He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?


És a főd forog tovább!

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Kisemmizi a magyarokat a gyenge forint?

2018.06.24. 14:45 guma

Szólj hozzá!

VIP atombunker a belváros szívében

2018.06.24. 07:55 guma

16 emelet mélyen a föld alatt rohad Rákosi atombunkere Budapest közepén

Szólj hozzá!

Gusztáv

2018.06.23. 08:01 guma

5 komment

Rammstein - Live @ Hellfest 2016

2018.06.23. 06:26 guma

Szólj hozzá!

Bepillantás a filmkészítésbe is: Chaplin 1992

2018.06.22. 08:00 guma

A huszadik század kezdetén született egy fiú Angliában, egy nagyon szegény családban. A kisfiúra azonban nagy jövő vár, hiszen mint Charlie Chaplin, a világ egyik legnagyobb szórakoztató komikusává válik.
Richard Attenborough, az életrajzi tablók nagymestere, ezúttal a filmtörténet talán legnagyobb figuráját tűzte kameravégre. Charlie Chaplin, századunk zseniális nevettetője kalandregénybe illő életet élt. A nagy komikus pályáját feldolgozó film persze vígjátéki elemekben sem szűkölködik, de nem hiányoznak a tragikus sorsfordulók, sőt a krimibe illő hajszák sem. A címszerepben Robert Downey Jr., parádés alakítása látható, de méltó társa Dan Aykroyd, Anthony Hopkins és Geraldine Chaplin is.

A nagy tekintélyű hollywoodi rendező, Max Sennet nagyot nézett, amikor egy jelentéktelen külsejű fiatalember érkezett egy forgatás kellős közepébe csöppenve. Nem gondolta, hogy ez a szerencsétlen figura lehet a londoni varieték ünnepelt sztárja, akit ő hatalmas gázsiért szerződtetett. Ő volt minden idők legnagyobb komédiása: Charlie Chaplin. Szereplők: Robert Downey jr., Dan Aykroyd, Geraldine Chaplin, Kevin Dunn, Anthony Hopkins, Milla Jovovich. 

Ha még nem vagy 16 éves, ne lépj tovább!

Szólj hozzá!