He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fura törvények a nagyvilágból

2018.02.20. 08:00 guma

Hatezer évvel ezelőtt az egyiptomiak voltak az elsők, akik szexuális bűnelkövetőkre büntetést szabtak ki. A férfiakra kasztráció, a nőkre orrlevágás várt.

Kingsville-Texasban egy törvény kimondja, hogy a reptér terlületén disznók nem szaporodhatnak.

Skullbone-Tennessee-ben a nő nem kényeztetheti partnerét miközben ő volán mögött ül és vezet. Akit elcsípnek akár harminc napi börtönre és ötven dollár büntetésre számíthat.

Ázsiai nőt nem érdemes Kaliforniába hozni prostitúció céljából, aki ugyanis megteszi, börtönre és ötezer dolláros büntetésre számíthat.

Ha Hong Kongban egy férj házasságtörést követ el, a feleségnek joga van őt megölni, de csak puszta kézzel. Ezzel szemben a szerető bármilyen eszközzel a túlvilágra küldhető.

Caliban, Kolumbiában egy nő férjével hálhat életében először, ráadásul az eseményen szemtanúként az anyának is részt kell vennie.

Bolíviában a törvény egyértelműen tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával.

Floridában tilos sündissznókkal szexelni.

Londonban tilos parkoló motoron szexelni.

A XVII. századi Spanyolországban a nők lába olyannyira erotikusnak számított, hogy a saját férjükön kívül senki más nem láthatta azokat. A mellek mutogatása ezzel szemben természetes volt.

Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni.

Bahrainben egy orvos csak tükörből vizsgálhatja meg egy nő nemi szervét, közvetlenül soha nem pillanthat rá.

Indonéziában a maszturbálásért lefejezés jár.

Doha-ban, Qatar fővárosában, ha a nőt fürdőzés vagy öltözködés közben egy férfi lep meg, először arcát kell eltakarnia, nem pedig a testét.

Kuwaitban a házas férfi nem nézhet - érzékien - más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra.

Omanban, ha a férfi tevével, tehénnel vagy juhval szexel, a törvény értelmében az állat teje tisztátalanná - így fogyasztásra is - alkalmatlanná válik. Az állatot le kell ölni, és el kell égetni, a bűnelkövető pedig köteles az állat értékét tulajdonosának megtéríteni.

Pompeiiben törvény mondta ki, hogy a prostituáltaknak kékre, pirosra vagy sárgára kell festeniük a hajukat ahhoz, hogy dolgozhassanak.

Peru börtöneiben tilos az ételekbe chilit és minden olyan további csípős fűszert tenni, amik afrodiziákumként hathatnak.

Paramaribóban nem ítélik el azt a férfit, aki nemi erőszakot követ el egy nőn, ha az utóbb hajlandó feleségül menni támadójához

Floridában tilos sündissznókkal szexelni.

Londonban tilos parkoló motoron szexelni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1313585479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.02.22. 04:47:03

Ahogy azt már 6.lenineftárs is megmondta, az ismétlés a tudás anyja. Arról azonban mit sem tudni hogy Kravinszkaja a Calibeli szokásoknak megfelelően lánya nászéjszakáján tartotta-e az ifjú párnak a gyertyát. :-)

Az ismétlésről viszont azt tudni hogy: 2-szer mond 2-szer mond.

Floridai sünik és Londonban parkoló motorok duplán jöttek. :-)

Londoni városatyák fején találták amúgy a szöget, mennyivel kényelmesebb és főleg biztonságosabb lehet nem parkoló azaz haladó motoron szexelni. :-)
süti beállítások módosítása