He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Bajor Imrére emlékezünk - Rádiókabaré 2014. augusztus

2014.08.13. 10:02 guma

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr646599613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.08.13. 11:00:21

Elhunyt Lauren Bacall. 89 évet élt.
Betty Joan Perske volt az eredeti neve. 1924. 09.16-án született New York-ban. Szülei zsidó bevándorlók voltak lengyelországi, németországi, és romániai gyökerekkel. Bacall tizenévesen kezdte a szakmát. Emellett modelkedett is. 1943-ban Nancy Hawks fedezte fel, és ajánlotta férje Howard figyelmébe. Ekkor cseréli le a nevét Lauren Bacallra. (Betty Bacallról). Megkapta a Szegények és gazdagok egyik főszerepét. Fimbéli partnerével, Humprey Bogarttal egymásba szerettek, és összeházasodtak. Bogart 1957-ben hunyt el. Kevés filmben volt látható, akkor viszont a kor sztárjaival forgatott: John Wayne (eltérő politikai nézeteik ellenére jó barátok voltak), Tony Curtis, Ingrid Bergman, Paul Newman..stb.
1997-ben Golden Globe díjat nyert.
süti beállítások módosítása