He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

magánszigetes nyaralást 1 millió dollár átutalása után kezdheted el...

2012.05.31. 08:10 guma

Bora Bora, mint Francia Polinézia egyik legcsodálatosabb sziget-együttese, ahol több egyéb szállodalánc is megvetette már a lábát (Le Meridien, The St. Regis), nagy valószínűséggel örökös top 10-es tag lesz a legfelkapottabb luxusnyaralóhelyek közt.

Amióta Sir Richard Branson bevezette a magánszigetes nyaralás fogalmát a köztudatba, azóta ez a „legszexisebb” nyaralási forma a tehetősek körében. Ezt a tényt kihasználva a Four Seasons-Bora-Bora luxusresortját bocsájtja áruba egy különleges, egyhetes konstrukció keretein belül. A luxuscsomagot, mely tulajdonképpen a komplett üdülő tokkal-vonóval történő kibérlését jelenti, 1 millió dollár átutalása mellett lehet elkezdeni foglalni.

A Four Seasons a milliódolláros nyaraláshoz a szigetrész 121 lakosztályát, villáját és vízre épült zsúpfedeles luxusbungalóját, valamint annak 250 fős kiszolgáló személyzetét kínálja fel.

A „saját” korallvilágára büszke resort teljes kapacitása 200 fő körüli. Tehát a millió dollárért 200+ kedves ismerősnek okozhat a csomag vásárlója életre szóló élményt. Mivel a foglalás all inclusive ellátást garantál a vendégeknek, a szálloda, a személyzet, az étterem, valamint a wellness és spa teljes kapacitása rendelkezésükre áll.

forrás : http://www.luxorium.hu/News/2012/03/Millio_dollaros_luxus_nyaralas_Bora_Boran

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr54526847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása