He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az evolúció új foka: az ember formájú fekália

2010.10.10. 22:00 pimpalini

Az "Örülünk, Vincent" blog cenzúrázó, a velük ellentétes véleményen lévőket elhallgattató , demagóg, csúsztató szánalomszamarainak! A cím rátok/rájuk vonatkozik, nem hittem volna, hogy valakinek sikerül kiérdemelnie...:)

A blogon született egy "vörösiszap hype" c. poszt, melyre - mivel ott ugye, elvtárséknál , reagálni nem lehet, csak ha valaki Illésszidó, Orbánfóbiás agyhalott - reakció ez az írás.

 

"Van itt két dolog, ami remekül jellemzi a mai Magyarországot, agymosott, zászlót lobogtató barikádhuszáraival, cinikus, erkölcsi hulladék gyűlölködőivel, a szolidaritás hiányával, a mindent politikai oldal és átpolitizáltság alapján relativizáló, magát okosnak és bölcsnek tekintő és mutató elvtelen érdekembereivel.
(Végülis nincs ezen mit csodálkozni 40 év lerakódott "humusza", majd 20 év "gyomirtózása" után...)

1. A poszt maga ("Vörösiszap hype"). Kicsit óvodás gondolkodás, ám a másik oldalról nézve remek médiamunka. Mert ugyan már, mivel is lehet jó "nézettséget", jelen esetben olvasottságot teremteni, mint némi "lázadással"? Azzal, ha nem állok be a sorba, felállok az asztal közepére, beintek az összes öltönyösnek és egy nagyot fingok az esküvői tortára? Na, erre aztán felfigyelnek majd az emberek. Mert az már kissé "unalmas", hogy mindenhol azt írják, mekkora a katasztrófa, meg milyen rossz is most, stb...

Másrészről ez így nagyon jó hely azoknak az idiótáknak, akik jelenleg is csak egy dolgot - sekélyes életük "legnagyobb" élvezetét gyakorolva - néznek: történjék bármi, "rugdossuk csak meg az általunk gyűlölt politikusokat..." Egyszóval beszéljünk már megint a politikáról, a politikusokról, mélyítsük tovább az árkokat, s gyűlölködjünk egy jó magyarost. Lásd. 2. pont.


A posztolók logikájáról: erről elég mindössze annyi, hogy a kommentekben helyenként védőbeszédként hangoztatott "nem tudjuk mekkora a kár" gyakorlatilag kapásból cáfolja a fő véleményvonalat. Mert ha nem tudjuk mekkora a kár, hogyan lihegi az egész katasztrófát túl a média és a kormány?:)))))

Másrészről ez a katasztrófa nem "csupán" arról szól, hogy meghalt 7 ember. A kifolyt vörösiszap nem túl tréfás dolog, nem lehet csak úgy, slaggal lemosni. Nem tudom hány szakértő van itt, de az orbánozó és illésező agymeneket látva nem hiszem, hogy sok lenne. Talán érdemes lenne utánanézni a vonatkozó amerikai és olasz katasztrófának, arról nem is beszélve, hogy a dolognak még koránt sincs vége (a gát reped tovább).
Szóval bizonyos területeken talajcserét kell majd végrehajtani, a házakat el kell bontani, a dögöket meg kell semmisíteni, stb... S akkor még nem beszéltünk az iszaptározóból kifolyt lúgról, a talajvízről, a felszíni vizekről. Ráadásul mindez egy mészkőhegységben.

Vagyis kedves posztolók: a média csak teszi a kötelességét, mint ahogy azt teszi a kormány is. Tudom, szokatlan ez azok után, hogy sokáig mindent a szőnyeg alá söpörtek az elvtársurak, de ez a normális.

2. A dolgot átpolitizáló, kommentelő agymosottaknak:

Az benneteket minősít, hogy most sem tudjátok félretenni azt, hogy ne élcelődjetek, ne cinizáljatok, ne orbánviktorozzatok. Gyakorlatilag a bányázással, és a többi "hátsó szándék" feltételezésével csak tükörbe néztek, s a magatok rosszindulatát, elvtelenségét, undorító, sekélyes voltát kürtölitek világgá.
Undorodom tőletek, mint ahogy minden normális, jóérzésű ember csak köpne rátok egy jó nagyot. Bár igazából kár a nyálért is...

Ha egy csöppnyi erkölcs és ész szorult volna belétek, elfelednétek a relativizálást (volt már autóbaleset, árvíz is, stb... jellegű "bölcs" gondolatok), meg a szokásos politizálást, s végre pár napig csendben figyelnétek magukat az eseményeket, s nem azt, amit ti elképzeltek valóságnak...

Hja és még valami. Ez nem árvíz nagyokos birkák! Ez egy ipari katasztrófa. Ezt az ember okozta. Az ember a felelős érte! Nem Mari néni, aki adakozott 100 forintot, nem Guszti bá a kolbászsütő, aki ezért ment el 8:0-t nézni, nem azok, akik most is kinn lapátolnak.
Hanem azok, akik miatt ez az egész dolog megtörténhetett. Akik évekig milliárdokat kereshettek azon, hogy magasról szartak rá minden előírásra, vagy épp "megvették" azt, aki kiment szakmázni és körülnézni."

40 komment · 1 trackback

Címkék: katasztrófa halál cenzúra demagógia vörösiszap szaremberek

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr452361504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Pétereknek és Páloknak 2010.10.14. 12:45:45

 "Péter és Pál (tudjuk) nyárban, összeférnek a naptárban"Arany János hőseinek elszánt vitája jól jellemzi jelenleg az ország lakosságát. Ugyanis a MAL Zrt. állami kezelés alá vonása (államosítása) legalább annyira megosztja hazánk - párt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcellusca 2010.10.11. 09:20:02

Reggelt, Mindegykinek!

@pimpalini: Csak a posztot olvatsm, a kommenteket nem, de szerintem nagyon sok igazság van benne.
Túlságosan nagy a médiája és nem is mindig korrekt. Szerintem.
Abban is van igazság, hogyha bármelyik pillanatban ledőlhet/kiszakadhat a fal, ezért nem engednek senkit a már kitelepített faluba, akkor Illés hogy viheti a gát közelébe az újságírókat?!

A kommentekből majd csak szemezgetek. :D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.11. 11:57:54

Engem a kolbászoszsömle baszott fel as múltkor a VB-n.
Ja, és Jóreggelt!!!

pimpalini 2010.10.11. 13:00:56

@Marcellusca:

Illés egy fasz, ez vitán felül áll. Komolyan mondom, pár nappal ezelőttig azt sem tudtam ki az... ugye a negatív reklám is reklám. Azon meg csak nevettem, hogy valami általános iskolai pedagógus lett a jobbkeze...:)

Én azon akadtam ki azoknál (fekáliák), hogy egyoldalúan moderáltak dolgokat (rendben, szívük joga) Megírták valahol fentebb, hogy aki gyurcsányozik, orbánozik, stb.. ki lesz vágva. Ehhez képest egy csomó barom maradt, akik orbánoztak, meg próbálták a szokásos politikai szarrágást folytatni, ami nekik témától függetlenül kedvenc szórakozásuk.

Ráadásul a hsz-em kapásból kivágták, majd nem kissé aljas módon kiforgatták, ráadásul meg sem védhettem magam.:) Ez azért jelentől mérvű patkányság.:)

A logikájukról meg ugye annyit: nem tudjuk mekkora a katasztrófa, de szerintük a média túllihegte...:)
Lehet, hogy én vagyok hülye, de ez nekem ellentmondás.

pimpalini 2010.10.11. 13:02:23

@Ásó[Mosó]maci:

Hát igen, ő napokon át "trollkodott", mondhattál neki akármit, nem számított...:)

Jártam a blogján, látszik, hogy "egyáltalán" nem elfogult politikailag...:))

pimpalini 2010.10.11. 13:04:24

@miről van itt nagybasz0:

Amúgy én is csak elbasztam néhány órát ezzel...:)
Kellett nekem odamenni...:)

Egyszerűbb lett volna szép csendben Transformers-t nézni, amit már vagy 12-szer vetítettek, s meglehetősen "értékes" film...:)

Marcellusca 2010.10.11. 14:34:04

@pimpalini: Az a helyzet, hogy bőven "elég" lett volna, ha csak a tényeket közlik.
De neeeeeem, még stuffoljuk fel, mert úgy lesz az igazi.
Pedig magában a tény is elég sokkoló, borzalmas.
És jönnek a különböző "tudományos" fejtegetések, hírek és mittodoménmik.

Vizsgálják ki, legyen következménye (és itt nem csak a felelősségre vanásról, hanem a tanulságok levonásáról is beszélek!) és majd csak akkor szólaljon meg a politika.
Ha - egyáltalán - muszáj megszólalnia!

pimpalini 2010.10.11. 17:39:10

@Marcellusca:

Igazságod vagyon a politikáról, ám ez kétoldalú dolog.
Mert ugye Te azt várod el - s még sokan mások is - amit írtál, vagyis mindenki végezze a saját munkáját, a mérnök mérnökösködjön, a katasztrófavédő védekezzen, az alkoholista igyon, a politikus meg politizáljon. Ez rendben is van.
De mások számára fontos lehet, hogy az ország első embere ne csak a tévében mutatkozzon, ne csak a parlamentben papoljon, vagy a fizetését vegye fel, hanem - a jóban-rosszban veletek vagyok elve alapján - árvíz esetén, vagy akár ennél a katasztrófánál a személyes jelenlétével erősítse a hitet az emberekben, azt, hogy tudják, nincsenek egyedül. Sokszor ez is nagyon sokat számít. Ez egyik oldalról - pl. a kritikusok oldaláról - nézve lehet szereplési vágy, de én úgy gondolom, az üzenete inkább pozitív.

S akkor még adott ugye egy másik tényező: politikus vagyok vagy államférfi? Nem mindegy. Vitya szerintem mindenképp a második kategóriába sorolja magát, meggyőződésem, hogy ő tényleg hisz abban, amit csinál. Tehát neki az ilyesmi azért jön elő, mert egyszerűen ilyen. Nemcsak azért, mert jó ilyen helyen fotózkodni, mert a népszerűség is számít.

Különben az agyonszidott amcsi filmekben is mindenhol ez van (lehet, azért "untuk" meg): a jóságos vezető, aki elmegy a katasztrófák helyszínére, hogy ezzel tartsa a lelket az emberekben.
Viccen kívül, én elhiszem, hogy ez számít az embereknek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.11. 18:36:20

@pimpalini:
Egyeseknek ez egy érv a monarchia visszaállítására. Hogy akkor tényleg lenne egy pártoktól független (Schmittbácsi, vaníliáskarikát kéreeek!!) felső állami vezető, aki képviselhetné az országot kifelé, illetve ILYENKOR mehetne népet nyugtatni anélkül, hogy rásütnék a "na ez is csak a népszerűségért kalapozó élősködő senkiházi politikus" jelzőt.

pimpalini 2010.10.11. 18:59:01

@neccharisnyás útonálló:

Igazából a monarchia kérdése egyszerre bonyolult, vicces és elborzasztó...:)
Ugyanis a jelenlegi elitből senkit sem választanék királynak.
A Habsburg családból szintén nem, főleg a történelmi okok, de pl. a legutóbbi MDF-plakát miatt sem.
Szétnézhetnénk a régi, történelmi magyar családok háza táján is, de szerintem egyik sem rendelkezik olyan közismert leszármazottal, aki országos ismertsége mellett mindenki számára elfogadható lenne.

De a kérdés elméletileg mindenesetre érdekes.

Amúgy én - pártpolitikától függetlenül - tényleg államférfinak tekintem Orbánt. Ettől persze még megértem, hogy sokak utálják.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.11. 19:05:10

@pimpalini:
Ja, hát azért királyt jobb helyeken illik egykori uralkodó családból szerezni. Össze is gyűjtötték anno hogy állnak Habsburgék. Meg valami szedett-vedett Árpádházi-leszármazásról is értekeztek.
De ennyi évtized szovjet világ után elég érdekes lenne. Főleg, hogy egyesek még az Operaházat is legszívesebben felrobbantanák a bál idején.

pimpalini 2010.10.11. 19:27:01

@neccharisnyás útonálló:

NA most ez több dolog egyszerre...:)

1. Az egykori uralkodócsaládok esetét megbeszéltük, ide jöhet a fenti mondandóm is: sztem egy Habsburg nem élvezne nagy támogatottságot, már csak 48 miatt sem...:)
Árpád-ház: leszármazás gyanánt ezirányú ismereteim elég gyengék, fogalmam sincs arról, hol és ki maradt életben a női ágról, a férfi ág kihalása után. Nem biztos, hogy lennének magyar vonatkozások.
Anjou-k: nem tudom mennyire akarnának 600 év után visszajönni ide, ha a család még létezik.:)
Ráadásul nem is biztos, hogy tetszene a nemzeti vonalnak.:)
Luxemburg-ház: fogalmam sincs, de az idegen érv itt is ül.
Maradnának a Szapolyaik, s a klasszikus főúri családok: Zrínyik, Eszterházy-k, Bárhoriak, Rákóczik (de NEM a rádiós feri, bocs, nem hagyhattam ki, tudom, hogy csupán névrokon - szerencsére), Bethlenek, stb...
Szerintem ma Magyarországon elméletileg inkább ezen a vonalon kellene keresgélni, de nehéz "megfelelő" utódra lelni.
2. A szovjet világ alatt ugye vagyonok cseréltek gazdát, s gyakorlatilag a régi külsőségekből egyedül a pénz maradt, stílus, ízlés, viselkedési kultúra és büszkeség nélkül, ami ugye átkötés a 3. pontba...
3. Az Operaház felgyújtását magam is támogatnám évente egyszer (Operabál), pedig kedvelem a régi épületeket, s sajnálnám. Miért is? Mert ezek a mai újgazdagok egyszerűen nem méltók az egészre. Aki harácsolt, rabolt, lopott, ne parolázzon már ország-világ előtt. Vagy aki a politikából gazdagodott meg, s még viselkedni sem tud...
S bocs, de celebek se legyenek már ott...:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.11. 20:39:18

@pimpalini:
Szovjetvilágot a prolimentalitásra értettem. Hogy takarító Manyinéni ki van akadva, és fújol, amiért Károly von Saxe-Coburg libamájat csócsál. Miért is? Ad1. beléoltották a fújolást Ad2. ő is enné
Nem tudhassam felfogni, hogy akinek csálén áll az ezüstvilla a kezében, mert nem tudja mire való, az mégis miért vágyik rá.
Jó, megint magamból indultam ki.

Operabál meg így, amivé az utóbbi időkben vált, tényleg durva. De. Meg lehetne ezt normálisan is csinálni. Hagyományokat képvisel. Csak sajnos elköltöztek az országból/elüldöztettek azok, akik még tudnák hogy működne ez, mert ilyen életre nevelték őket szopósbaba koruk óta.
Viszont van egy olyan gyanúm, hogy az utca népe ugyanúgy rájuk akarná gyújtani az épületet. Manyinénivel az élen.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.12. 08:22:09

@pimpalini: Én az Árpád vérvonal utolsó leszármazottja cvagyok, a Dzsingiszida vérvonal alatt. Me for king! :-F

Marcellusca 2010.10.12. 20:35:13

@Ásó[Mosó]maci: Ez durva. :(
Keress rá a gúgliban, mi? :P
MUHAHA!
Áááááááá, csak felhúzom magam ezen a senkiházin. :S

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.13. 08:08:39

@neccharisnyás útonálló: Nekem volt Dezsavűm, mikor olvastalak titeket. Mintha egyszer már ez megtörtént volna. :-D

Marcellusca 2010.10.13. 10:30:17

Már, ha a qrva KBM engedi, hogy kommenteljek. :(

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.13. 18:38:46

@neccharisnyás útonálló: Csak olvastam a beszélgetéseteket Pimpalínivel, és hirtelen úgy tűnt, hogy már egyszer ezt olvastam. Vagy álmodtam régebben. Teljesen dezsavű érzésem volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.13. 18:43:03

@Ásó[Mosó]maci: Nemtom. Nem emlékszem, hogy beszélgettünk volna ilyenről.

pimpalini 2010.10.13. 18:47:16

@Ásó[Mosó]maci:

Amúgy nekem is volt már sokszor... vagyis háromszor (az sok?:)) biztosan, a többire nem emlékszem...:)

Egyszer vonaton ültem, s arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő srácok érdekes dolgokról beszélgetnek... addig nem is nagyon érdekelt, míg egyszer csak kihallottam 3-4 mondatot, melyeket szó szerint megálmodtam előtte 4-5 nappal...
Nagyon durva és félelmetes volt, gondolkodtam azon, hogy a következő megállónál leszállok...:)

pimpalini 2010.10.13. 18:48:28

@pimpalini:

Hja és úgy érdekes, hogy azt álmodtam, hogy a vonaton ülök...:)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.13. 19:14:16

@neccharisnyás útonálló: A dezsavűről nem beszélgettetek. Csak a Monarchiáról. És amikor olvastam, beugrott, hogy mintha ezt már egyszer átéltem volna, lehet hogy álmomban. Hogy ülök a gép előtt és pontosan ezeket a sorokat olvasom. A hiba a rendszerben meg Mátrix.
@pimpalini: Érdekes, nekem fél-egy évente egy-egy ilyen előfordul :-D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.13. 20:18:38

@Ásó[Mosó]maci: Nem Donna beszélgetett erről valakivel?

Jaj, kedveskéim, így megijedni egy-egy előrelátott pillanattól.
Nemtom mit szólnának, ha SOROZATBAN történnének azok a dolgok, amik átfutnak a kusza agyukon. A legvadabb, legelképzelhetetlenebb, amire csak annyit tudsz reagálni, mikor eszedbe jut, hogy "hö, de poén lenne!" vagy annyit se mert csak bevillan és lép is. Nomeg emberek, akikkel egyszer véletlenszerűen találkoztál, aztán puszta véletlenből ÚJRA összefuttok! Pedig nem is ismeritek egymást. Semmit se tudtok a másik szokásairól, hogy befolyásolhatnátok a találka megtörténtét.
Szép ám ez!

Donna (Cara)mba 2010.10.13. 21:20:05

@pimpalini: Szia! Jelentem alássan, kegyelmes uram: én csúszok át ezotériában...

Bár kerülöm, de mégse nem megy:)

Haj, az álom, az álom, az édes álom...:)

Sztem ennek a jelenségnek van fizikai magyarázata, csak még nem tudjuk pontosan.

Ha valaki közeállóról álmodunk később valóban bekövetkező dolgokat, ezen sokan nem is lepődünk meg.

Engem inkább az a "nyelvezet" lep meg, amit az álom használ. Nem értem, miért nem "beszél" értelmesen, egyértelműen, hogy a tudat is értse?
Biztos oka van ennek is.

Egy álmom: erdélyi nagybátyám ül egy árokparton, és igen furcsán izzad. Csak a feje, de nagyon, szinte folyik ki valami folyadék a fejéből. És nagyon különlegesen néz. Nem szól semmit. Csak néz.
A képek statikusak inkább, lassúak és a maguk banalitásában erősek, sokatmondóak mégis...
És rettenetes csend van, szinte félelmetes, rosszat sejtető, nem "jó" csend.

Ennyi.

Kb. 3 nap múlva telefon: nagybátyámat szélütés érte, szerencsére otthon volt a lánya (unokahúgom), aki amúgy évente egyszer utazik haza, Erdélybe, mert vagy 25 éve Finnországban él. (Ősztől tavaszig nagybátyámék mennek ki, hozzá). Ez egy olyan véletlen, hogy az évnek pont azon a napján kapjon agyvérzést, amikor otthon volt az egészségügyis lánya, aki mivel azonnal tudott segíteni, nagybátyám teljesen fel tudott gyógyulni a gyors, szakavatott elsősegély miatt.És csak úgy véletlenül, pont a két lánytestvér közül az volt otthon, aki egészségügyis. És éppen ez volt a foglalkozása, nem más. Az én értelmezésemben nagybátyámnak élnie kell/ett a mai napig valamiért. (Ez saját nézet).

Vissza az álomhoz: miért partoldal? Gondolnánk, mert részeges volt a nagybátyám, és ott szokott kikötni:))))

Nem, egy józan, mértéktartó férfi volt világéletében.

"Ott vagyok, ahol a part szakad". Használjátok ezt a kifejezést? Ez kb. azt jelenti: bajban vagyok, nem jutottam ki a gödörből, szakad alattam a partoldal, bajban vagyok, bizony elkelne a segítség.
Nos, az agyvérzéskor nagybátyám nyilván "ott volt, ahol part szakad"

Ezek realitások, csak nem értjük szerintem még őket. Ezért nem veszem túl jónéven, ha ezotériával illetnek, de erre sincs pillanatnyilag jobb szavunk, hogy milyen némber az ilyen némber, aki ilyenen töpreng?

pimpalini 2010.10.14. 12:33:00

@neccharisnyás útonálló:

Szép lenne, ha egyszer végre a hétvégi tippmix ajánlatból mondjuk 14 meccs végeredményét látnám előre, s utólag mondhatnám, hogy micsoda dezsavúm volt, a mindenit neki!:) MEgálmodtam őket, s megtörténtek!:)

Ebből is látszik, hogy ezeknek a dolgoknak semmi értelmük sincs, csak szórakoznak az emberrel, mindenféle haszon nélkül idegesítik a népet...:)

pimpalini 2010.10.14. 12:39:43

@Donna (Cara)mba:

Az az igazság, hogy ilyen dolgok vannak, s valóban nem tudunk rá logikus magyarázatot. Az ember olykor megérzi mi történik egy hozzátartozójával, stb...

A baj az, hogy sokfelé elmegy a természetfeletti "kutatása" is: sok a szélhámos, sok a semmitmondó üzenet, sok a csaló jós, stb...

Ráadásul ezek a tudomány számára megismételhetetlen, azaz nem létező, vagy jobb esetben véletlenszerűen előforduló jelenségek.

Sokan azt mondják rá, hogy az agya álomban dolgozza fel a múltat, azokat a dolgokat, képeket, érzéseket, melyek az ébrenlétben történtek, melyeket akkor érzékeltünk. Persze jó kérdés, hogy ebből hogyan lehet jövőkép, mely ráadásul bejön?:)

Néha azt gondolom, csak egy hajszálon múlik, hogy a logika vékony ösvényéről nem esünk a gonosz őrület feneketlen mélységébe...

pimpalini 2010.10.14. 12:42:47

@Ásó[Mosó]maci:

Különben volt egy olyan álmom, mikor beléptem egy kis szobába, sok apartman volt egymás mellett/vagyis inkább faház, és ott feküdt az ágyon egy rendkívül vonzó, nőiesen telt idomokkal rendelkező (amolyan 172 cm/69kg 97-65-95) nő, teljesen meztelenül...:)

Nos, később - szerencsére - ez is megtörtént a valóságban...:)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.14. 14:20:36

@pimpalini: Akkor most már én is várom, hogy néhány álmom teljesüljön :-DDDDDD

guma 2010.10.14. 14:23:14

@Ásó[Mosó]maci: Miért? Több az álmod mint enni-inni-aludni? DDDDD

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.14. 14:26:24

@guma: Mint mindenkinek. Hátha nekem is dezsavűm lesz :-DDDD

guma 2010.10.14. 14:34:13

@Ásó[Mosó]maci: Macika! Ha tudnád nekem hányszor volt! DDDDDDDDDDD

(Nem lehet a harmadik bekezdéstől "eltüntetni, hogy ha kattintunk csak akkor jöjjön elő?)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.14. 14:37:32

@guma: Moderál? (:-DDD)
Valószínűleg nem nézem meg a kisfilmet, ha nem baj. Egyszerűen a hideg futkos a hátamon az Animania-tól. Bocs :-(

guma 2010.10.14. 14:57:21

@Ásó[Mosó]maci: Nem tudom. Arra gondolok, hogy a VB-n sincs kint az egész egyszerre csak a tovább alkalmazás után látható.)

Szóval te sem bíród? Hasonlóan én sem (és még pár rajzfilmet), de néha meg-meg nézek ilyen hülyeséget is ha kapok. Hát az ismert név miatt valóban vicces az a jelenet, ahogy emlegetik... (Különben rengeteg hülyeséget kapok, nem győzőm leállítani!)
süti beállítások módosítása