He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Milliárdokból készűlt nemzeti konzultáció íveket, miért nem lehet közszemlére tenni? - esemény gyűjtemény

2017.11.23. 22:29 guma

Mi ez a körlevél cunami, ha a kitöltések számával dicsekednek? Mi az, hogy nem láthatja, ellenőrízheti ellenzéki képviselő, újságíró vagy akár egy állampolgár a kitöltött íveket? Talán orbitálisat hazudtak a visszaérkezett darabszámról? Honnan tudható mit válaszoltak? Az online kérdőívet pedig annyiszor töltöd ki ahány érvényes email címed van? A közpénzen tartott kommentelők bevetve? Telefonon még most is akcióznak a kitöltéséért, miközben gyorsított eljárással meghosszabították a beküldési határidejét?

Hadházy szerint irtózatosan nagy kamunak tűnik a konzultáció

Az LMP vezetői épp megtekintik az átláthatatlanul feldolgozott kérdőíveket, leveleket. Nyilvántartás nuku, az már kiderült.

Egy hónapos küzdelem végére került pont, amikor végre bejuttatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda Hadházy Ákos és Szél Bernadett LMP-s képviselőket a nemzeti konzultációk gyűjtő- és tárolóhelyszíneire – tudta meg a 24.hu. Hadházy még október közepén kereste meg először a Rogán Antal vezette kabinetirodát, ekkor megtudta, hogy

a kérdőivek a Magyar Postához, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt.-hez és a Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-hez kerülnek.

Végül kedd este kapott Hadházy engedélyt, hogy egy szoros menetrendet követve megtekintheti a leveleket. Az a kikötés volt, hogy újságírók nem mehetnek vele. Hadházyék ott voltak a megbeszélt időpontokon és helyeken, először a NISZ VIII. kerületi érkeztető központjába, az Orczy térre mentek. Itt mindössze 15 percük volt, hogy rákukkantsanak a konténerekben tárolt papírokra.

A szoros időpontok miatt egyből indultak is Zuglóba, ahol csomagátvizsgálóval nézhették meg az újabb adagot. A harmadik helyszín a Kopint-Datorg Blaha Lujza téri épülete volt. Hadházy szerint tapasztalataik alapján „irtózatosan nagy kamunak tűnik” az egész konzultációsdi.

Ugyanis beszélt a technikai személyzet tagjaival is, akik közölték vele, semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről, csak némi biztonsági ellenőrzés van. Becslései szerint az első helyen 400 ezer, a másodikon kevesebb (itt nem tudott konkrét számot mondani), a harmadik helyszínen pedig 250 ezer körüli levelet kaptak a héten. Ezzel viszont nem jön ki a matek, azaz az a bizonyos rekordmennyiségű visszaküldött konzultációs ív.

Fotó: Hadházy Ákos

Frissítünk!

Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ is az LMP-s betekintésre, természetesen heves sorosozással. Az rejtély, mit értenek botrányos fellépés alatt, amikor a kormány engedte be a képviselőket. Íme: „Miközben az LMP Soros megrendelését teljesítve támogatja és megszavazza a betelepítési kvótaprogramot, meg akarják akadályozni, hogy a magyarok erről elmondják a véleményüket. Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet. Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét erről.”

http://24.hu/belfold/2017/11/23/hadhazy-szerint-irtozatosan-nagy-kamunak-tunik-a-konzultacio/

Felmérésünk szerint a teljes felnőtt lakosság negyede, durván kétmillió ember töltötte ki, vagy tervezi kitölteni a Soros-tervről szóló kérdőívet. Ennél nagyobb a kérdőívet elutasítók aránya, 33 százalék.

A legmagasabb a kérdés iránt teljes közönyt mutatóké, ami 42 százalék. Úgy tűnik, a migrációs probléma már kevéssé foglalkoztatja az embereket.

Mintanagyság: 500 fő, amely összetételében reprezentálja a szavazókorú magyar lakosságot

http://www.demokrata.hu/kutatas/veszelyes-sorosterv

5 bizonyíték, hogy totál kamu a Fidesz ún. konzultációja

részlet:

Ezt világosan jelezték már a kormánypropaganda saját közvéleménykutatásai is. Ez azt jelenti, hogy még a bő kétmilliós Fidesz-tábort se sikerült megszólítani a több milliárdba kerülő kampánnyal; nem véletlenül kezdett a Fidesz telefonos kampányba a konzultációt népszerűsítendő, és az sem, hogy december 1-éig meg kellett hosszabbítani a kampány határidejét.

3. Semmit nem kezdenek az adatokkal

Az LMP képviselői csütörtökön azt is megtudták, 

  1. senki nem értékeli ki a visszaküldött íveket
  2. erre nincs is kormányzati apparátus,

Hadházyval azt közölték: "semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről".

Tehát a kormány úgy "kérdezi meg az emberek véleményét", hogy egyáltalán nem is kíváncsi a válaszra. Ami mondjuk nem is meglepő, hogy a sugalmazó, értelmetlen kérdések mindegyike totális hazugság, továbbá egyszerre követik el a szalmabáb és a hamis dilemma érvelési hibáját.

Nincs okunk feltételezni, hogy a Fidesz-vezetésében mindenkinek olyan alacsony volna az IQ-ja, mint az ezzel a kampánnyal megcélozni kívánt szavazói rétegnek. Ők nagyon jól tudják, hogy értelmetlen kérdésre nem lehet válaszolni, nem csoda, ha nem érdekli őket a válasz.

A visszaküldött levelek kis várakozás után majd mennek csendben a zúzdába.

4. Nincs semmilyen kormányzati döntés

Az mondjuk egyáltalán nem meglepő, hogy a kormány semmit nem tett egy nem létező válsághelyzet kezelésére. Ami csak azért probléma, mert az ügyészség éppen a nemlétező kormányzati intézkedésekre hivatkozott Szél Bernadettnek, amikor megtagadta a nyomozást hűtlen kezelés miatt, a kampányra teljesen fölöslegesen elköltött milliárdok miatt tett feljelentés ügyében.

Megállapítható, hogy a kampány kormányzati döntéshez kapcsolódik, aminek fedezetét a 2017. évi költségvetésből elkülönítették. A kampány lefolytatásával és tárgyát képező konzultációs kérdésekkel való egyet nem értés, illetőleg közéleti különbség azonban önmagában nem alapozza meg a bűncselekmény gyanúját.

Ezt írta Kovács Dorottya ügyész.

  • Amiből egyfelől nyilvánvaló, hogy nem kell valamikori Fidesz-tagnak lenni, hogy valaki befeküdjön a kormánypártoknak.
  • Másfelől egyértelmű a hazugság, hiszen egy nem létező terv ellen nem kell intézkedni, és ha még intézkednének is, akkor is közpénzből finanszíroznak egy pártkampányt (az igazságos választások nagyobb dicsőségére).

Továbbá az is árulkodó, hogy ügyészség maga is kampánynak nevezi az ún. konzultációt, amire amúgy - és ezt nekik kellene a legjobban tudniuk - a kormánynak nincs semmiféle joga vagy felhatalmazása. A kampány Brüsszelből is kampánynak látszik, beszélt erről már Navracsics Tibor.

http://b1.blog.hu/2017/11/24/5_bizonyitek_hogy_total_kamu_a_fidesz_un_konzultacioja

Totális kamunak tűnik a nemzeti konzultáció a konzultációs íveket megtekintő LMP-s képviselők szerint

Mint arról szerdán a sajtó beszámolt, Hadházy Ákos és Szél Bernadett LMP-s képviselők végre lehetőséget kaptak, hogy betekintsenek a kormánynak visszaküldött nemzeti konzultációs ívekbe.

Magyarország kormánya egy erősen prejudikáló konzultációba kezdett a nem létező „Soros-tervről” a magyar lakossággal. Ahogy azt a kormányzati hirdetések büszkén hirdetik, már több mint 1,7 millióan küldték vissza az íveket.

A kormány persze azt mond, amit akar, a visszaküldött íveket ugyanis hét pecsét alatt őrzik 3 budapesti cégnél. A két LMP-snek végül lehetősége nyílt arra, hogy 15 percre (!) betekintsenek a helyszíneken az ívekbe – a sajtó kizárása mellett.

Nyilvánvalóan ez elég kevés idő volt arra, hogy végignyálazzák az íveket, de elmondásuk szerint így is kilógott a lóláb.

A 24.hu tudósítása szerint Hadházy „beszélt a technikai személyzet tagjaival is, akik közölték vele, semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről, csak némi biztonsági ellenőrzés van.”

Hadházyék szerint az 1,7 millió ív sem volt meg, bár a 3 helyszín közül csak 2-nél tudtak konkrét darabszámot mondani a konténerekben tárolt ívekről, a harmadik helyszínen ezt sem tudták a képviselőknek meghatározni.

Hadházy szerint egyébként az egész konzultációval sokkal nagyobb baj, hogy nem az országot igazán égető problémákkal – úgy mint az oktatással vagy az egészségüggyel foglalkozik.

A Fidesz láthatóan teljesen összezavarodott az LMP akciójától, ugyanis a 24 szerint ezzel a közleménnyel reagáltak az iratokba betekintő akcióra:

„ Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet. Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét erről.” 

Az LMP éppen arra volt kíváncsi, hogy a konzultációs ívek rendben, szabályosan érkeznek-e be és kerülnek feldolgozásra. (24.hu)

https://444.hu/2017/11/23/totalis-kamunak-tunik-a-nemzeti-konzultacio-a-konzultacios-iveket-megtekinto-lmp-s-kepviselok-szerint

Talán nem véletlen az események után, hogy Bandita véleménye igen karakteres:

Az országot elmebetegek irányítják!

A Fidesz arra kérte a Fideszt, hogy a Fidesz által alkotott nemzeti konzultáció beküldési határidejét meghosszabbítani szíveskedjen.

A Fidesz majdnem két órát gondolkodott a Fidesz javaslatán. Már így is nagy siker a Fidesz konzultációja, így a Fidesz kérése talán alaptalan.

De a Fidesz nem hagyta magát, és meggyőzte a Fideszt. Két óra múlva a Fidesz elfogadta a Fidesz javaslatát. A nemzeti konzultáció így tovább dübörög, ezért a Fidesz hálás a Fidesznek.

A Fidesznek meg így több ideje van a senki által nem ellenőrzött konzultációról azt mondani amit csak mer. És a Fidesz tudja, hogy a Fidesz mer nagyot álmodni, és még attól is nagyobbat lopni, meg hozzá még nagyobbat hazudni. A Fidesz tehát ismeri a Fideszt.

A Fidesz legközelebb arra fogja megkérni a Fideszt, ne is legyen választás, Orbán Viktor legyen a király, és a Fidesz ezen nem fog két órát gondolkodni. Csak kérnie kell a Fidesznek a Fideszt, és a a Fidesz teljesíti amit a Fidesz kér.

Nincs a világon még egy olyan színházi rendező, mint a Fidesz, aki saját magának rendezi meg ilyen tökéletesen a darabot. És a néző csak tátott szájjal bámul, tudja hogy át van verve, nem a valóságot látja, de mégis ez történik vele. És ami a legrosszabb, ez a darab szünet nélkül folytatódik, nélkülözve a józan ész minden lehetőségét a befejezésre. Az országot elmebetegek irányítják, akik hülyének néznek mindenkit.

A Fidesz meg csak rendez, rendez, és rendez. A darab folytatódik.

Bandita

http://gepnarancs.hu/2017/11/az-orszagot-elmebetegek-iranyitjak/

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1313359797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása