He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Előny: itt és most! De mi lesz később a közmunka és a rezsiharc eredménye?

2013.12.03. 16:51 guma

Aknamezőre léphet Magyarország

Három-öt év múlva az unortodox politikát folytató Magyarország aknamezőn fogja találni magát, minden sarokban robbanhat valami, mert a mostani intézkedések negatív hatása akkor kezd majd először mutatkozni, emellett a nemzetközi bíróságok is súlyos tíz- és százmilliárdos bírságokkal sújthatják Magyarországot - nyilatkozta a Figyelő Online-nak Deák Dániel a Budapesti Corvinus Egyetem tanára.

http://figyelo.hu/cikkek/ordogi-politika-a-rezsiharc

Így teljes a takarékok államosítása: a tulajdonosi jogokat is felfüggesztik

http://tenytar.blog.hu/2013/11/20/igy_teljes_a_takarekok_allamositasa_a_tulajdonosi_jogokat_is_felfuggesztik

A rezsicsökkentés és a zsemlegombóc összeférhetetlenek!

http://okos-tojas.blog.hu/2013/11/26/a_rezsicsokkentes_es_a_zsemlegomboc_osszeferhetetlenek

A minimálbér-emelés csak egy újabb blöff

minimalber_eu.jpg http://tenytar.blog.hu/2013/12/03/a_minimalber-emeles_csak_egy_ujabb_bloff

Feleslegesen vesz fel közmunkásokat a MÁV?

"A MÁV-os körökben terjedő levél szerint állomásonként 2-6 „munkanélkülit” kell felvenni fél évre, akik a szükséges vizsgák hiányában nem mehetnek a vágányok közé, így legfeljebb a peronokat takaríthatják. Erre a munkára azonban a vasút külső cégekkel szerződött, így a kritikusok szerint világos, hogy a közmunkásokra valójában nincs szükség.

A lapnak a MÁV megerősítette: 850 közfoglalkoztatott fog takarítani 337 állomáson, ám ők nem ugyanazt a munkát végzik, mint a takarítócégek, ezért a felvételük indokolt."

http://index.hu/belfold/2013/12/03/feleslegesen_vesz_fel_kozmunkasokat_a_mav/

A nagy áfacsalás a parlamentben

http://444.hu/2013/12/02/a-nagy-afacsalas-a-parlamentben/

Ahol Orbán büszke. Térkép a miniszterelnöki avatásokról

Hogy kerül Orbán Viktor egy cukorsiló mellé? Vagy egy turistaházhoz? Vagy éppen egy szökőkúthoz? A jövő évi választásokra készülő miniszterelnök többek között ezeket is ünnepélyesen átadta az elmúlt hónapokban.  Az Origo térképen gyűjti, hol és mit avatott fel Orbán a nyár eleje óta. Kattintson az ikonokra a részletekért!

http://www.origo.hu/foto/interaktiv/20131203-avatasok-es-atadasok-a-miniszterelnok-reszvetelevel.html?sec-3

Bojkott a láthatáron?

"Az ombudsman szerint tehát semmi diszkriminatív nincs abban, hogy Nagy Mihály csíkszeredai állandó lakos és Kiss János budapesti állandó lakos, de jelenleg munkavégzés céljából Invernessben élő magyar állampolgár közül a csíkszeredai Nagy úr levélben szavazhat majd a 2014-es országgyűlési és európai parlamenti választásokon, az invernessi Kiss úrnak azonban e joga gyakorlásához egy kicsit több erőfeszítést kell majd tennie. A szavazást megelőző szombaton este, oda-vissza csekélyke 300,60 angol fontért jegyet kell váltania a Flying Scottsmanre, és üdítő, 11 óra 21 perces vonatozás után, a friss, éppen csak ébredező Londonba érkezve, aztán még egy kicsit metrózva, már meg is érkezik a brit fővárosban működő magyar külképviseletre, ahol elvileg leadhatná a szavazatát. Ha szerencséje lesz, és valóban képes lesz szavazni, a dolog abszolválása után ugyanez a szép utazás vár rá, hogy lak- és munkahelyére, a Skót Felföldön fekvő, egyébként festői, bár sokszor ködös Invernessbe visszajusson (ahol a híd az Erzsébet hídra, a vár pedig a Moszkva téri volt Postapalotára emlékeztet). Mivel azonban az út nagyon hosszú, a hétfői napot még szabadságként is ki kell vennie, hiszen egy vonaton töltött éjszaka után nehezen állhatna azon nyomban munkába. Azaz közel százezer forintjába és minimum két teljes napjába kerülne invernessi Kiss Jánosnak, hogy jó állampolgárként viselkedhessen, és elmenjen Londonba szavazni. Csíkszeredai Nagy Mihályunk azonban mindezt a fáradtságot és költséget hírből se fogja megismerhetni: ő levélben fog szavazni, bár kiadása neki is lesz, 5 ropogós lej a bélyegre. Minderre a mi ombudsman urunknak nemhogy egy szava sincs, éppen ellenkezőleg: szerinte ez nagyon is rendben van így."

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/342783_bojkott_a_lathataron

Orbán elmondta, mikor támogatná az áfacsalás vizsgálatát 

  • A miniszterelnököt a parlamentben kérdezték a milliárdos áfacsalásról.
  • Horváth András is ott volt, el is küldték a páholyból.
  • Szerinte Orbán nem akart állást foglalni.

Az áfacsalóknak a börtönben van a helyük

mondta Orbán Viktor a parlamentben, miután az LMP-s Vágó Gábor azonnali kérdést tett fel neki az áfacsalásról, és arról, támogatja-e az ügy vizsgálatát.

http://444.hu/2013/12/02/orban-elmondta-mikor-tamogatna-az-afacsalas-vizsgalatat/

A Fidesz, az adócsalók pártja

A Fidesz, az adócsalók pártja

Az ország első számú adócsalója, akinek szállóigévé vált mondása szerint mindenkinek joga van hülyének lenni. De nem ő volt a hülye, hanem az állam és a bűnüldözés, amely ezt a szöveget megette. Fotó: MTI

Budapest – Orbán Viktor azt mondta, hogy “az adócsalóknak a börtönben a helyük”. Ebben az esetben Orbán Viktor és pártja testületileg bevonulhat a börtönbe, mert Simicska Lajos az összes maffiózóhoz hasonlóan adócsalással kezdte megalapozni a Fidesz és Orbán Viktor vagyonát. A Fidesz-közeli cégek többsége hatalmas köztartozásokkal, köztük be nem fizetett adókkal tűnt el. Kaya Ibrahim és Josip Tot pártja bűnszervezet, amely az állami erőforrások kisajátítására és megcsapolására jött létre.

http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/a-fidesz-az-adocsalok-partja.html

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr485673787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása