He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

.....és akkor Brad Pitt főzött nekem egy kávét!

2011.04.17. 17:50 Horizont

Sajnos nem nekem...... hanem Kiss Mariann séfnek!

Két dolog miatt gondoltam, hogy  megosztom veletek ezt a történetet! Az egyik, hogy mindig szidni szoktuk a bulvármédiát. És lám egy bulvárhírt is lehet rendesen közölni. Na mondjuk a Nők Lapja tette ezt amelyik színvonalas maradt. A másik ok, hogy annyira tudok örülni amikor látom, hallom, hogy igenis élnek köztünk rendes, törekvő fiatalemberek akik teszik a dolgukat, és ha még általuk a jó hírünket is elviszik az hab a tortán!Tetszik, mert egy egyszerű lány, két lábbal áll a földön. Nézzük meg miről is van szó.

Kiss Mariann  séf: "Sokáig nem tudtam, mi akarok lenni. Kereskedelmi iskolába jártam, kommunikáció és marketing szakra, és azt gondoltam, majd üzletasszony lesz belőlem. De mindig ott volt a szakácskodás: az iskolatársaimmal hol hot-dogot készítettünk és az utcán árultuk, aztán az összes pénzt a Heim Pál Gyerekkórháznak ajánlottuk fel, hol pedig a hajléktalanoknak kreáltunk szendvicset. A barátaim meg közben mondogatták: Marcsi, annyi szenvedéllyel főzöl, menj szakácsnak! Gondoltam, miért is ne? És elvégeztem a Vendéglátóipari Főiskolát.

Szerelmes vagyok a főzésbe már egészen kicsi gyerekkoromtól!

Vendéglátós családba születtem, nagypapámnak kocsmája volt, anyukám is szakács-cukrász, ő süti a világ legjobb süteményét. Nagymamám pedig számomra a világ legjobb szakácsa volt. Mindent tőlük tanultam. Nagymamámhoz erősen kötődtem, a legtöbb időmet vele töltöttem. Elismert vegyészmérnök volt. A családban pedig ő volt a középpont. Ha leültünk az asztalához, mindig nyugalom volt és szeretet. Nagyon fájt az elvesztése.

Szájról szájra járt a hírem: „Járt nálam egy séflány, képzeld, tíz emberre főzött, és nagyon jó volt…” Így kerültem a holland, a görög és az argentin nagykövethez. Aztán létrehoztam egy ügynökséget. Külföldi filmes stábok számára adunk cateringet a forgatáshoz, azaz mi etetjük a sztárokat.

Brad Pitték-ről: Komoly válogatáson kellett részt vennem, nagyon sok kollégámmal együtt.

Részese voltam a család életének: reggel nyolcra érkeztem, este mentem haza, amikor Angelina Jolie megérkezett. Gondoskodtam arról, hogy a hűtők mindig tele legyenek, beszereztem mindazt, amire szükségük volt. Figyelnem kellett arra is, hogy az egyik gyerek laktózérzékeny – amúgy én is –, a másik gluténérzékeny, a harmadik pedig nem bírja megenni a tejtermékeket. Mindig négy-ötfélét főztem.

Ők is hús-vér emberek, és amiket összeírnak róluk, az legtöbbször hamis. Angie, akármilyen fáradtan érkezett a forgatásról, mindig megkérdezte, hogy vagyok, hogy telt a napom. Imádja a gyerekeit, nagyszerűen bánt velük, soha egy éles szó nem hangzott el a szájából.

A legkedvesebb élményem talán mégis Bradhez kötődik. Egyik reggel sonkás tojást készítettem neki, miközben ő feltette a kávét. Megkérdezte, kérek-e. Én soha nem kávézom, de azt feleltem: persze. Így hát, elmondhatom, hogy maga Brad Pitt főzött nekem egy kávét."

Ennyi lett volna! Mondjuk én sem vallottam volna be, hogy nem kávézom:))))

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr652834063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.04.17. 18:22:45

én kávézom, sok-sok tejjel. :)
vagyis : jöhet!

DDDDDDDDDDDD (én a posztom raktam másnapra, amikor ezt a festet nőt megláttam!
TE meg már el is menekültél!
szépen vagyunk... xD)

Horizont 2011.04.17. 18:26:45

@guma: Itt vagyok időnként, csak közben vasalok:) Inkább kávéznék....

guma 2011.04.17. 18:40:24

@Horizont: gyere most csináltam egyet. :)

de az a tea sem lenne rossz amit Conv berakott (rengeteg teát iszom cukor nélkül - de most már mézzel - és sok citrommal.)

de lehet, hogy ma szakítok szokásommal és leiszom magam...

ezt olvassátok el. (kaptam a linket!)
döbbenetes látlelet az országról, állapotunkról, mentalitásunkról.

ebből hogyan és mikor mászunk ki...

guma 2011.04.17. 18:42:50

@Horizont: ja és a rendőrök a tűzoltók után nyomoznak.

ez a legfontosabb, még rovancsolnak is...
köpni - nyelni nem tudok!

guma 2011.04.17. 18:47:05

@Horizont: na már most berúgtam?
vagy valóban kell már a kavinton!

áh, hülye vagyok, mint mindig!!!
máris pótlom :

nepszava.com/2011/04/velemeny/frank-tibor-a-nemzeti-egyuttlopas-rendszere.html

Marcellusca 2011.04.17. 19:42:53

@guma: Hallottam én is.

Méghogy rovancsolnak?!
Lopnak! :)
Ha az én szekrényemet nyitnák ki, mikor nem vagyok jelen, kapásból feljelenteném őket, hogy eltűnt 47.000 Ft, a fizetésem fele. Azért hagytam a szekrényemben, mert mentem demonstrálni és féltem, hogy elhagyom.

Ilyet bejelentettem volt munkahelyemen is és egyetlen kollégámnak, beosztottamnak nem nyitották ki a szekrényét.

Szarházi banda!
Kívánom, hogy a vizsgálat alá vont tűzoltóknak kelljen vonulniuk a vizsgálók, vizsgálatot elrendelők égő házához!

Mint a viccben:
Tűzoltó parancsnok a "fiaihoz":
- Fiúk, kértek egy rántottát?
- Persze, főnök.
- Jó étvágyat, egyetek! Esetleg teát hozzá?
- Persze, főnök.
- Tessék, fiúk. Utána egy kávét?
- Hát, persze!

Bekajálnak és kávézás közben megszólal a parancsnok:
- Na, jól van fiúk, mos' má' szedelőzködjünk, ég az APEH-irodaház!
:)

guma 2011.04.17. 19:51:53

@Marcellusca: na én most keseredek el igazán!

tudtam, hogy szar lesz.
de álmomban sem hittem, hogy ilyen roham léptékkel basznak oda mindenkinek, hogy a kis holdudvar jól lakjon, és büszkén feszítsen a VIP páholyban...

Kartal (rezervált) 2011.04.19. 13:40:45

@guma: olyan az ország mint a háromhetes kutyadög. Azt hiszed él, mozog, és közelről veszed csak észre: a férgek nyüzsgését látod. Szét van itt minden rohadva.
süti beállítások módosítása