He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

500. adása lesz a Heti Hetes -nek ma. Nosztalgiázunk és nézzük meg a 2000. 12. 31.-i adást.

2012.05.20. 07:15 guma

1999 szeptemberében indult a közéleti szórakoztató műsor, mely ma is nézettségi rekordokat dönt. Szlogenje: Politika, botrány, Duna parti duma parti, bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes, a feketeleves…

A műsor formátuma a német RTL csatorna 1996 és 2005 között futó 7 Tage – 7 Köpfe című műsorának kissé módosított változata, amelyben a résztvevők az adott hét aktuális érdekes híreire reagálnak.

A műsor igazi elődje azonban mégis inkább a Rádiókabaré Kft. című havonta jelentkező rádióműsor volt, amelyben Verebes István, Déri János, Farkasházy Tivadar, Fábry Sándor és más, alkalmanként változó humorista reflektált az előző hónap közéleti eseményeire.

A híreken túl a kötetlen jellegű beszélgetések anekdotázásokra, és a szereplők egyéni tulajdonságaiból és érdeklődési köréből fakadó, egymás közti kifigurázására is alkalmat adnak. Kétségtelenül ez a műsor fő humorforrása és népszerűségének legfontosabb eleme. Számos ilyen humortéma akár több éves múltra is visszatekint, mint például Farkasházy Tivadar beszédhibája és „unalmas”, „zavaros” történetei, Bajor Imre „alkoholizmusa”, Hajós András „tehetségtelensége”, vagy épp a műsorvezető, Jáksó László „nőhiánya”. A már távozott tagok közül Havas Henrik „polihisztorsága”.

Ezen csipkelődések során a szereplők is közelebb kerültek a nézők szívéhez, amit a videómegosztókon és egyéb véleménynyilvánításra alkalmas felületeken hagyott, nagyszámú pozitív visszajelzés igazol.

forrás : http://hu.wikipedia.org/wiki/Heti_Hetes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr594525303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása