He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Csak saját felelősségedre nyísd ki!

2015.01.03. 08:02 guma

A közélet és közszereplő(k) változatai, változásai. Képekben, humorban...

 

Lábon kihordott agyhalál

Para-Kovács Imre

Senki se veszítse el a fejét! Nehéz időket élünk, konkrétan Stephen King írja Magyarország történelmének ezen szakaszát, ráadásul beszpídezve, részegen ÉS másnaposan. Ceruzával. De ne szaladjunk előre.

1947-ben a szovjetek olyan műanyag zsidókat fejlesztettek ki, akik adott jelre eltiporják a magyar demokráciát. Bár külsőleg úgy néztek ki, mint a magyarok, nem voltak azok. Most is köztünk élnek. Nem lehet őket észrevenni, beépültek közénk, de ha tehetik, ránk rontanak.

Eddig senki sem látta őket, de Orbán Viktor kapott egy olyan szemüveget egy indiai varázslótól, amivel ki tudja szúrni őket, más a színük, vagy valami ilyesmi, és amióta viseli, előtte nem állhat meg egyetlen biokinetikus műmagyar sem, mert csak rámutat, aztán szétszedik a hoppálok meg a zsigók. Szétszedik és megeszik, de előtte bemutatják a Békemenetnek, nehogy azt higgyék, hülyére vannak véve, nincs is ellenség, meg minden.

A biokinetikus műmagyart arról lehet megismerni, hogy nem a Fideszre szavaz, és éjfélkor átváltozik vámpírrá, és magyar szüzek vérét szívja. Gyurcsány nyilván ilyen, Mesterházy, Bajnai, Kuncze Gábor szintén, de híveik, szimpatizánsaik és szavazóik is.

Áll a nagyon hülye Orbán-hívő a Hősök terén, és hallgatja az igét.

1956-ban Orbán legyőzte a gyurcsányokat, ’89-ben megint, 2010-ben szintén. Győztes csaták sorozata, de a háború még nem dőlt el, a rossz csak visszavonult, ám szervezkedik megint, fenekedik, ahogy a kedves vezető megjegyezte. Valaki megmondhatná már neki, hogy az archaikus kifejezések plusz műveletlenség még nem adja automatikusan a kifinomultság látszatát, csak a hozzá hasonló alacsony intellektuális költségvetésű rajongók szemében, viszont nekik tök mindegy, suk-sükölve is imádnák, felesleges azzal zaklatni valakit, hogy keressen ki régi könyvekből plasztikus kifejezéseket az aktuális hazugságok mellé.

Elég lenne annyi, hogy kommunisták, kommunisták, mi magyarok, háború.

Érdekes megfigyelni, hogy Orbán 2002-ben egyszer kiégette saját hangerő-szabályozóját, és az - óta gyakorlatilag üvölt. Akkor is, ha halkan beszél, akkor is, ha alszik.

Ez nála konstans, nem lehet megváltoztatni, da az elég érdekes, hogy a hívek egy olyan országban akarnak élni, ahol mindenki hazaáruló, gyilkos, bűnöző, aki nem a Fideszre szavaz. Ünnepi beszédében a miniszterelnök nem mást állított, mint hogy az ország - megengedően számolva is - fele nem magyar, nem ember, hanem tömegbe kéjjel lövető, bitang háborús bűnös, a csürhéje meg bólogat.

Nemcsak azok, akik az első sorban ezért fizetést kapnak, hanem azok is, akik hátrébb állnak. Nekik ez megfelel, igen, Magyarország akkor lesz jó hely, ha mindenkit elpusztítunk, elüldözünk vagy átnevelünk, aki nem a Fideszben látja a kibontakozás útját. Ezzel a jóleső tudattal mennek haza este, és elégedettek magukkal. Esetleg még hozzáteszik, hogy a helyesírás is komcsi trükk, azzal is kezdeni kéne valamit, és akkor ez egy csodálatos hely lenne. A tévében pedig legyenek szép filmek, a rádióban jó zenék. Ne kelljen soha többé gondolkodni, mert a magyar az nem olyan, annak teher a gondolkodás, egyszerűsítsük le a világot egybites szintre: aki jó, az mi vagyunk, aki rossz az vesszen, a zacskós tej ne csöpögjön, a Nyugat ne ugasson.

Eleinte még voltak kétségeim, hogy amennyiben a kampány egy viszonylag korai szakaszában, konkrétan hat-nyolc évvel a választások előtt elkezdi a Fidesz-robotok kara énekelni, hogy a baloldal tulajdonképpen egy nyirkos vámpírfészek, ahol zombik, vérfarkasok és sorozatgyilkosok osztoznak a honos vérszívókkal, esetleg képtelenek lesznek fokozni a feszültséget, és a kritikus szakaszra kipukkad a lufi, de a szavazóik hülyébbek, mint gondoltam, és simán tartják a ritmust, lelkesednek az újabb és újabb elmebajos kijelentéseket hallva, tapsolnak, ha Bajnairól kiderül, hogy félig román, félig rozsomák, szorgalmasan ijedeznek, ha azt olvassák, hogy Mesterházy a keresztény középosztály veséjéből főzi esténként a ragut, a liberalizmust pedig betiltották Ázsiában, mert egy tudóscsoport bebizonyította, hogy buzik lesznek tőle a gyerekek. Teljesen mindegy nekik.

Elég csak a Hősök terén bejelenteni, hogy ha visszajönnek a kommunisták, mindenkinek áramot vezetnek a heréjébe (a nőknek is!), a tömeg pedig boldogan rémüldözik, és hazafelé a villamoson ájuldozva meséli, hogy Gyurcsány Ferenc harmincezer dinamót rendelt Norvégiából, mert ezek a szemetek még az árammal is takarékoskodni akarnak, amikor majd a magyar népet kínozzák.

Ha ezzel a legújabb idegrohamával a minielnök azt akarta tesztelni, hogy meddig mehet el, akkor jó hírem van: addig, ameddig csak akar.

http://www.hocipo.hu/content/view/4458_para_kovacs_imre_labon_kihordott_agyhalal

Valami kínozta Orbánt ezen a felvételen

Rosszat evett? Sietett valahová? Prosztatagondok? A felvételt közzétevő Hócipő is csak sejteti, hogy valami komolyan gyötörhette a miniszterelnököt még 2013. júliusában. A vágatlan videó akkor eredetileg a kormany.hu-n jelent meg, ahonnan azonban hamar eltűnt. Most a Hócipőnél újra előszedték és levették róla a hangot, mert mint írják, "ez közügy és nem magánügy, hiszen mindannyiunk sorsát érinti". DRÁMA!

 Bödőcs Tibor önálló estje csak a Comedy Centralon! Ahogy a cím is mondja, az egyórás műsorban Bödőcs nemcsak az élet értelmére keresi a választ és kertészeti tippeket ad, de nem hagyja szó nélkül a fontosabb kérdéseket sem. Fergeteges szórakozás nem csak a hobbikertészetnek, de a fergeteges humor és a minőségi stand up rajongóinak is.

Hócipó címlap a "közszereplőről"...

elozetes-2014-26.jpg

Fénylő csillagunk keleti utazásai

Váncsa István
A kormányfő hazudik. Ennek a kijelentésnek a nyugaton használt egybites logika szerint két igazságértéke lehet, úgymint (1) igaz és (2) hamis. Viszont a buddhista logikában „a kormányfő hazudik” ítélet nem két, hanem négy igazságértéket vehet föl, (1) igaz, (2) hamis, (3) igaz és hamis, (4) nem igaz és nem hamis. Vagyis az igaz/hamis dilemmát tetralemma váltotta fel, szanszkritül csatuskóti, ami Nágárdzsuna életművében tett szert kiemelkedő fontosságra. Nágár­dzsuna nemcsak a buddhista filozófia, hanem egész Ázsia legkiemelkedőbb gondolkodója volt, szerinte semmi se következik semmiből, a világ üres formák értelem és cél nélküli hömpölye, az igazság relatív, a szavak semmit se jelentenek. Ez így együtt az ázsiai szellem egyik aspektusa, és ha van ember, aki ezt az aspektust a tulajdon személyében megtestesíti, Magyarország történelmének fénylő csillaga biztosan olyan.

Kevesen vannak hozzá hasonlók.

Ázsia ma már a nyugat része, nyugati mintákat, szokásokat, divatokat követ, nyugati szellemben él, tanul és dolgozik. Kivételt jelentenek barátaink, a rendes közép-ázsiai diktatúrák, és bizonyos fokig még kivétel Kína, Oroszország, Szaúd-Arábia. Nem véletlen, hogy történelmünk fénylő csillaga ezeket az országokat elnéző jóindulattal kezeli, időnként ellátogat hozzájuk, panaszkodik nekik az Európai Unióra. és előadásokat tart a magyar néplélekről, ezt a meghívók többnyire álmélkodva hallgatják. Vlagyimir Vlagyimiroviccsal ágyba is bújt, legalábbis John McCain szerint, aki nyilvánvalóan Gyurcsány zsoldjában áll, ám erre még visszatérünk.

Lássuk előbb Kínát, ahova fénylő csillagot már 1999-ben meghívták, ám akkor nem ment el, mert azt hitte, Kínában csakis édes-savanyú sertést esznek, amit ő utál. Később viszont megtudta, hogy Kína egy hatalmas, keleti ország, ahol senki se akar demokráciát, ez pedig nagyon imponált neki. Egyébként csakugyan senki se akar, az ok pedig egyszerű. Kína gazdasági növekedése 1978 és 2005 között négyszázmillió embert emelt ki a szegénységből (ez esetben szegény az, akinek napi egy dollárból vagy kevesebből kell megélnie), hasonlóra a világtörténelemben példa még nem volt. A kínaiakat ezek után a demokrácia nem érdekli, bár korábban se érdekelte. Nekik háromezer évvel ezelőtt is a rend számított, meg a harmónia, ma is az számít. A bölcs uralkodó az Éggel összhangban kormányoz, és azon van, hogy a nép igénytelen maradjon, de jellemszilárd legyen, és akkor minden oké.

A fénylő csillagnak ez is nagyon tetszik, ugyan ő sohasem akart az Éggel összhangban kormányozni, minthogy az Eget leszarja, viszont az igénytelen nép ideájában lát fantáziát. Már csak azért is, mert ő nem négyszázmillió embert emelt ki a szegénységből, hanem csak négymilliót, és azokat se kiemelte, hanem belelökte, mégis azt akarja, hogy szeressék őt emiatt. Csak hát nem szeretik eléggé, így ez a probléma még megoldásra vár.

Ami Oroszországot illeti, a fénylő csillag Vlagyimir Vlagyimirovics iránti rajongása december első napjaiban kissé alábbhagyott, összefüggésben avval a földrengető intenzitású, bár sajnos csak virtuális sallerrel, amelyet orosz kollégája kiosztott neki, és aminek alapján arra kell következtetnünk, hogy az a nász nem volt rendesen elhálva, vagy ha mégis, Vlagyimir Vlagyimirovicsnak nem okozott örömet. A fénylő csillagnak ez kissé rosszulesik, viszont az orosz kultúra, az nagyon bejön. Szolzsenyicin rühellte a Nyugatot, Dosztojevszkij nemkülönben, Tolsztojról azt írja Thomas Mann, hogy „...pedagógiai eszméi szélsőségesen Nyugat-ellenesek, haladásellenesek, nyíltan kimondja, hogy a művelt osztály nem képes a nép helyes oktatására, mert ez az osztály a civilizációtól és a haladástól várja a nép boldogulását”. A fénylő csillag persze nem olvasta se Tolsztojt, se Thomas Mannt, sőt ilyesmi nem is áll szándékában, viszont valamit érez, és annyi őneki pont elég.

Szaúd-Arábia pedig az ígéret földje maga. Korrupt, hipokrita, embertelen és súlyosan retardált világ, szakasztott olyan, mint a fénylő csillag Magyarországa, sőt még olyanabb, ráadásul nincs alkotmány, nincsenek választások, sőt kormány sincs, csak egy uralkodó, aki azt csinál, amit akar. Hajszálra úgy, ahogy a fénylő csillag, avval a különbséggel, hogy a szaúdi uralkodónak pénze is bőven van, jön fel a földből, a fénylő csillagnak pedig úgy kell összekaparnia azt a keveset, amire neki, a hűbéreseinek és az udvartartásnak szüksége van. Olyanoktól kell összekaparnia, mint például, Merkel, Kirké varázslónő mostani utóda, aki az ázsiai vadszamárként viselkedő fénylő csillagot és bandáját EU-kompatibilis disznókká akarná változtatni. Igenis, kisztihand, röf-röf, mondja ilyenkor a fénylő csillag, nem kerül az neki semmibe. A lelke mélyén lakó ázsiai vadszamár vigyorogva hallgat, jellegzetesen bojtos farkát kevélyen lengeti.
http://www.hocipo.hu/content/view/15455_vancsa_istvan_fenylo_csillagunk_keleti_utazasai

2014-12-29-290.gif

Schmitt Pál oklevélgyűjteményéből

Szabados Gábor
Abból az alkalomból, hogy a Nemzet megválasztotta Sportolójának az egykori doktor Schmitt Pált, bemutatunk néhányat az eddigi, gazdag életutat dokumentáló oklevelekből.

A Szocialista Munka Hőse Kitüntetés Arany Fokozata
Schmitt Pálnak,
az Astoria Szálló
belbiztonsági igazgató-helyettesének
A Magyar Népköztársaság sportot irányító központi hatósága,
az OTSH miniszterhelyettesi rangú elnökhelyettesi
kinevezési okirata helyettes Schmitt Pál elvtársnak
Elismerés dr. Schmitt Pálnak
a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságban
kifejtett hasznos kutatómunkájáért, amely során eredményesen kutatja a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal foglalkozó szakirodalmat
Díszoklevél
Dr. Schmitt Pálnak
a Dr. Schmitt Pál Helyesírási Verseny
névadójának és különdíjazottjánakA Magyarországi Főbérlők Országos Szövetsége
Elismerő Oklevele
Dr. Schmitt Pál
Sokszoros Ingatlantulajdonosnak, Kiváló Bérbeadónak
Emléklap
a Horn-kormány Többszörös Nagykövetének
a Magyar Szocialista Párttól
Dr. Schmitt Pál
Budapest ezüstérmes
főpolgármester-jelöltje
A Fidesz Karriertanácsadó Főosztálya
Elismerő Oklevele
Dr. Schmitt Pál
számára, aki rövid néhány év alatt
a Párt alelnökévé nőtte ki magát, majd EP-képviselő, sőt EP-alelnök lett, de nem állt meg a fejlődésben, mert hazatért, hogy az Országgyűlés elnöke legyen, ahonnan hetek alatt egyenes út vezetett az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Által Számára Kijelölt Köztársasági Elnöki Székbe
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma
Visszamenőleges Elismerése
Schmitt Pálnak, az Embernek,
aki programja szerint
Az Emberek Embere kívánt lenni
A hegyeshalmi Paprika csárda
látogatói által írt bejegyzések 15 vaskos kötete
Dr. Schmitt Pál Elnök Úr
számára, aki saját kezűleg írta a csárda Hírességek Falára, hogy:
„Első álamfői látogatásom első álomásán.
Köszönettel: Schmitt Pál, 2010. szept. 7.”
Tanúsítvány
Dr. Schmitt Pálnak
Elnök Úr!
Ön nekünk akkor is, mindig Dr. marad
Tisztelettel: A Dr. Schmitt Pál Baráti Kör
Orbán Viktor Miniszterelnök
Aranyozott SMS-e
Schmitt Pálnak:
„Kedves Pali! Ne izgulj! Nem hagyunk az út szélén.
Hűséged Hálára kötelez.”

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr207035765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2015.01.03. 13:51:14

"Elég csak a Hősök terén bejelenteni, hogy ha visszajönnek a kommunisták..."

Guma, már boccs, de hogy jöhetne az vissza, aki el se ment?

Nem mellékesen moszkoVitya 1982-89 között igazolt ifjúkomenyista kictitkár volt. Egy komenyista meg nekem ne komenyistázzon.

guma 2015.01.03. 13:57:15

@rdos: cserélj pár percig szemüveget! :))))

ez itt most humor és (vagy) irónia...
süti beállítások módosítása