He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

"Egy időben az a veszély fenyegetett, hogy tiszteletreméltóvá válunk" (Keith Richard)

2011.07.23. 08:15 guma

 

 "A rock and roll nagyobb mindannyiunknál." (Alan Freed)

Egy korszak, amikor még minden gyerekcipőben járt. -:)))                               Megint  egy film! Szeretni fogjátok most is, mert zene, zene 1000-el!                         Pillanatok, mikor a szocialista vadkelet zenevilágában új banda születik...           Kihagyhatatlan film (1981): betekintést ad a bandák és a mi életünkbe.           "Valami történik itt, de ugye Ön nem tudja mi." (Bob Dylan)

 "valami történik itt, de ugye Ön nem tudja mi." (Bob Dylan)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr503090525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.07.23. 16:29:20

@Conv: és nem lenne hamis az esküd! :)

az az érdekes, hogy nagyon nem csipem amikor kicsi gyerekeket színpadra engednek és megismerik korán azt a világot ami ezzel jár. féltem őket...

és vannak ilyen gyöngyszemek akik előtt ki kell tárni minden ajtót mégis, mert az embereknek látni, hallani kell ezt a csodát amit ajándékba kaptak és használni is tudnak.

ez a hang a csodával van telítve, nem üresen zeng, cseng - pedig érzelmi tapasztalat még fel sem töltötte.
fantasztikus!

tokmányos 2011.07.24. 16:15:32

Kedves Guma! köszönöm a felrakott filmet !Jó volt megnézni újra.
süti beállítások módosítása