogy a zsűri és a közönség tagjain döbbenet lett úrrá a meglepetéstől, amely fergeteg ovációba csapott át a végére, és állva tapsolták meg a tehetséget.

Balett helyett harcművészet

Tehetségére a filmesek is felfigyeltek, hamarosan bemutatják a Martial Arts Kid, azaz Harcművész kölyök című mozit, amelyben a hasonló harcművészfilmek két sztárja, Cynthia Rothrock and Don 'The Dragon' Wilson mellett szerepel. Júliusban pedig egyebek közt Zac Efronnal forgat majd.

Nézd meg Jesse fergeteges produkcióját!

Így lesz a cuki kislányból kőkemény harcművész! Állítása szerint hároméves korában kezdte az edzéseket, azóta nagyon profivá vált (a tényleges produkció 1:20-tól kezdődik).

Mindemellett tovább szeretné bővíteni harci repertoárját, és álma, hogy az olimpián is elindulhasson.

A tehetségkutatóra egyébként apukájával érkezett, mivel édesanyja otthon vigyáz két húgára.

http://www.femina.hu/vilagsztar/jesse_jane_mcparland_karate_kislany

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr637386226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miről van itt nagybasz0 2015.04.22. 19:34:36

asszem elkezdem támogatni a gyermekbűnözést... tsak be kell küldeni a kis gonoszt egy igazi karddal parlamennybe, oszt miután végzett, mehetne tovább a 2tszékházakba a maradékért... :)

guma 2015.04.23. 16:46:04

@miről van itt nagybasz0: :DDDD

neked hoztam őt! edzőpartnernek. ha nem vigyázol, földre küld... :)))
süti beállítások módosítása