He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Na ezért kell a honi állapotokról semmit nem tudó külhoni magyar szavazó!

2012.07.26. 20:45 guma

Ma a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén mondta a kormányfő  :

 

„Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek”

Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható”.

 

„Az összes fejlesztés kilencven százaléka uniós pénz és ehhez kapcsolt magyar önerő. Ez azt jelzi, hogy nincs magyar pénz fejlesztésre, csak azt tudjuk ilyen célokra költeni, amit az EU-tól kapunk. Ezért nem hagyhatunk egyetlen forintot sem a közös kasszába”. - akkor miért az az első szempont, hogy a haveri körnek talicskázzuk a pénzt? Pedig még azt is elismerte, hogy emiatt évente 100 milliárd forinttal többe került az államadósság finanszírozása. Persze akkor el kellene számolni miből fizetjük vissza. Dehát az EU ennyire ne legyen "pofátlan", hogy ellenőrízni akarja amit mondunk. Törvényeinkhez meg semmi köze, bár személy szerint dolgozta, dolgoztatta ki és írta alá a belépési dokumentumok jó részét., amiben vállalta a normatívákat. Ma meg... Még Demján Sándor is beolvasott neki : nem létezik unortodox gazdaságpolitika, ha a gazdaság nem működik. Azt is megjegyezte, hogy a Bajnaiék által ott hagyott tartalék hitelt sem a Mol vásárlásra kellett volna fordítani (, mert ezzel is nőtt az adósságunk és a részvényeken nagyot buktunk a tőzsdén!- fűzőm hozzá én.).

Ezt még az MTI is  kicenzúrázta! Nem tartozik ez a félázsiakra! Elég ha győzelmi jelentéseket hallja és a 20 vagy 30 év múlva beköszöntő jólét álommal számol... Közben bemegy a "saját" tv-be és azt mondja a közszférában magas fizetés és béremelés jön - ma a VOSZ ülésen : nem lesz a közszférában béremelés. Ennyi folyamatos tömény hazugság, jogtriplás akár soron kívüli lexekkel  megtámogatva, fölrúgva nem csak az alkotmányt hanem a saját alaptörvényüket is hazánkban ilyen gátlástalan unortodox formában még talán sosem fordult elő...

Szóval félázsiai horda remélem tudod, hol a helyed és eszedbe se jusson az "ellenforradalom"...  - komolyan kérdezem az ilyen szövegek után nincs aki javasolja a gyógykezelését, hiszen nekik nem kell éveket várni míg szakorvoshoz jutnak mint a félázsiaknak! Fogalmam sincs miért engedik vagy veszik evidensnek azt ha saját maga ötleteiről beszél az Magyarország, ha kritizálják amit csinál akkor Magyarországot kritizálják... Ez szerintem kórtünet! Azt mondta szabira megy, mert lemerült. Erre ropja itt a "pávatáncot" minden kormány közeli szervezetet, havert megkeresve játssza a jó fiút, nehogy az IMF tárgyalások valós tényei teret kapjanak a híradásokban... A nagy erőlködéstől így járt - meztelen lett!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr544680633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása